[吃喝玩乐] 番禺石歧附近既人入来一下!!!!!!!!

help6288 发布于2010-5-21 00:14 1606 次浏览 25 位用户参与讨论   [复制分享主题]
9 Y9 U+ K$ G# M+ G# t" [
DEL..........................

已有(25)人评论

wocaoni 发表于 2010-5-25 12:51:38 | 显示全部楼层
进来干吗?有乱伦吗?

Laputa81 发表于 2010-5-21 19:14:37 | 显示全部楼层
番禺好似冇石歧喱个地方嘅噃~~~
  q1 W5 e# |4 z, U9 k中山就有个,中山有个长隆??

kshuzhiwa 发表于 2010-5-21 16:21:56 | 显示全部楼层
长隆最好晚上去吧

help6288 发表于 2010-5-21 14:05:17 | 显示全部楼层
玩就无喇,不过食嘅嘢就好多,例如食鸡,“石岐杂”6 @3 h3 t# y# R
kevinchan 发表于 2010-5-21 12:34
3 T2 A7 R& q7 W  I
+ n( \+ h! D2 d- v

; z7 u! @4 h$ ~% T3 v! z  L. ~/ K    haha   delicious  .......

help6288 发表于 2010-5-21 14:02:32 | 显示全部楼层
如果系去番禺长隆,入边除咗野生动物园外仲有游乐场等园区,如果睇野生动物就除便边个时候去都差唔多(周六 ...: `. b- N$ S2 S2 E4 N  j/ p; v
kenhai74 发表于 2010-5-21 10:42

* g/ g2 T5 t# _2 V0 x6 G  U, w# x$ k/ p1 o# @, P* b$ S* m/ I+ U

9 L6 A2 V# g1 H4 H/ V4 q* U7 Q    oh  sh it        we go there on sunday

huang 发表于 2010-5-21 12:49:05 | 显示全部楼层
長隆等长穷

kevinchan 发表于 2010-5-21 12:34:09 | 显示全部楼层
石岐冇乜嘢好玩,最出名嗰個就只有孫中山故居) R& @/ G; ^/ H3 r/ W, J5 ^) l5 ]
基斯 发表于 2010-5-21 08:37
玩就无喇,不过食嘅嘢就好多,例如食鸡,“石岐杂”

kenhai74 发表于 2010-5-21 10:42:46 | 显示全部楼层
如果系去番禺长隆,入边除咗野生动物园外仲有游乐场等园区,如果睇野生动物就除便边个时候去都差唔多(周六日应该人会多D),如果喺去游乐场就最好避开周六日或暑假等长假的时候去,米市你排队等一个钟轮到你玩就只用10分钟左右玩完就好无瘾喇!

moschino 发表于 2010-5-21 10:21:20 | 显示全部楼层
番禺香江野生动物园。番禺宝墨园 番禺长隆水上乐园呢D唔知道好唔好玩呢····

help6288 发表于 2010-5-21 10:12:40 | 显示全部楼层
石碁?不过长隆系市桥附近喔,点会系石岐呢?唔通中山石岐又有间长隆?不过长隆够玩一日噶啊;晚上去最好# {6 u  f8 j/ l" ]# Z1 v& a
kental 发表于 2010-5-21 05:26
  S, [1 i1 E! K! K( J% \

+ X4 l" E0 G* L& n7 k1 |2 `! T; E$ W' M. K4 G
    i have not been to zhong shan or pan yu ......my fd 's hometown is right there in shi qi        haha

help6288 发表于 2010-5-21 10:07:20 | 显示全部楼层
悟空仔,虽然我唔喺番禺石岐,不过我都入嚟帮你呐喊助威~~
6 O# v# p. u- [- lchrisrex 发表于 2010-5-21 09:42
9 R8 X# |' h8 I7 o' W. M( v/ d

' R2 c4 y4 b! t$ Y$ ~2 L& g
: K# K0 [6 q; w. j  [/ y4 \    thank you

123下一页