[其它更多] 【勇者王终极任务】

HENG20XIN 发布于2011-4-12 03:23 3404 次浏览 32 位用户参与讨论     [复制分享主题]
5 p+ i7 c" a0 |% }; l- M5 }" g$ {6 j9 |
04 - 勇者王!最期の刻!.JPG 06 - 我的名叫G.JPG 08 - 神話.JPG # T, c$ I5 o2 e4 h5 S
7 Q- i- u) o& R3 [- Y
勇者王终极任务片段【见图已做成家庭DVD光盘】 ) `( U$ I% m9 E' y8 {" z

已有(32)人评论

eegbook 发表于 2011-4-12 03:34:31 | 显示全部楼层
系仁兄你录制架?

mcnynbajay 发表于 2011-4-12 05:23:05 | 显示全部楼层

5 t1 |, G: x9 h8 V8 |妖~~我仲以為你識得合成嘅了~~會親自搞曬全集添~~最希望系第08集了~~* n& q1 u) O9 }# @/ R( _) \* D

$ |3 W# d5 W9 h' D- k% r, T7 |點知你整成家庭DVD光盤而已的~~仲系TVB錄影添~~好明顯盜版了!(TVB-LOGO又唔遮下佢)
6 A: |$ m) i2 S; u$ s; Q( k- ]4 e/ h( w  C4 F% p7 w
不過開頭的菜單整得唔錯的!4 K+ B" h8 z  E1 @; `
: Z* d8 [, A) G5 a
SO~~對我來講~~~一D唔痕喔~~

vskenying 发表于 2011-4-12 06:15:32 | 显示全部楼层
哩度甘多高手發個音頻齣來俾高手搞咯.

迪格斯 发表于 2011-4-12 07:41:23 | 显示全部楼层
8集阿個收左dvd配音算了,其實都無話乜野恨唔恨的,宗旨,有得睇就睇下,無得睇就唔睇,唔會刻意去強求。。

LAIKAHEI 发表于 2011-4-12 07:48:10 | 显示全部楼层
我反而想你發疾风境界錄影的全集...或者音頻~~~

HENG20XIN 发表于 2011-4-12 07:56:08 | 显示全部楼层
妖~~我仲以為你識得合成嘅了~~會親自搞曬全集添~~最希望系第08集了~~
' k& h" V, y" Y# ~" O+ I+ H: d* a: m: L
點知你整成家庭DVD光盤而已 ...
" z' ~# @9 s- D& h2 R9 s& Amcnynbajay 发表于 2011-4-12 05:23
" w* H9 x* Q$ A% @+ }& Z
- A( w( ^  D3 u. u: u5 k2 L9 ]& k
* P) y8 h, t& b
    我指的是TVB粤语,不是指画面。。。合成对我来讲只是小事,如果没主声音你片源在好也没用!!!

HENG20XIN 发表于 2011-4-12 08:06:54 | 显示全部楼层
我反而想你發疾风境界錄影的全集...或者音頻~~~2 Y. Q. w; ]# h8 K$ o" c3 h! z: \
LAIKAHEI 发表于 2011-4-12 07:48
0 C1 [8 V5 K* k$ a
' d( p  [9 p4 k8 Q+ ]  H3 e

3 I: P2 D2 I2 F  N" M* _8 p4 j* Z3 ^    你知吗!不是我不想发,而是你想用什么同等价值的东西和我交换!!我也有我想要的,但是那位兄弟也不肯发出来!!

LAIKAHEI 发表于 2011-4-12 08:19:40 | 显示全部楼层
回复 8# HENG20XIN 0 P& t5 W# _4 x1 E5 o

I3 I5 q3 A# N4 l/ @HENG20XIN兄你想要D咩~~不妨講出黎~~~呢度可能有人幫到你~~

ConvoyChan 发表于 2011-4-12 08:22:57 | 显示全部楼层
好彩我冇系tvb度睇 冇甘痕 收片源算数

inber 发表于 2011-4-12 08:36:44 | 显示全部楼层
同地板一樣5 v7 w- Z8 Y1 \8 a; N$ x7 ?0 T
想要"疾风境界錄影的全集"多D

guyoushi 发表于 2011-4-12 09:02:14 | 显示全部楼层
有些想要睇啊...

123下一页