[粤漫动画] [原创][Ruroni Kenshin][浪客剑心][1-94]&[追忆篇][粤语][DVDRIP][新增追忆篇]

唔知 发布于2007-10-16 14:29 69079 次浏览 571 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
唔知 发表于 2007-10-16 18:58:24 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2007-10-16 18:17 发表 5 w! I1 A+ u9 H, R- L% H% u$ l
好嘢梗支持啦~~~
. j5 ^9 M" ?' z3 Q* P
' |3 M/ x% H: A9 C+ d
多谢来支持我....81.....
平常心 发表于 2007-10-16 18:22:18 | 显示全部楼层
重新合成真系好,效果同DVD一样就好,
Laputa81 发表于 2007-10-16 18:17:31 | 显示全部楼层
好嘢梗支持啦~~~
唔知 发表于 2007-10-16 17:39:44 | 显示全部楼层
暈..啱啱電腦唔知做乜關左....7 @9 i5 v) V9 W0 I& n1 y
可能停左電......
累斗累 发表于 2007-10-16 16:31:08 | 显示全部楼层
甘好的帖# b  O! U% G6 o" Y, X1 v
支持下先
huang 发表于 2007-10-16 15:12:57 | 显示全部楼层
支持一下4 N  r' q% H" Y) [
唔使自己合8 v. f0 P0 z. T1 ~
多谢晒
tandong 发表于 2007-10-16 14:45:03 | 显示全部楼层
占用3樓,半纱发,加精,頂置!Thank you啦!
唔知 发表于 2007-10-16 14:31:47 | 显示全部楼层
占用一樓...留位....哈哈...
& e4 z5 n2 B( {; s: U$ _9 U1 h1 ?2 X" r$ I0 B9 u4 d$ e
仲有無人想要為食龍少爺II的?????????
7 I) E% P/ U8 ~- l( l' x' H. @. `6 B
6 Y+ Q' Y  o& v+ [5 S( q起原創己經有人分享了....
) d0 \9 m' C% P$ L4 s  g, b: z0 n2 N+ N' W( d
同佢果個版本一樣的....9 K- Y; V$ z8 Z& ~
& ?; O- `2 l7 n
都系我原創的.........
) M( B3 j6 p/ m$ t. P3 B) n9 [
; q" e) g2 t& \8 u[ 本帖最后由 唔知 于 2007-10-16 18:04 编辑 ]