[其它更多] 『三色堇』全体活跃成员对粤漫社的祝福

空灵 发布于2010-7-28 00:00 6471 次浏览 48 位用户参与讨论     [复制分享主题]
lovepx 发表于 2010-7-28 11:14:41 | 显示全部楼层
原来三色堇阵容咁鼎盛~祝你哋越做越好

迪格斯 发表于 2010-7-28 08:19:48 | 显示全部楼层
纯粹趁热闹的。。。。。。

落☆茉 发表于 2010-7-28 08:04:41 | 显示全部楼层
于是为啥TUT尊不公平 。。。。minna看啊看啊!奖励全去空仔那啦!!!呜呜呜~~~~8 I, K* G! ^# ^4 n+ X

" M  D5 r/ v7 k2 y* m  H5 E0 T# a啊呜=  =b路过路过。、。

评分

空灵 + 16 私人奖你的啦~

eegbook 发表于 2010-7-28 05:22:02 | 显示全部楼层
请我吃餐面也可以
. o9 h( y' N/ k" e, A# ]# g  V6 ^maplep 发表于 2010-7-28 05:20

( h4 V  Q2 R7 V7 n* [6 s1 O1 ~' d9 V1 \6 ?

' I) Q8 b0 ?2 O) N    几时黎中国旅行下,系度发个短消息比我,到时请你吃面吃到饱为止!OK

maplep 发表于 2010-7-28 05:20:36 | 显示全部楼层
果然系好好消息呵。我攞到27星楚。 不过可惜就系,唔够请你去吃餐饭。. `2 z0 I1 q  ^3 O& @* o
eegbook 发表于 2010-7-28 05:14

% }1 S/ x9 j+ k5 _# T% \/ w/ Y, n- r! `4 j6 s

$ N' G5 w8 Y: f1 E* X    请我吃餐面也可以

eegbook 发表于 2010-7-28 05:14:51 | 显示全部楼层
maplep 发表于 2010-7-28 04:54

- B+ U- h; k. {$ P* d% n/ ~6 M1 U  c( I- O* q: u( X

# B5 `8 x9 o, I8 b, A    果然系好好消息呵。我攞到27星楚。 不过可惜就系,唔够请你去吃餐饭。

maplep 发表于 2010-7-28 04:54:22 | 显示全部楼层
真定假吖,无呃小弟哦。嘻嘻。。。- Q7 f8 U1 B; x2 o" }* K
点攞法嘅呢,请问?嗱,如果呃我,你垫付吖。0 o2 n* a9 [7 R, _
eegbook 发表于 2010-7-28 04:51
" ^" T8 h/ D. @% b- Z/ R; E

3 ~( @) R4 f0 u5 E+ r9 |! x7 s% F  L5 L% ?/ M' a. j, {. \7 ~
asas.JPG ) t. N- }6 ~+ }7 s

kevinchan 发表于 2010-7-28 04:53:47 | 显示全部楼层
竜崎所言甚是

eegbook 发表于 2010-7-28 04:51:40 | 显示全部楼层
有红包拿哦6-60
6 e/ s! I1 h. Rmaplep 发表于 2010-7-28 04:38

+ \5 N, h$ N: C! u0 @7 J: M  J/ e3 y

8 o6 p1 L% ^* w- _    真定假吖,无呃小弟哦。嘻嘻。。。
0 k3 O; J- X/ K2 C, Y点攞法嘅呢,请问?嗱,如果呃我,你垫付吖。

maplep 发表于 2010-7-28 04:38:27 | 显示全部楼层
嘻嘻,我又黎凑下热闹先。; c8 d. [  N8 o/ w3 q$ V9 u% f
eegbook 发表于 2010-7-28 04:29
; V* j) {- E& B8 j: T0 c
; R8 w; L. d. ~) k
0 g9 G3 V" |# t4 S" D
    有红包拿哦6-60

eegbook 发表于 2010-7-28 04:29:04 | 显示全部楼层
嘻嘻,我又黎凑下热闹先。

竜崎 发表于 2010-7-28 01:37:07 | 显示全部楼层
三色堇真係快手
: b' r6 g( m; t" }: o% r' J( f, F5 GPS:琴晚见到某人发牢骚,哈哈. b: [! Q' v* [' W4 X* f
kevinchan 发表于 2010-7-28 00:02
) O& ?* @1 h, c$ q  b, U! N
係囖,竟然有人咁唔识趣,真係抵死囖...其实我冇谂到会係咁庞大嘅帖,真係宏伟+壮观...我都係唔好噏咁多嘞,费事讲多错多(心照不宣哦=_,-!...)...

9 H$ j9 O  f+ o* q4 P& z- K
0 i: d$ w. R; G$ r: v6 f# D
感谢0 e8 \) q& |; R" g( v9 |
写得仲好过我~~~ 0 F2 `( J! C" g1 l( @) c% ?( [, f

7 K& Q: P, u: j& x" E, @7 N& P+ `睇来我要退忍!* T5 d- D% B+ u% q, U' Q6 S' E
Kiver 发表于 2010-7-28 00:13

& i& U0 _! u1 _& a) p
2 m7 g: s8 A9 |, v/ i/ UK社唔好隐退住啊,照而家情形嚟睇粤漫社冇咗你唔得咖...的确,唔係我卖花赞花香(自己人赞自己人),老实讲,空灵无论係文思、创意定係人脉、组织方面都可以话係独当一面咖,我认为以佢嘅能力绝对可以将『三色堇』做大做强嘅同时,亦都可以帮到粤漫社发展得更加有声有色...