[MV&音乐] 求GUNDMA 0079、Z、ZZ 嘅BGM

lkm337490 发布于2011-8-4 03:28 1834 次浏览 20 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
50社区币
其實我想找的是PS2 遊戲 GUNDAM VS Z GUNDAM  裡面的BGM& `1 M1 k3 _8 n- y7 w* G
不過我覺得好像有點強人所難,所以只要是這3套的BGM都可以~ 希望有高手可以幫忙

已有(20)人评论

noddyy 发表于 2011-8-23 10:50:54 | 显示全部楼层
找到这个BMG还真不容易

haerde 发表于 2011-8-7 00:17:01 | 显示全部楼层
女高达迷呀··

lkm337490 发表于 2011-8-6 00:51:02 | 显示全部楼层
回复 2# ruiqukq 2 N* |7 w! ~2 I6 D- G# h! \

p2 x, u# T9 N$ J6 ]9 ^3 W3 \) r8 \1 z) t: t+ T- u( |. Y5 e' v1 B
    係係~ 請收下吧^^

lkm337490 发表于 2011-8-5 20:17:44 | 显示全部楼层
回复 16# ruiqukq
! Y5 y2 J( T6 t' W+ D
8 G' e7 o1 x+ J4 c# R# M5 W4 W3 T7 V/ b% g/ h- y  i* `) j
   實在太感激了!!多謝你呀

ruiqukq 发表于 2011-8-5 15:56:55 | 显示全部楼层
地址已经发短信给你了

lkm337490 发表于 2011-8-5 01:05:55 | 显示全部楼层
回复 9# aubert22 + m6 q7 ]$ F. q! d. l

: g+ x! u6 \. Z5 P) X% V
- C/ @) A  P8 g# j    中意是還好~ 只係打機打得多,同埋我算係半個聲優迷@@

lkm337490 发表于 2011-8-5 01:04:15 | 显示全部楼层
回复 12# aubert22
- c6 k% }4 L: e6 h
' F0 V4 D2 c  }
- l) ~& r% H" M: E  ^4 H    對啊。男女又沒差

lkm337490 发表于 2011-8-5 01:02:56 | 显示全部楼层
回复 8# kental # k2 k5 o4 D0 v8 V* _
' t: L1 F9 Q" S; E! E, M
7 ]% z$ {) b% ?( x. ~: L" C
    係嘅話就唔該晒你

aubert22 发表于 2011-8-4 20:11:00 | 显示全部楼层
条友好有可能是男的啊~~而且可能也是个大number. D/ \4 h0 g; i* U$ }
要问点解...我只能说我看头像有点别的感觉
6 X* T1 P, c( K# P: v  f/ dqumjl 发表于 2011-8-4 19:27
  l: v: n& A9 a9 a7 t  `

: l: Y' ~9 F# D- e: y" L4 L
  k1 m6 r. \4 G+ r1 c    无所谓啦~都唔关我事~~
; F& B8 L' j# G5 D* t# d佢头像系年轻化幻海啊~~

qumjl 发表于 2011-8-4 19:27:13 | 显示全部楼层
竟然有中意高达嘅女性~
& U, e+ |, J' Yaubert22 发表于 2011-8-4 18:54
8 U2 ]& h3 A  S: u

6 `5 o& ~2 P/ T4 v) s0 U# m2 a5 r, s# w
    条友好有可能是男的啊~~而且可能也是个大number
( S( Y0 z% Q8 P要问点解...我只能说我看头像有点别的感觉

qumjl 发表于 2011-8-4 19:23:51 | 显示全部楼层
不如去下高达交响乐啦~里面的都是以高达BGM为蓝本的~~
1 H2 k1 M# V# _6 g% Y  S各个作品都有少少~

aubert22 发表于 2011-8-4 18:54:16 | 显示全部楼层
回复  kental 7 ~5 K0 H3 ?" Y- G) |
" M% I6 V" A& u
$ D7 _- n' B  H4 Z3 l, @4 v, M
   其實我之前都有好多,不過之後全部整唔見晒,勁傷心。(其實係初中嘅事), }; T+ ]  R. n& W& l7 n5 f
而家我搵 ...
5 P' t3 S( ^4 U0 zlkm337490 发表于 2011-8-4 13:16
) `, r1 C" j/ {0 h( }
/ C# b) Y" y; C* n& g# l
( I; \" o5 _7 E* B0 [2 Q8 n
    竟然有中意高达嘅女性~

12下一页