上傳MU好工具!(唔知朋友來睇睇,知朋友請口下留情)

Ling1988 发布于2011-1-20 19:39 6031 次浏览 54 位用户参与讨论     [复制分享主题]
) q) Z' K% r. ^/ w& o: \+ @! s, T; p: n' _6 c
未命名.gif 本人都是学习中!成功上传是最终目的,有咩唔明希望大家发表下自己意见
1 q' L# v( f- ^$ [" W
  L4 B! M5 B  v
8 t: q" X' P+ u2 ?  [
上传软件:FileUploader5(版本同“小c“唔同的)
, C8 N8 K) M! |# b3 U% {' o5 ]

, E% s: b) e$ T+ H' N0 _) K6 |好多主流網盤都支持,例如MU、MF、FS.........(有邊D還需要大家一起研究下)
; u3 h3 x; D" i2 i% f; a! ~2 s
; j$ ]5 D! ?6 r" ^. H' r1 q$ c: B0 _1 K& f7 I' u7 g0 D4 ?
以下版本是經多人做”白老鼠“成功后,才對外發布的:
: D  M3 u4 q0 z0 N; I8 O
) L- R: B7 T% p8 u% {: V/ P' P

* Q8 Z9 i" P# j
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复
, g. [0 v: Z' m/ O

5 I: l6 H; ]. k( |1 @' {) i4 k8 O- |7 O: B( X
本人表達能力有限,請睇圖4 L% F  L- x3 m" {4 \& t

7 T$ _* U6 p9 t  E2 y. { 002.jpg
- G6 {0 r! ^% x  o  @0 |

% ]" S4 v! h1 z
5 b% y8 w: A4 a( X- h成功上傳到個人MU空間資源
' h2 E! E2 K2 `: [ 001.jpg
& {: ~* H4 S% R" ?0 }

$ f3 D  b4 U/ X8 y, q6 H% A- e8 v0 S5 |! w% M7 K  p' Y
大家都會問點解我地上傳唔到呢?主要是設定問題!請睇圖8 N2 n- I9 B) o1 j& E  j
01.jpg 01.jpg
9 i5 l) B# Z2 `+ G% z) L3 }7 B- x
4 g  B, g" K' H7 M- f* b
能唔能上傳就睇呢度了
) j5 l- @$ W+ V* d 02.jpg 7 @. E2 k2 [# l5 s8 h; `$ i. o

- k/ i+ X/ S4 y' B8 E2 G. A重點:
8 ^# d5 p; b$ v1 D* w! Q一,就是MU帳戶一定要是英文
+ a: b4 K! ]8 ~( ]8 o4 C
  Z. y1 |" B! O) {# ^- h' T二,在設定果時,一定要打開MU首頁(睇到“YES”就能放心上傳了)

评分

iamaboyandog + 2 + 64 + 1 原创内容