[云盘疑问] 我要爆啦!到底点下载云盘!!

HENG20XIN 发布于2021-9-26 02:19 2350 次浏览 33 位用户参与讨论   [复制分享主题]
买个贴,下来下去都下唔到!!
) i" c+ g" l5 A  y" x! a. N教程又话“点击-支付下载”会有下载界面出现!!结果乜都没!!
$ n5 G* Q8 R, d8 [/ L/ g) B7 g1 H复制下载链接 用“IDM”下载,结果下了50%,突然中断!!0 c$ n; a2 y' K7 ^. r
搜狗截图20210926020548.jpg   }8 K: T4 [# I0 {9 Y- j  R
心理爆炸!!超级想爆XXXX,!!
/ ~" ^/ f8 c3 X9 P' l! V* @% U& J
) X+ O  A# J% ]0 m$ `7 @1 ^6 p+ F

已有(33)人评论

logiciel 发表于 2021-12-17 11:02:00 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-12-17 10:57
; G" G  M6 H2 W! o' I7 K你想直接封号了
- a& S/ ]$ O  {% k
我係設定IDM最高4線程,唔係同時下載粵漫雲4線程,減低IDM搜尋時間

Kiver 发表于 2021-12-17 10:57:24 | 显示全部楼层
logiciel 发表于 2021-12-17 10:54) h4 {4 H% S, O+ @8 b4 A
設定最大四線程下載

. x5 O2 N' ^1 q你想直接封号了

logiciel 发表于 2021-12-17 10:54:28 | 显示全部楼层
設定最大四線程下載

akiller 发表于 2021-12-10 12:46:54 | 显示全部楼层

Kiver 发表于 2021-10-4 16:20:59 | 显示全部楼层
fanli 发表于 2021-10-4 11:17
3 V* \9 r9 I7 ~) Y* s+ l$ D有无哩个可能...就系你那个连接设置为1。因为有D网盘不支持多连接下载的。 ...
" j7 G2 h: |. [* A! j: U! n
丰富的经验

fanli 发表于 2021-10-4 11:17:09 | 显示全部楼层
有无哩个可能...就系你那个连接设置为1。因为有D网盘不支持多连接下载的。

Kiver 发表于 2021-9-27 16:52:54 | 显示全部楼层
wind6 发表于 2021-9-27 16:36
6 N) n+ [* J/ J7 V, t  n变咗企业云盘,原来嘅360云盘已经冇咗好耐喇

# O2 j) X$ P1 g/ U0 Y- Q+ u所以最后还是要向股东交代
+ m! T4 a( i) _% r) E2 S9 y' b" \+ _* G% _6 R3 U
盘子大了,成本非一般的

wind6 发表于 2021-9-27 16:36:51 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-9-27 16:311 J3 r/ x2 M: n
360云盘,现在应该没有了吧?
5 q( a! F7 e) O) C3 y
变咗企业云盘,原来嘅360云盘已经冇咗好耐喇

Kiver 发表于 2021-9-27 16:31:48 | 显示全部楼层
wind6 发表于 2021-9-27 16:30
- O: [/ [  s. u) T4 p1 x+ J3 Z* P最成功就係之前嘅360云盘,甚至比115都好用

( g% V) W5 U) ?% P2 u360云盘,现在应该没有了吧?

wind6 发表于 2021-9-27 16:30:34 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-9-26 15:35
4 j# A0 n9 s9 I一直都吾中意用360的产品,除左行车记录仪外
) n- d! x) U2 Z0 U6 u
最成功就係之前嘅360云盘,甚至比115都好用

wind6 发表于 2021-9-27 16:28:14 | 显示全部楼层
sinsder 发表于 2021-9-27 11:494 l: N+ v6 C* e
你可以在设置那里关闭的
% g8 g0 a8 R' s" c. I; j
关咗喇,不过之前打开过嘅页面,下次再打开有时会全部消失,呢个bug无解

123下一页