跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[其它更多] 測試水樓功能

mkdi 发布于2021-1-12 20:04 9185 次浏览 185 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
抢楼 抢楼 本帖为抢楼帖,欢迎抢楼!  奖励楼层: *22,*30,*60,*80,*100,*120,*150,*180,*200 

[10]个楼层已中奖   返回抢楼帖

警告:不要为抢红包斋刷贴,讨论、留言与本主题或本主题引申开来的其它话题无关内容,将扣除红包所得10倍。
0101a 发表于 2021-1-13 02:10:16 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-1-13 01:34- [0 @1 |) V2 r
既然甘,派多D黎补下数啰

0 E/ @8 W* t0 D我都支持樓主補數

评分

mkdi + 100 參與,活動搶水樓獎勵!

0101a 发表于 2021-1-13 02:37:38 | 显示全部楼层
0101a 发表于 2021-1-13 02:37
  M6 T* v0 n6 \. ]/ ~. g好啦,原來冇欺騙我感情
+ |0 v1 ?1 C% G+ a1 O% F
好似又搶到?留名等樓主評分XD

0101a 发表于 2021-1-13 19:47:36 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-1-13 18:50
- C/ T# c% b8 F4 S基本上,唔會設置得太多囉

1 L$ r) X2 B7 S! Q3 y& H. ?( J1 }. m
明白,現在這樣看來幾好的

评分

mkdi 发表于 2021-1-14 02:12:36 | 显示全部楼层
0101a 发表于 2021-1-13 19:46
5 D! \2 N6 K; g, F( `# u1 E1 x居然係咁!?不如仲有咩規矩就一次過講出嚟
' s% d& \( `4 }! o4 E
宜家,測試階段。好多嘢,未曾落實曬。都係,邊同大家玩邊研究一下。有需要嘅話,就會解答大家嘅疑難同判斷核實獎樓嘅中獎獲取情況

评分

Kiver + 100 参与,活动抢水楼奖励

0101a 发表于 2021-1-14 03:10:57 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-1-13 21:46
2 {4 y+ ?: I/ G8 {5 L我一直理解是自掏腰包的
+ X7 O9 n2 A( C- s
一定係社長太多星夢所以先咁理解

评分

勇者罗兰 发表于 2021-1-15 01:03:08 | 显示全部楼层
sinsder 发表于 2021-1-14 23:19
& S  Q8 ~9 Z) g开放吹水帖,相信论坛会更加有生气
6 @% ^' ?( ?5 J. x5 e) Y4 @: g
我都希望系甘

评分

zhgabo 发表于 2021-1-15 10:19:29 | 显示全部楼层
迟来了,才发现这个水楼

评分

mkdi 发表于 2021-1-17 02:04:33 | 显示全部楼层
0101a 发表于 2021-1-14 02:439 Y+ n/ Y) E& y
所以200樓之後就冇啦??

% r2 P5 w$ a' p3 P係!冇錯,因為測試水樓僅限去到200就結束架啦!

评分

Kiver + 100 参与,活动抢水楼奖励

0101a 发表于 2021-1-17 09:34:46 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-1-17 02:02
% h4 n) Z: L, e" E6 v. X呢個,如果,日後正式嘅時候就會寫落去啦!呢方面,唔使擔心!我宜家,只係攞數據睇下大家嘅反應熱度情況 ...

- P; e$ p. O7 Y9 b咁我安心用手機了

评分

hdcy 发表于 2021-1-17 21:02:36 | 显示全部楼层
0101a 发表于 2021-1-13 00:04+ s6 n% D! Z, G- s
要550100150200層先中到!?8 X) s" ^- Y4 v+ n2 _5 m
我睇唔有人中
* }1 y, S& F6 \, _/ p) u
天文数字啊……

评分

0101a 发表于 2021-1-17 23:20:58 | 显示全部楼层
本帖最后由 0101a 于 2021-1-17 23:23 编辑 $ g8 k+ r. K4 d. O9 k/ Q3 h
mkdi 发表于 2021-1-17 23:162 ]' @% w: N' G* [* f: T! l
唔係咁樣架!60樓層或者倍數120、尾數係60樓都可以獲得
( p+ u& i7 B! ~& H; F7 x1 g
正常人睇寫明係*22,*30,*60,*80,*100,*120,*150,*180,*200 1 B/ ^$ V$ f9 g4 ]) L
就應該係呢幾層中
1 d) O1 n" _. |7 w% B, \/ ~現在又話倍數是什麼鬼!?

评分