[新手问题] 点解我无啦啦被扣左星梦啊!只不过系发帖发错区!

缘Yuan 发布于2010-11-9 12:42 3704 次浏览 36 位用户参与讨论     [复制分享主题]
( t5 u& w- v5 ^" z4 P, ?0 O! }+ g( R2 s
我系刚刚来嘎!因为刚来毛耐……- L9 r% V* d7 [/ L! z9 ^. T
所以想发帖求助下!点知自己发错区!7 ~' V) s' e8 {
然后返来呢个区再发一个差不多嘎帖!点知个边区嘎帖被人扣左星梦!$ ~% I  H9 C8 L  M' g4 `
刚来毛耐就受打击!冤枉啊!我都话左自己不了解呢个论坛!
/ W" @; R! W3 v# Y2 {  C5 C) e点解甘打击新人啊!6 p1 L* P: j# O: E, l' Y' v3 N" y
不可以先发个口头警告咩!使无使揉下都扣我嘎星梦啊!以家我都无知点解释好!都没人肯听我讲!2 ?0 `* J  C' K
555555……点解我甘黑仔嘎!
$ E* L: |( f% z3 }; a7 b% y' ]4 u  P+ Z4 D! F

9 I# k3 d8 ^% p  v以下内容由kevinchan编辑
, E8 {$ S8 A6 I8 }( i4 e( @: N问题解决了,请看:  k  B$ D! j: p/ a8 l; Y9 @, M
回复 1# 缘Yuan 9 Y( h  M0 l6 C

" P& M+ q! V  D: j: k* h; V" S
/ Z9 N" {# h& _. i! ^/ O# O

+ Y6 F+ u4 u4 ~我下午食飯的時候行開咗一陣,跟住我同事就攞我台機來玩, ?' C2 o0 \8 g$ h+ q, T
佢用咗我個號嚟亂扣分真係唔好意思了 原來樓主有PM給我,但是我個可惡的同事仲自作主張幫我回覆咗= =
3 C* N1 m+ n0 p/ z6 p- o剛才再有人PM我,我打開信箱先知道呢件事...
" h1 K- c3 \. F+ |" e# F/ N, u5 Y) [$ W9 L

$ N% g& M1 E$ h( X' e到底係邊個幫我撤銷評分的?唔該曬...  z' |! Q8 t& U. ~

5 q4 P2 T! Z$ ]- O
% J6 F* V& t5 M9 ~下次我會幫台電腦設置密碼唔畀其他人掂啦( g" p) Q' a, p, D; |
漫步雲端 发表于 2010-11-9 20:23

已有(36)人评论

wuchaojin 发表于 2011-1-8 18:28:55 | 显示全部楼层
同情下。。。。。

tankkiller 发表于 2010-12-12 00:41:05 | 显示全部楼层
我现在连点样罗到星梦都未知道啊。

kane2010 发表于 2010-12-2 20:30:10 | 显示全部楼层
所以先確定是不是自己錯再開帖很重要
2 ~9 d+ P' v  Q' M# S  D8 O4 R( W: H7 N: t( J- @% N' x5 W* ~: d
還有不用先登出也是保障自己

ryanmonth 发表于 2010-11-22 20:19:31 | 显示全部楼层
睇来要好好睇下论坛规矩,不然就吾敢发言罗

chuanchua 发表于 2010-11-22 19:14:56 | 显示全部楼层
十分同情,我也试过被同事我QQ聊过

myth1320 发表于 2010-11-21 15:29:59 | 显示全部楼层
比較唔好彩, 同情你一下, 下次發貼小心d

z135z135 发表于 2010-11-21 13:07:10 | 显示全部楼层
论坛有规矩,没睇清楚,被扣,也不能说什么吧,虽然我都系新手,不过通常我都五会轻易发帖,就是怕这种情况发生

gaoxuming 发表于 2010-11-17 20:36:47 | 显示全部楼层
竟然还开贴问,难道还想中招,小心点,既然你知道发错版区那么就应该明白被扣是很正常的

gaoxuming 发表于 2010-11-17 20:36:28 | 显示全部楼层
新人要多d看版规!!" B3 b- V1 @4 K5 w  x' \2 B, r( A  c+ j- _" X6 x4 T1 J
来个论坛对新人来算系好咖

gaoxuming 发表于 2010-11-17 20:36:04 | 显示全部楼层
睇嚟樓主再次受到打擊了

gaoxuming 发表于 2010-11-17 20:10:36 | 显示全部楼层
心寒,过来睇下究竟咩事

1234下一页