[粤漫动画] [中华一番][52集][粤语]

kines 发布于2023-3-5 15:50 2278 次浏览 38 位用户参与讨论   [复制分享主题]
购买主题 已有 3 人购买  本主题需向作者支付 25 星梦社区币 才能浏览

已有(38)人评论

123vbb 发表于 2023-7-7 10:03:41 | 显示全部楼层

qjsonic159 发表于 2023-7-6 09:22:23 | 显示全部楼层
煮餸好似化学实验咁

taoshao 发表于 2023-7-6 08:32:15 | 显示全部楼层
以前番学睇既的动画啊。记得D厨具好神奇,又有暗黑料理。

HQS 发表于 2023-7-6 08:18:48 | 显示全部楼层
百度网盘失效了,楼主能补一下吗?不想我的25星梦白花了。。。

独孤天下 发表于 2023-6-22 17:26:13 | 显示全部楼层
这是用哪个网盘的?

香港孟波 发表于 2023-5-17 16:28:55 | 显示全部楼层
有修復版咁好?好想睇~

boy1981ch 发表于 2023-5-17 15:12:53 | 显示全部楼层
这是用什么网盘,没写不想花25买,度盘下不动

勇者罗兰 发表于 2023-5-15 01:54:51 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2023-3-8 16:10
5 [; j5 {9 o# Z* E) Q睇咗一集新版嘅,顶,国内出嘅,片尾d制作人员全部中国人嚟嘅,资本到处真可怕 ...
6 j( V7 p: S6 y  W
甘系俾份制作名单厄左啰
( H1 _: H/ t7 O) ]6 R# w新版算中日合左呱,但佢地好识玩噶,就写参与左噶自己人,不过睇两版名单就知,日先系大头( [# C9 A6 g- X3 s, b' J2 s7 x& Y
特别原画果度,日版系一堆日本名,依边噶就得个作画导演挂个名
9 Q" o3 x% w) }5 z1 s" }: E日版0 I& Z1 B$ A# z
01.jpg 4 N7 @7 }& ^, h* M1 {! P4 _# ~& G0 w
/ w8 b. }$ l! |. D$ k. \  a8 ~; H' C依边
' i0 A9 W/ V% W  y) u! i* z [Shin Chuuka Ichiban!][01][BIG5][1080P].mp4_20230515_013007.359.jpg
% v3 [( V0 ?0 p9 k: G% K0 u  @# Y  S
* ?  r0 ?/ G+ I7 H& _

勇者罗兰 发表于 2023-5-15 01:40:34 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2023-3-7 17:05
0 j+ n2 m* D. J* Q8 s睇百度话新版只用咗7集就交代晒旧版嘅40几集,揾嚟睇睇先
# E2 ^+ O/ H9 N" d  H1 P
其实冇甘多,当初漫画连载中途移左刊,改名叫《真中华一番》
4 k5 ~  {6 r3 s5 _4 n新版动画叫《真中华一番》,改篇噶系移刊后噶剧情,算系旧版20左右开始

勇者罗兰 发表于 2023-5-15 01:34:05 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2023-3-7 06:37) ~# v) G3 \* m/ n' Q
新版嘅係咪有之后嘅传说厨具噶?有冇睇过啊?

6 M/ g. c5 U" `0 t' h; H新版里边,厨具算系出黎晒,不过可惜京城比赛冇出到

Noname1987 发表于 2023-3-20 10:15:04 | 显示全部楼层
挺好看,可惜没有出完结局

1234下一页