[其它更多] [教學] JD支援多空間下載利器(包括常用的Zshare,ES,MU,RS)下載軟體+簡單圖片使用說明

傻仔一嗰 发布于2009-4-30 01:58 2875 次浏览 23 位用户参与讨论   [复制分享主题]
要先下載java才可用這軟件5 Z$ l3 p! m! d7 S) a' y0 Q
java下載6 j5 h% w- z* {4 x' T7 k

$ A4 q" {" ^8 W5 |2 T. S5 c7 K1 e5 Ejdownloader v0.4.533 這版本不是最新,但你不用擔心,它會自動更新.
  l1 X1 _# P1 r5 \8 O0 A8 krayfile下載
4 B4 Q# c/ ]+ z7 u! `* f4 t- b4 o+ l+ ^. D( m
( m' S+ E& f0 k1 z0 d1 N% A8 G9 ~; \; Y6 m4 O# O

: K1 F! ]: [* k3 y2, [" T3 P3 n9 l. O# }7 M9 \
" q- G. p. J( e* W# ?
3 m, ~% z! s1 B2 z  S# C! R9 b* W
  c8 b5 Q& K  A) Z5 ~" {# `! H) [) a- Y2 F
任務名稱:隨便
7 {! p  a4 E. `7 ?7 [. _8 \4 F6 @儲存到:你要把下好的檔放到哪裡,可自選/或不更改便預設 c:/
' Q4 `) B- @+ h, E) r任務/解壓密碼:因檔案是否需要密碼或個人喜好可自決定.
: B' B. q8 E0 z註解:可不理6 n  {* r0 m0 D' `; c
選擇完成便按最底的 [[完全同意]]
; r4 v( U. t/ Y
/ k3 F0 T  G* Z/ Z5 g
41 X1 t7 p, ~) T2 n: E

6 M) Z( }$ ~: E; m5 x% J4 Y7 D* R! z# Z
+ t, i" h' V. R( Z0 S2 p) G' Q
! ?- K0 @; P5 ]* }7 K# b6 f6 W5 n6 M2 `2 M% U( U# V
等檔案讀數後便開始下載

已有(23)人评论

billiard 发表于 2009-5-3 09:34:53 | 显示全部楼层
上不到那个MEDIAFIRE吧?

火中君 发表于 2009-5-2 12:49:51 | 显示全部楼层
试一下好不好用线,多谢楼主啦!!!

p365 发表于 2009-5-2 12:04:54 | 显示全部楼层
MU 支持不太好就算了~~

GavinDX 发表于 2009-5-1 11:21:31 | 显示全部楼层
有冇新嘅MU破解啊。我而家Down嘢好辛苦啊。一直要按验证码。。。。
, K8 s& C" W( t% ?; T# xalexhus 发表于 2009-5-1 08:19

- |9 }5 u2 ?  `+ x9 W冇啊,我都想有,如果你只系嫌输入验证码麻烦嘅话,可以用官方嘅下载器,最衰就系官方嘅下载器唔可以排队下载
0 Q& U! R( n7 j4 U" t: H4 ~" N. y其实我谂唔明白,点解冇高手去反汇编官方嘅下载器,了解距唔使验证码嘅原理呢。莫非系太难,反汇编唔到出来?

alexhus 发表于 2009-5-1 08:21:43 | 显示全部楼层
其實,下MU用他本身的下載器就可以..
" B# S/ H  t% b2 U2 X
) ~: x& ?2 W9 k) W( n我下佐幾日得出的結論是..
) m3 H4 T9 i, s/ d9 j  y, [" X5 r
- [) a3 D& S/ \0 A( c果然只有中午時份可以下載= =-0$ z7 e  y7 s8 W0 Z
佐為 发表于 2009-4-30 22:44
: |: h0 E, ]1 _$ L. v
最近好少见小为上嚟啊。。。 未命名.gif

alexhus 发表于 2009-5-1 08:19:54 | 显示全部楼层
早就知道啦,呢只野唔好用,尤其是系下载MU嘅野,系MU改版之前都已经下载唔到,宜家MU改左版,验证码更加复杂,呢只野更加系废物。
, ^& s  ]( n1 v, l7 k. B4 m' tGavinDX 发表于 2009-4-30 10:50
2 c2 V. _! q( G" `( M% |
有冇新嘅MU破解啊。我而家Down嘢好辛苦啊。一直要按验证码。。。。

eska 发表于 2009-5-1 00:55:18 | 显示全部楼层
rayfile的壽命好像也蠻持久的!

佐為 发表于 2009-4-30 22:44:33 | 显示全部楼层
其實,下MU用他本身的下載器就可以..0 }6 T: `! o5 Q$ T* d  G7 B+ z1 s
' j5 T5 w( n& V7 V
我下佐幾日得出的結論是..6 q) N4 ?7 P8 f9 S1 o

. ^. G5 U' ]0 k+ t2 A% o果然只有中午時份可以下載= =-0

183334257 发表于 2009-4-30 15:26:39 | 显示全部楼层
既然MU唔得就算了,不过都系要多谢楼主

herod 发表于 2009-4-30 15:12:54 | 显示全部楼层
thx for sharing~
3 l- Q  \( ]& D4 C* J1 N& M但係JD好食RAM........
- ]# E. {7 W: U6 W/ d& a另外小冰用乜代理下1 M3 k9 {0 ^+ [  K& Q. V
介唔介意講下?@@

ykcheung 发表于 2009-4-30 15:12:39 | 显示全部楼层
小冰終於蒲頭啦.

12下一页