[社区发布] 粤漫社云停机维护公告(粤漫文21-0329)

Kiver 发布于2021-3-29 23:36 5093 次浏览 64 位用户参与讨论   [复制分享主题]
粤漫社云停机维护公告
(粤漫文21-0329)
        近期发现粤漫社云存储服务器在管理中出现网络速度异常问题,所以粤漫社云存储服务器计划于2021年4月3日当天白天全天停机维护,尝试更换主板看看情况是否有好转,到时所有上传服务及下载服务将暂停,若已购买了下载链接的会员,请尽快下载完数据,以免受到未知情况的影响!
1 Y6 v/ Z9 V- Y+ _3 E        若不能保证在4月3日早上9时前下载完数据的会员勿在近期点击下载新的资源文件!4 B  W& \1 c  P9 a
5 X5 B' m) r# m  n5 N' {
        介时,粤漫社社区运作正常,粤漫社云网页版的文件管理功能运作正常,粤漫社云页面的储存服务器状态将显示为异常,影响仅限于无法下载文件和FTP上传文件。
  Y; n6 R1 w2 x( h7 k' c8 E        不便之处,敬请谅解!!  p; {- b4 A" k% ~9 e! }: H- Q

已有(64)人评论

勇者罗兰 发表于 2021-5-8 19:10:55 | 显示全部楼层
killyou 发表于 2021-5-7 10:54
$ B% a. H& g. g  f4 b* \+ a所以佢有乜帮手我都唔会托手肘,另外最近要照顾老婆,好少上嚟吹水,合成作品都要延误喇 ...
; Z8 s$ T& T3 ?+ u% Z& V
唔紧要啦,果D可以慢慢黎,点都系现实重要D噶

killyou 发表于 2021-5-7 10:54:16 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-5-1 18:545 v/ C) t2 k5 z, u3 F  [
依D好友可遇不可求,你都好令人羡慕噶

6 ?' v4 r5 I: Y2 ^0 u所以佢有乜帮手我都唔会托手肘,另外最近要照顾老婆,好少上嚟吹水,合成作品都要延误喇

勇者罗兰 发表于 2021-5-1 18:54:27 | 显示全部楼层
killyou 发表于 2021-5-1 13:44' y7 n  Q. H3 b+ n) {+ j& y
佢算系唔话得,如果冇佢,我就真系去996

1 g7 K) S3 m2 i# V依D好友可遇不可求,你都好令人羡慕噶

killyou 发表于 2021-5-1 13:44:28 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-4-30 17:49' J5 x* g3 y! Z4 c
个个月有甘多落袋,真系羡慕- l: x$ f( c* |2 T8 t% f1 ]
甘你都算抱左大腿
; j: v2 z5 {6 t$ O* K0 W$ S! G
佢算系唔话得,如果冇佢,我就真系去996

勇者罗兰 发表于 2021-4-30 17:49:59 | 显示全部楼层
killyou 发表于 2021-4-26 09:01
! S$ f# s9 ]6 E- ]5 H) v如果我好似佢咁,一个月唔使做都有二十万我肯啊,可惜拣错新手村,连份工都系佢介绍 ...
0 c+ j+ Y% A" {% X0 l/ C7 H
个个月有甘多落袋,真系羡慕
0 U4 ]9 g1 A$ u7 l- \甘你都算抱左大腿

killyou 发表于 2021-4-26 09:01:01 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-4-25 21:085 Z6 C) {  S# ?8 L9 h
你讲个朋友系咪就系你自己

8 z4 w4 Y3 z* h: C  u如果我好似佢咁,一个月唔使做都有二十万我肯啊,可惜拣错新手村,连份工都系佢介绍

勇者罗兰 发表于 2021-4-25 21:08:44 | 显示全部楼层
killyou 发表于 2021-4-19 10:31
1 Y4 z+ g+ K4 `5 w话唔定日日打麻将,好似我朋友咁

) m1 J' e- U, O: y: K& [你讲个朋友系咪就系你自己

killyou 发表于 2021-4-19 10:31:08 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-4-17 17:26
" Q( r; l0 Y6 S5 ^) w/ [  O甘一定系大地主啦

8 d& k& i# n! k3 O: Z, j9 Y- G, P话唔定日日打麻将,好似我朋友咁

勇者罗兰 发表于 2021-4-17 17:26:36 | 显示全部楼层
killyou 发表于 2021-4-14 09:21
7 O, D% p" N; d个个月收租都似

* t7 k  D; R$ ?1 M甘一定系大地主啦

勇者罗兰 发表于 2021-4-17 17:26:06 | 显示全部楼层
killyou 发表于 2021-4-14 09:20
+ Z. u( Q4 B8 G& |3 ~# U就系音频会比起dvd版音频多咗d睇电视嘅味道
! E. h' ^5 @0 t6 {! b5 h- g, x9 l
够晒怀旧啰

killyou 发表于 2021-4-14 09:21:27 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-4-13 22:20! L! s) F$ W* I8 u. C/ z3 h
好明显直接系啦

1 i0 E: d- }  r) `* E* b5 @7 G个个月收租都似