跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[每日闲聊] 粵漫社★☆2021年3月水樓

mkdi 发布于2021-3-1 00:00 30360 次浏览 2212 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
抢楼 抢楼 查看抢中楼层 本帖为抢楼帖,欢迎抢楼!  奖励楼层: *38,*68,*88,*108,*158 
警告:不要为抢红包斋刷贴,讨论、留言与本主题或本主题引申开来的其它话题无关内容,将扣除红包所得10倍。
hdcy 发表于 2021-3-28 21:31:25 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-3-28 21:20
5 y2 M4 S. O( }4 H6 W現在已經晚上啦

) Q; v! W) h; X) K4 M# L噉 晚上好啊。

vyea11 发表于 2021-3-28 21:31:35 | 显示全部楼层
pusacg.org 发表于 2021-3-24 22:44
+ E- _0 y) p4 P1 q又嚟玩喇
+ P5 @* L) l# O2 R8 s6 M7 e8 d8 R3 }
歡迎來玩啊

评分

mkdi + 20 搶獎樓層獎項

hdcy 发表于 2021-3-28 21:34:46 | 显示全部楼层
金仔 发表于 2021-3-28 21:25
: e& |/ r* J7 h叫心冤 記得係公仔箱攞落嚟嘅 真係好悶嘅一齣戲 如果唔係有惠英紅我都唔會睇 ...
' w3 Y! e' p5 e8 u3 T" o
迷你剧集㖞,真系未听过。

hdcy 发表于 2021-3-28 21:37:11 | 显示全部楼层
金仔 发表于 2021-3-28 21:27
/ q# @: L$ @/ w1 Y) C  V佢啲原創劇好悶㗎 覺得目前嚟講 viutv同其他台啲港劇都係冇大台嘅好睇 不過大台又沒落緊 唉 ...
6 W5 u4 u1 \0 K: g
冇计啦,今时不同往日。

金仔 发表于 2021-3-28 21:54:16 | 显示全部楼层
hdcy 发表于 2021-3-28 21:34! S+ q: P0 q' u3 M) D) j1 u
迷你剧集㖞,真系未听过。
0 g; ~+ v0 A+ M! G# U
得8集左右 好悶嘅劇

hdcy 发表于 2021-3-28 22:00:57 | 显示全部楼层
金仔 发表于 2021-3-28 21:54- y# Y( \0 q# P1 c
得8集左右 好悶嘅劇
4 n8 h1 V" J' {+ D, d6 R$ f0 T1 T
警匪片都闷啊?应该紧张刺激先系呀。

pusacg.org 发表于 2021-3-28 22:29:13 | 显示全部楼层
hdcy 发表于 2021-3-28 18:506 z' W) ?" d6 ^5 Q; ]( R! w
算啦,由佢啦。
' j% g4 c" T; l6 o  ^1 C4 y9 ~
我回到30贴已經到咗人體極限勒你今日仲可以回到80贴添: Q3 O8 b5 v" i: t
* A+ K3 R: @; F5 x% z1 K& s
每日发贴排行. H. ^2 A* _$ r
1.      vyea11  90贴
2.      hdcy  80贴
3.      金仔  67贴
4.      pusacg.org  41贴
5.      Kiver  31贴
6.      shiraishi  17贴
7.      yingjieyu  10贴
8.      kidcool  7贴
9.      mkdi  5贴
10.    0101a  5贴
4 d) ~8 V% C: @4 R# e* [
( r; L: U: Q+ J6 o+ G3 x( ^

pusacg.org 发表于 2021-3-28 22:41:15 | 显示全部楼层
hdcy 发表于 2021-3-28 19:08
# _, Q. ~: [2 E/ h- \: e系啊,依家好多士多店都会有啊。

2 _5 G- L! _. [7 b' v* \! ~只可以連續回覆別人8帖咋. z5 C( F' |. y1 `
http://www.gomicx.net/forum.php? ... &fromuid=1488479 ^2 [( a$ n! B

hdcy 发表于 2021-3-28 22:41:39 | 显示全部楼层
你做运动咩?到极限啊。

hdcy 发表于 2021-3-28 22:42:23 | 显示全部楼层
pusacg.org 发表于 2021-3-28 22:41( h' m* E( n$ N* ~6 o2 H! c- I9 ]
只可以連續回覆別人8帖咋/ W" Q. f( e: e1 M0 R
http://www.gomicx.net/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=878 ...

8 R+ x1 j7 g4 w4 {4 [3 c. ?9 i系咪发现啲咩啊

pusacg.org 发表于 2021-3-28 22:44:44 | 显示全部楼层
hdcy 发表于 2021-3-28 22:42
$ j7 O9 h# [, j1 w& v" V, b! E  i系咪发现啲咩啊
1 `& I9 `8 C& r6 f3 g6 T8 v, s  \+ `
你連續回覆別人9帖 違規多咗1帖

hdcy 发表于 2021-3-28 22:47:10 | 显示全部楼层
pusacg.org 发表于 2021-3-28 22:44  S( W; r: q7 E! J
你連續回覆別人9帖 違規多咗1帖
2 I. I, E& A" ?5 w  J; U
唔止呀,未扣之前已经发觉,但唔知点删回复。