[每日闲聊] 积分突然变少了,论坛是不是修改了积分计算规则

菠萝 发布于2021-9-18 11:20 4369 次浏览 38 位用户参与讨论   [复制分享主题]
/ H% w% N! y! {2 b/ N. k
我这个星期都一直是156积分左右,490左右的星梦浮动,没有买过什么资源,昨天就买了个7星梦的视频,今天看了下只有109积分了$ W3 W1 h( F. |* ?) W& ]! K

已有(38)人评论

十月围城 发表于 2023-6-3 10:23:37 | 显示全部楼层
楼主的那些少了的积分应该冻过水了~

cheuklam 发表于 2021-10-12 19:15:23 | 显示全部楼层
可能太小積分, 吾覺

Kiver 发表于 2021-10-12 16:57:24 | 显示全部楼层
jian_1219 发表于 2021-9-20 12:41
/ J9 b6 W( I/ n4 \5 b. V8 r/ ]8 u8 y! q之前唔觉  有咩分别   依家发觉积分多左好多
# s2 r& h. Y* n$ W; W
你甘好彩,多左好多??

jian_1219 发表于 2021-9-20 12:41:38 | 显示全部楼层
之前唔觉  有咩分别   依家发觉积分多左好多

基拉杰特 发表于 2021-9-20 12:39:59 | 显示全部楼层
ingew 发表于 2021-9-20 11:176 `/ E  `9 F9 y& h8 ]9 z' f
你见我有下载么?你D内部人员贴,我地哩D新人下条铁咩,你地高兴随时将积分提到去1000玩狗咁玩都得嘎。 ...
  n4 L) f3 _* K1 F
下得到咩?内部人员贴? 有钱收?  你下唔下载与我无关  我设置几多积分也与你无关   , U! @% o! X6 X0 j' N3 R

9 e& l* M" e0 v- l, _2 q* t
2 X1 n* ~8 O+ D# I8 K, n6 S 随便一提  你有了解过哩个论坛发一张贴的积分有几多吗? 当然吃唔到葡萄话葡萄酸是你的事   但是    别人点发帖需要征求同意?

ingew 发表于 2021-9-20 11:17:22 | 显示全部楼层
基拉杰特 发表于 2021-9-19 19:34
  y, F  [4 f" p你唔下咪得咯
$ [9 C& D. U) ^9 Q& O$ k# f
你见我有下载么?你D内部人员贴,我地哩D新人下条铁咩,你地高兴随时将积分提到去1000玩狗咁玩都得嘎。

Kiver 发表于 2021-9-19 22:58:15 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-9-19 22:54
2 _2 U% H0 ~# k. \, m甘原本个公式仲记唔记得,记得仲可以自己玩下
5 g  G( R  Y! T+ Q/ v* s6 G
记得,暂时仲记得

勇者罗兰 发表于 2021-9-19 22:54:40 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-9-19 22:324 I, v( V0 {1 m
睇吾返,当时没有记得来做对比

' h: v. p8 K4 A甘原本个公式仲记唔记得,记得仲可以自己玩下

Kiver 发表于 2021-9-19 22:32:49 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-9-19 22:32
* @4 J+ B; P# e! r4 b甘有冇得睇翻我个记录,实际多左定少左
8 i$ ?5 I$ B% x6 t( k
睇吾返,当时没有记得来做对比

勇者罗兰 发表于 2021-9-19 22:32:11 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-9-19 22:26
; q& S# r: [$ Q/ O' N! R+ c5 S冇暗示你啊,因为我都吾知道你是几多
- g  i6 s3 [; W# [0 E( D, A6 z8 u* r& {. v) G& B0 Y2 p
我随机抽了几个人的积分

& d( p4 _* z  m/ J3 q; b甘有冇得睇翻我个记录,实际多左定少左

Kiver 发表于 2021-9-19 22:26:56 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-9-19 22:20
1 c& ?. E9 o& ^! O你系咪想暗示我多左,不过我真系唔记得了/ w2 @3 x: Z! Z3 M4 p
我好似系一开始入左一笔,记忆中系就快用晒要再入了 ...
5 j0 i$ a9 P, {5 I2 Z. G3 Z$ r
冇暗示你啊,因为我都吾知道你是几多
% d, {4 i& V& z( s$ L( o! S! Y8 a) M
我随机抽了几个人的积分
* ?3 d( j* p& _( d3 g. z0 f7 V1 a, J6 h- C: u: y
调时对比这几个人的影响度有多少,尽量减少与原来的误差出现严重偏离

1234下一页