[每日闲聊] 好耐无返来见大家啦~

唔知 发布于2011-5-13 11:40 1206 次浏览 23 位用户参与讨论     [复制分享主题]
: l4 |  K& m% O0 n' @" X
* G2 C; j6 @' |4 i5 Z, l; S' k随着工作的稳定和忙碌过去~终于得闲上返来见大家拉.唔知仲有无人记得我呢., ~) d- o' J" Q  Q3 s) l, }
上来同大家水水..哈哈....4 E0 k  j+ `+ y
肯定下论坛的访问速度先...超快....

已有(23)人评论

eegbook 发表于 2011-5-16 20:27:25 | 显示全部楼层
系传说中嘅前前辈唷~~~

BMW 发表于 2011-5-15 13:07:29 | 显示全部楼层
我都N久无来 了

ks128 发表于 2011-5-13 23:40:43 | 显示全部楼层
随着工作的稳定和忙碌过去~终于得闲上返来见大家拉.唔知仲有无人记得我呢.! T) y/ l6 ~; D  _
上来同大家水水..哈哈....
3 v+ w! m( Y. L% O5 S2 x肯定 ...1 g: q$ |0 @" _: ~* m
唔知 发表于 2011-5-13 11:40

- C+ j* x/ Q% _% A& q& v: D& @- C5 D
( o+ M& j5 W9 Q$ ]: L. v! k
    哟,5知啊,今天是不是你生日啊,生日快乐喔

平常心 发表于 2011-5-13 23:24:04 | 显示全部楼层
吾知呱,想你,我吾知呱,吾知你会记得我吗?

zoechanhy 发表于 2011-5-13 23:08:31 | 显示全部楼层
我都好想要紅包呀..前輩..!!!

maplep 发表于 2011-5-13 21:14:51 | 显示全部楼层
一进群见过两下就不见人了

grostcar 发表于 2011-5-13 20:03:36 | 显示全部楼层
welcome 啊- S2 W; L( m3 O' K1 o: l: u' h
以後請多多指教

hikaruyin 发表于 2011-5-13 19:42:11 | 显示全部楼层
真係好耐冇見你蒲頭了!真係忙得咁緊要?

tandong 发表于 2011-5-13 18:59:37 | 显示全部楼层
随着工作的稳定和忙碌过去~终于得闲上返来见大家拉.唔知仲有无人记得我呢.
' a% ^5 f% ?# G上来同大家水水..哈哈....
/ H- K& q+ c( q2 K% p- T4 {. f肯定 ...% W# }: _/ ]0 {/ k
唔知 发表于 2011-5-13 11:40
/ E! y! t7 _# M

) x6 d4 Y8 M7 W$ i3 t
9 H& I- p7 \, s& |7 p: ~7 I    见咩野啊!都无木目!!

mcnynbajay 发表于 2011-5-13 16:31:08 | 显示全部楼层
前輩,歡迎你翻來……
# s. |  x% B! `
; q+ [- e0 j# j- g查實我好想miga同唔知的ID,系咪同一人來?6 R3 ]" |8 R; I

1 K; g3 e# B* P$ I: M2 V4 I  v$ f& Y3 I印象中,唔知都系個合成高手來~~整過《海賊王》影視版,《浪客劍心》影視版,《通靈王》Animax版!

inber 发表于 2011-5-13 14:49:17 | 显示全部楼层
觀迎前輩歸來
# V2 ]0 A  ]6 Q跟住我唔知講咩好

12下一页