芳村好大火啊~~~

angelzhou 发布于2005-6-18 03:18 2886 次浏览 78 位用户参与讨论   [复制分享主题]
zerro 发表于 2005-6-18 17:37:09 | 显示全部楼层
<P>果然係好大佬。。。。。做你细佬都几幸福。。。。。。。。</P>
angelzhou 发表于 2005-6-18 10:32:42 | 显示全部楼层
<P>部K750C買比我細佬用咖~~</P>
+ a& H% v& s: B0 I' ]2 a<P>我自己用6610咋~~~</P>
0 E" I6 P, b, M0 g) C9 k: i0 i
猎人J 发表于 2005-6-18 10:30:41 | 显示全部楼层
<P>各取所需嘛..........</P>
5 h5 |8 O: }: y, I+ S1 T- R<P>E家大哥大绝种喇...........</P>
/ E4 Z; M! I6 t' l* H( S
angelzhou 发表于 2005-6-18 09:54:22 | 显示全部楼层
點解我上傳唔到.3GP噶格式咖????
angelzhou 发表于 2005-6-18 09:43:15 | 显示全部楼层
<P>依家好慘啊~~~</P>* B. V) F2 ~7 U( {/ e
<P>搞到我依邊好大陣味啊~~~要關窗口先訓得啊~</P>
angelzhou 发表于 2005-6-18 09:42:25 | 显示全部楼层
<P>點上傳啊~~~格式大過350KB啊~~</P>
nuffy1984 发表于 2005-6-18 09:01:32 | 显示全部楼层
<P>系啊,距嘎珍藏……</P>" n& T" i/ @( d# q
<P>比我3分钟就拆左啦</P>
AWP 发表于 2005-6-18 08:59:04 | 显示全部楼层
<P>咁米係古董咯~~~~</P>. X2 Y% j0 q& s! D
<P>比我细个噶话就实冇定咯!!!</P>
nuffy1984 发表于 2005-6-18 08:57:29 | 显示全部楼层
<P>都好耐历史架啦</P>
% F) f* |  H1 K- c: Q<P>不过距仲未玩烂姐</P>
AWP 发表于 2005-6-18 08:55:30 | 显示全部楼层
<P>噤您表弟米好细个咯~~~~~读紧幼儿园呀??</P>
nuffy1984 发表于 2005-6-18 08:51:37 | 显示全部楼层
我表弟嘎
AWP 发表于 2005-6-18 08:50:19 | 显示全部楼层
哇,您仲威啦~~~有个玩具咯~!!