[社区发布] 求鲁鲁修R1+R2音跪打包

060671843 发布于2010-8-29 15:36 3779 次浏览 39 位用户参与讨论   [复制分享主题]
350社区币
本帖最后由 060671843 于 2010-8-29 16:45 编辑 $ v, Q0 V8 F! w' m' f8 o
: Q; @; A. U( L! U* Q& g
试过下高达00音跪一个一个下好麻烦 有GE帮下手# _' |8 h0 m* O2 n- B/ R3 z0 `

3 F" o8 A( ~' _9 A3 m今日要翻学 两星期后先翻
! n8 [4 i2 [) H0 |( q/ @$ z3 Y  j
4 r* a' b3 ?5 A" k更正 求鲁鲁修R1+R2音频打包 要粤语 Sorry 我有罪

已有(39)人评论

yuk922 发表于 2010-10-15 10:36:07 | 显示全部楼层
350星夢的懸賞, 好厲害. u$ e  U2 M7 Q
祝福會有人回應樓主吧=]!!!

060671843 发表于 2010-10-1 01:18:19 | 显示全部楼层
系米一个月就会锁帖啊??

060671843 发表于 2010-9-21 17:52:41 | 显示全部楼层
中秋节放假 我有翻拉
! T( B& J& o+ T0 a应LS 我要合成版

inber 发表于 2010-9-13 08:20:45 | 显示全部楼层
回个帖比自己先 我仲想番到屋企就有得下........
2 E% |/ ]/ R/ ~; {! q060671843 发表于 2010-9-11 17:36

$ f1 C1 C9 M9 k  B: p
1 d3 U9 T% Y$ I2 ^8 W7 ], u8 ~4 M) Y& Y* w& P9 [$ }' l- L* z
樓主我想請問$ q5 {( _3 \$ d) r
9 l9 s; ]0 q0 K, N5 ^- Z8 O
你要R1+R2音頻
7 n' H1 u* M$ U. F是要合成版的音頻還是j2版音頻

060671843 发表于 2010-9-11 17:36:37 | 显示全部楼层
回个帖比自己先 我仲想番到屋企就有得下........

inber 发表于 2010-8-31 09:57:14 | 显示全部楼层
沒D甘嘅事!我只系叫你問下距姐!我都訓啦!晚安!
0 l# j+ v/ L! H0 |3 g' }! Utimaousi 发表于 2010-8-31 00:34

. c; B9 z3 ?, E1 i5 V9 n; I1 `( h  M
, O  O- w( P7 p  ]- h0 I
我估佢唔會講...............不過都可以試下(等佢發帖先)

timaousi 发表于 2010-8-31 00:34:08 | 显示全部楼层
= =講到我好似審犯套料咁
/ c, J0 W) V! K/ ~4 piamaboyandog 发表于 2010-8-31 00:00

* B0 w& B* G  C3 h( K! x2 l( S- M( b$ d- k2 B) ~% S* B
7 ?3 ^, I" K0 m
    沒D甘嘅事!我只系叫你問下距姐!我都訓啦!晚安!

inber 发表于 2010-8-31 00:00:51 | 显示全部楼层
都唔一定!同AY水后玩開嘅人應該知道原因再!再唔系!你問下文學基本人!距自己應該知道啦!你甘 ...
2 g, K8 u4 \1 Ttimaousi 发表于 2010-8-30 23:57
/ I: @! M: _+ a! |! @

, x+ O1 ]" k/ T" b' j/ u6 ]
- @# M  q0 U, y" i( h% r3 Q= =講到我好似審犯套料咁

timaousi 发表于 2010-8-30 23:57:50 | 显示全部楼层
咁姐系得"AY水后"肯定到個原因?# V# `* r! z9 h
iamaboyandog 发表于 2010-8-30 23:50

( f6 v( ?# j$ Y6 [# Z
% O. g+ Z+ i  Q3 h; U$ o" v9 F6 P( }/ i0 j( X, g' i" x5 {0 |
    都唔一定!同AY水后玩開嘅人應該知道原因再!再唔系!你問下文學基本人!距自己應該知道啦!你甘識講野!應該可以套到距話嘅!

inber 发表于 2010-8-30 23:50:50 | 显示全部楼层
按字面意思應該就系甘!距嘅名系AY水后某天心血來潮幫距起嘅!" ]( d" w+ \. Y1 y$ \6 f
timaousi 发表于 2010-8-30 23:49

# ~6 Y1 Y7 p1 Y2 j8 `: _3 F  I1 d* o& U  l. d5 V! Y* z

6 e5 l; f$ M. B- E+ a& _( P7 K1 O1 R咁姐系得"AY水后"肯定到個原因?

timaousi 发表于 2010-8-30 23:49:44 | 显示全部楼层
"文學基"的由來是否因為....怹很有文學修養再取"基拉杰特"的頭一個字得來的
! A/ q- X2 h3 n' I. }3 Eiamaboyandog 发表于 2010-8-30 23:42
- p- s0 q7 f7 `$ b! {' [
% ~: R+ z! F( X; V% X

( G- L! I( v( i- U3 K. E: G    按字面意思應該就系甘!距嘅名系AY水后某天心血來潮幫距起嘅!

inber 发表于 2010-8-30 23:42:22 | 显示全部楼层
感覺我都唔系好識!就算真系有小小識講野!都系因為跟得文學基多!# p5 c! z9 N1 |. B# w
timaousi 发表于 2010-8-30 23:34

: E- S+ P( @3 o$ \+ [2 T2 \, ?. l* R' P5 e9 ?2 m4 J. t* w, }
* v; ?+ h" @2 u$ x3 n
    "文學基"的由來是否因為....怹很有文學修養再取"拉杰特"的頭一個字得來的

1234下一页