[每日闲聊] 论坛的验证码原来如此

415067047 发布于2007-8-12 18:05 2262 次浏览 18 位用户参与讨论   [复制分享主题]
大家无需要输入验证码都可以登陆的,以后登陆就方便多了,嘿嘿

已有(18)人评论

Laputa81 发表于 2007-8-15 18:00:21 | 显示全部楼层
原帖由 红枫 于 2007-8-15 16:31 发表 + O8 ?. J$ `- M
8 [5 Q* F. Z: s0 H
4 I0 }% s1 p  o( I+ B0 C. H

% [2 G- g( ]/ Y8 I6 E! T5 c就是因为我见过有人在我面前盗这里的号才开验证码的~

, T/ k- I$ x, `4 z7 V5 e3 P
$ ~1 Y+ k5 }; p2 N+ v2 Y: G: v
2 _! H) i& ^$ p- U2 i( H. o5 {- ~3 F5 _7 \9 Z* _8 o
喺你面前嚟盗啊???
- }2 R7 t, g, W- g2 F& x+ h检测个漏洞咋嗄话???
* Z5 ?9 @. G9 ~唔喺边个咁把炮啊????
Kiver 发表于 2007-8-15 16:31:45 | 显示全部楼层
原帖由 415067047 于 2007-8-14 18:34 发表
1 E1 F% ]+ c2 P% U7 n好似盗个号都无咩用,中意动画的人都系好人啦

, m, b3 a, u' }  o8 Y
3 Y/ J: I6 d$ C' Z
; H7 ?; B) P. C$ E& [% {, G就是因为我见过有人在我面前盗这里的号才开验证码的~
mt89234 发表于 2007-8-15 16:04:44 | 显示全部楼层
啊啊哎哎 。。唔使输入验证码!!
415067047 发表于 2007-8-14 18:34:13 | 显示全部楼层
好似盗个号都无咩用,中意动画的人都系好人啦
Laputa81 发表于 2007-8-13 20:45:37 | 显示全部楼层
原帖由 yjb338 于 2007-8-13 16:41 发表
; h0 m) s) B9 n0 n  f: Q' Q0 `& @5 Y: Q' G1 {0 d5 O
知道的最好吾好讲出来咯!想被人盗号啊!!

! [+ {6 u& @! i$ e( d3 S8 u4 H; U: h8 l5 @& D5 U

- }5 q" m1 k% L$ j2 ]; A
5 e' K% T- v. Y. ~" ~但喺咿咖都唔少人知道咗咯~~~
* U6 n3 d4 ^2 M6 G, k, R1 {5 @: O盗都无办法啦··············
liyuwuhen 发表于 2007-8-13 18:38:26 | 显示全部楼层
早讲咯。。。。。。。。。。。原来验证码是无用的
Kiver 发表于 2007-8-13 17:57:02 | 显示全部楼层
不过输错三次密码就要输验证码了~~~呵呵~~
Kiver 发表于 2007-8-13 17:56:23 | 显示全部楼层
原帖由 415067047 于 2007-8-13 17:37 发表 + p: [- L6 a8 `- m6 A3 n
点会被盗啊,只不过系登陆的时候少左D麻烦
9 K, W3 ]$ n& b) {' |% D
用密码机基本上两三小时就可以盗左个号走~
415067047 发表于 2007-8-13 17:37:03 | 显示全部楼层
点会被盗啊,只不过系登陆的时候少左D麻烦
yjb338 发表于 2007-8-13 16:41:16 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2007-8-13 16:36 发表
7 `3 X9 G7 ^6 {- k/ x9 ^. G
$ w' M, h" _  M4 R# s4 w0 u- I2 S! u; m2 Z! r4 T/ S

7 d( x3 ~( s+ o( T* X: f, _" U1 H$ \: ~' o* U0 S: k6 q
咁即喺已经唔喺秘密嘅秘密嚟啦~~~
; {; U/ ?6 r* S- U  B都通晒天咯···········

9 ?, c" S4 [& R6 g1 `# [9 K6 \知道的最好吾好讲出来咯!想被人盗号啊!!
Laputa81 发表于 2007-8-13 16:36:30 | 显示全部楼层
原帖由 yjb338 于 2007-8-13 16:32 发表 4 [' c+ O# ]& k! d# G
一早就知道啦!!这是吾可以讲出来的秘密!

$ F( r! e7 G' c0 M6 ^9 {1 n- j* i( s4 I% X. {5 p6 d

* P+ e+ ~- M3 c# Z6 P7 r& s
( y3 _- m5 Z8 b咁即喺已经唔喺秘密嘅秘密嚟啦~~~5 F/ F0 d" a# ?3 u  w' n# x
都通晒天咯···········
12下一页