跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[每日闲聊] 粵漫社★☆2021年3月水樓

mkdi 发布于2021-3-1 00:00 30359 次浏览 2212 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
抢楼 抢楼 本帖为抢楼帖,欢迎抢楼!  奖励楼层: *38,*68,*88,*108,*158 

[71]个楼层已中奖   返回抢楼帖

警告:不要为抢红包斋刷贴,讨论、留言与本主题或本主题引申开来的其它话题无关内容,将扣除红包所得10倍。
vyea11 发表于 2021-3-1 19:35:47 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-3-1 17:24
" D+ ^' q7 o) H- Z1 T! M/ W! u甘大家一齐黎啦

: e  J# E$ R# _/ r歡迎你都一齊來啊

评分

mkdi + 20 搶獎樓層獎項

vyea11 发表于 2021-3-3 09:16:31 | 显示全部楼层
lsl330 发表于 2021-3-2 11:31
% a" a1 d- }1 V4 q7 X8 P( Z水楼就梗系要帮衬下拉

- p9 y% A  m1 a1 u8 U, A) U: ?歡迎過來水樓,希望你玩得開心

评分

vyea11 发表于 2021-3-3 19:43:49 | 显示全部楼层
jok 发表于 2021-3-3 16:517 w, ^% e& Q! Z( Z- }! K3 s0 a7 C
一个人抢了两次?

8 L, B1 m1 G0 _- h/ \- |# {' A我的確搶了兩次

评分

vyea11 发表于 2021-3-4 12:20:03 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-3-3 20:06+ z" A6 [# Q. S  i* Z
有冇兴趣攞埋108
3 e8 t1 ^" I, A! p
當然有興趣拿哩啦

评分

勇者罗兰 发表于 2021-3-5 15:42:58 | 显示全部楼层
stevencif 发表于 2021-3-4 20:44
" o% F/ O/ a- I5 l就係攞唔到,才會鴿到實,等下一次機會

* N, q/ X! n) h6 X& i7 `/ m果个系咪你咋

评分

vyea11 发表于 2021-3-5 20:56:05 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-3-5 19:22
+ ]$ _4 d7 F; D尾数38一样有噶,好似138、238、338等等
* I! |( }1 V2 X% ]其它*68,*88,*108,*158一样道理,*可以代表系0-无限 ...

& E+ S+ C7 ^' t點解你會知道啊

评分

vyea11 发表于 2021-3-5 21:38:29 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-3-5 21:09
; `$ P) M, _; ]2 m8 I因为之前总楼主开过一贴试验过中楼层啰
& s5 P( T$ ?" u6 n' o恭喜你中158啦

2 W2 U. G; ~# K多謝,我會繼續努力

评分

vyea11 发表于 2021-3-6 16:19:29 | 显示全部楼层
stevencif 发表于 2021-3-6 15:58  W8 d" f- O7 q6 s9 O( _) ]
你想....唔好採摘...貓眼 石 你唔好過來呀
" m' ?# t5 m$ v
咩猫眼有猫眼石咁出奇,我第一次先知啦

评分

mkdi + 1 此次獎項作廢,因為自言自語兩次後再回覆他.

勇者罗兰 发表于 2021-3-6 22:05:47 | 显示全部楼层
好似有得238。。。

评分

vyea11 发表于 2021-3-7 18:34:26 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-3-7 17:52
/ M( m- X7 G9 b' \4 F* R6 C你睇唔睇到其实唔关我事噶
! z. S2 I/ U3 {/ w9 O: P
咁你又話我留意上面的說話,你要負責任講清楚咩意思啊

评分

vyea11 发表于 2021-3-7 19:18:58 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-3-7 19:16% S4 x& ^9 L: f# y- O: n" \% Q
你莫非,唔係人來嘅?咁樣,就係來水啦
7 G2 u; k" ?( k, A+ P# l( q
他的確係人啊,他可能講其他人

评分

vyea11 发表于 2021-3-10 13:42:53 | 显示全部楼层
pusacg.org 发表于 2021-3-9 23:02) v2 p8 Q" y9 P' t1 [
今日天氣好好啊 就洗下衫先
$ _  E0 \# V# ~/ K3 n6 E
咁你洗完衫咩啊

评分