[歌仔]警察(黃賭毒)故事

laikey 发布于2004-11-26 18:27 1329 次浏览 11 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>警察(黃賭毒)故事2 E% e. C4 l/ b/ z8 R

2 l, o) e- ?3 J; ~憑自我,露兩點,2 v8 G/ Z" y6 d3 z2 U" T" q7 {; M
勁拍三級片," }2 z3 W0 L- ]1 I1 U0 Y$ `
懷孕了,食避孕丸,
& U$ d2 _6 g. ]! {/ J, e生存沒意義.  B6 A; s( T' y& p: Z
天地,有雞鬥,
- A$ p, g' I3 W* B6 D: P# L全力去宣揚淫賤.4 _$ R2 T% H& _
吸毒,好興奮,
! p9 O1 u* c$ {忘我fing頭似醒師.
9 M4 D) @2 P2 f% R7 [2 e衝前去,全部妓女都會有愛滋,4 j: u. G" |- i4 A
跨步上,墳墓我要去寫名字.</P>7 u9 L2 \4 V1 w# g* \  J
<P></P>

已有(11)人评论

Arbalest 发表于 2004-12-14 00:32:07 | 显示全部楼层
<P>樓主唱出來聽才好玩</P>
tonny_123 发表于 2004-12-13 07:45:47 | 显示全部楼层
<P>小学时候就识唱啦!(十几年前)</P><P>小心被封贴啊!</P>
zhou7250i 发表于 2004-12-13 04:30:17 | 显示全部楼层
教D甘既野。
BASARA 发表于 2004-12-13 04:21:02 | 显示全部楼层
冇黄赌毒,D差佬边有饭吃啊!
糖水 发表于 2004-12-13 01:42:10 | 显示全部楼层
<P>甘旧的歌就唔好拿出来啦</P>
milankzd 发表于 2004-12-13 01:28:49 | 显示全部楼层
楼主系边度稳到架??好强啊!!
5199010 发表于 2004-12-13 00:24:35 | 显示全部楼层
几有意思啊,我中意
qwe0083 发表于 2004-12-13 00:12:02 | 显示全部楼层
不会唱啊
奥乂小兒 发表于 2004-11-27 06:24:56 | 显示全部楼层
<P>哦?过路!顶下.</P>
衣衣的风 发表于 2004-11-27 06:15:53 | 显示全部楼层
<P>被删贴就惨喇....以后唔好发喇</P><P>不过都几好笑</P>
rubylin 发表于 2004-11-27 04:47:59 | 显示全部楼层
哇,D咁嘅歌仔会教坏人咖,小心会俾人删啊