[每日闲聊] 论坛新表情上线,每日水贴排行榜上线,贺贺佢

Kiver 发布于2021-3-27 21:39 10062 次浏览 108 位用户参与讨论   [复制分享主题]
cute 发表于 2021-3-28 00:17:12 | 显示全部楼层

回帖奖励 +100 星梦社区币

有新功能上线,值得庆祝

Kiver 发表于 2021-3-28 00:21:24 | 显示全部楼层
金仔 发表于 2021-3-28 00:08
/ ~- D$ d6 Y" U, q嗯嗯 我對積分或星夢冇咩太大興趣 主要係可以令大家閱讀權限慢慢嚟就得 廢事啲低級號過嚟偷晒啲嘢攞去賣  ...

' @# q- Q- b1 N& j如果用粤漫社云分享,边个下了你的资源也是可以查的·!!

Kiver 发表于 2021-3-28 00:22:24 | 显示全部楼层
金仔 发表于 2021-3-28 00:08
; y0 X1 s2 `" `+ d( d: V3 j- `' f, v嗯嗯 我對積分或星夢冇咩太大興趣 主要係可以令大家閱讀權限慢慢嚟就得 廢事啲低級號過嚟偷晒啲嘢攞去賣  ...
5 ^1 J; z. Z3 Q  d6 f
杜绝卖资源的人,真的没有咩可能!!
2 p/ \: B7 k$ |- u/ _: O  Q$ [% A6 {3 P4 B; J5 D8 {9 G
这么大的企业也防不住盗版一样
) O6 }4 x& C5 f& d8 U+ A! T3 c) m
但只能尽力云降低被盗卖的情况!

金仔 发表于 2021-3-28 00:22:26 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-3-28 00:21. D: C) R! d' G0 u
如果用粤漫社云分享,边个下了你的资源也是可以查的·!!

$ [' x( `6 {  W7 Z我用附件分享 應該都可以睇到邊個下載

金仔 发表于 2021-3-28 00:23:22 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-3-28 00:222 _5 Z! P6 s1 p! l
杜绝卖资源的人,真的没有咩可能!!
. G6 G. Y' u- K1 t6 `7 Y
/ u0 k2 U4 R- G/ f+ P. S这么大的企业也防不住盗版一样

' Y: |4 S1 T1 }9 O, q係呀 所以只係話做到幾多就幾多啫 唔強求~

Kiver 发表于 2021-3-28 00:23:31 | 显示全部楼层
金仔 发表于 2021-3-28 00:22/ d* E  u' j* Y$ p# R0 }2 s: _" m
我用附件分享 應該都可以睇到邊個下載
5 c0 A, U# `# F# A
出售的附件就可以查. B( C, r0 N1 Y0 ?& p4 ~' M0 Z7 Z

' U  \% [2 D! d# o/ l) t* r6 Z免费的附件也不能查!!
8 \( s7 F/ I+ x8 W$ c7 N; K6 l8 S$ S6 C6 W; Y
主要百度是可以无限自由扩散!!

金仔 发表于 2021-3-28 00:24:33 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-3-28 00:23  k6 z  r1 ?9 z/ j' ]
出售的附件就可以查: W! O6 S. w0 l6 l+ u: \+ w

+ T6 F' `- h( D  ?. Q! r免费的附件也不能查!!

3 Z8 }1 I6 i: d6 ]2 w/ p嗯 不過我已將嗰啲片放到百度喇 遲啲有新嘅再試下放去你度囉

Kiver 发表于 2021-3-28 00:27:11 | 显示全部楼层
金仔 发表于 2021-3-28 00:249 _8 w+ U8 a; q- d) G6 m
嗯 不過我已將嗰啲片放到百度喇 遲啲有新嘅再試下放去你度囉

* ]+ v. J  z- D我没有强制要求一定要用粤漫云分享的!!!
7 W! M& r9 u5 O$ k+ @7 k4 z0 o( I+ ?& D4 ?
还要看你FTP上传过来的速度是否理想!!
0 T7 f% O- ?; X% {) L( {
' k6 c' P9 F% }) B这方面可以私下PM与我沟通

yingjieyu 发表于 2021-3-28 00:35:31 | 显示全部楼层
每次回复都有2星梦,其实想要都唔难

hdcy 发表于 2021-3-28 01:16:45 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-3-27 22:28
% U  _% C( C/ @! D. `$ F我就吾知高人系边位啦
; M* b0 U& f* x9 K6 ^" y: z
迟啲实知,就唔使估估下。

hdcy 发表于 2021-3-28 01:18:09 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-3-27 23:28+ e7 a/ G0 Y& x; F
你知道邊一個?我就唔知道啦
7 z! y8 K" y; o3 x/ B
你都唔知,莫非系我搅错咗

hdcy 发表于 2021-3-28 01:21:50 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-3-27 23:39: A. q- Y3 S  w1 l
30%係機率,每人都有一次機會中!
3 T" i) C8 B) N  b9 G5 R
话之佢啦,横掂已经中咗啦。