[每日闲聊] 超三发来的贺电

Kiver 发布于2021-4-5 19:23 14018 次浏览 227 位用户参与讨论   [复制分享主题]
shiraishi 发表于 2021-4-5 21:40:19 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-4-5 20:48
; W, d) m; |; L3 s你用嘅頭像,米係小狼囉!你要去公告版塊內,填寫申請啊
8 A% p8 o$ |/ I- s
好遗憾,唔系小狼

chrisrex 发表于 2021-4-5 21:32:29 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-5 20:504 C1 {0 a3 \$ p4 h6 _
太多管理者,会分薄左管理工资的!!
0 i  x( t$ K1 s' H( w6 m
原来有米派嘅咩?

Kiver 发表于 2021-4-5 21:17:58 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-4-5 20:58
  j% T" l0 Q$ u2 Y  Y原來,我哋三個有咁重要架!好感動啊

Z8 p& F/ u# a; R, I杰特就基本不会出声的!!5 D$ T+ S) }) N2 O) X+ i

) a% P" M: {# ^, |% f7 U; V1 I就你们2个!!
" b) [- ?1 z2 }2 N  h1 z" ~
2 M! S& U" X- O" X: K1 |: l, X$ v当然店长同样有权!!!) s4 @8 L0 M9 H$ Y; s( m# N
前任做后任的考官6 D# z9 Q  x( K) S' S

Kiver 发表于 2021-4-5 21:17:05 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-4-5 20:58
( u/ A- I4 _  }原來,我哋三個有咁重要架!好感動啊
+ W1 a! w% F  R# y3 Z! t+ M; _9 ^
要全面了解嘛
" X* Q# ^, n* Q4 x9 u6 h3 B& D  e0 W9 A$ b: \! `8 a
有时有些奖奖罚罚,你们都参与的嘛,

OEC554 发表于 2021-4-5 21:05:13 | 显示全部楼层
后排攞个位抽一抽先

kidcool 发表于 2021-4-5 21:00:59 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-5 19:58( L$ z4 l' {1 d- N" s2 n
我就以前極少來,無留意過啦
5 g' t" r# q( L2 N
睇黎呢个奖品有点难度

kidcool 发表于 2021-4-5 21:00:23 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-5 20:45- a# L$ t8 G7 ?: y
超级赛亚人39 ?7 h% o  P* K- O  g# ?

, g7 H2 m- B, U: N0 n没有睇龙珠的?

4 ^" _: d- l; W5 V, ~仲系最细版的超三

kidcool 发表于 2021-4-5 20:59:40 | 显示全部楼层
是人人都有吗

mkdi 发表于 2021-4-5 20:58:05 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-5 20:536 U$ c* ?1 Q" G; m) X% S
最主要我也要些时间熟知这个申请者!!
7 [) @% ^& S$ c3 B- t' c$ }9 F# L' X
所有申请者都要你们三位街长冇异议

- D) n' Q2 P: U8 ?* c( i原來,我哋三個有咁重要架!好感動啊

mkdi 发表于 2021-4-5 20:56:17 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-5 20:50
% B9 b3 @  {% S" k  Z2 W; ?4 H太多管理者,会分薄左管理工资的!!

" f" I, y  g$ w8 {6 v$ v/ [5 }# I到咗搞唔掂嘅話,就唯有設置係任務欄果度解決啦!統一發放

mkdi 发表于 2021-4-5 20:54:49 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-5 20:49* q: M4 Z$ L$ E6 K3 f
况且按现在的人气3 e7 z% V% J5 ~" Z: l' M5 l
0 H4 T1 d4 F" N
还不需要大量的管理人手!!!
' m7 v1 Q, {! A( Z1 X: ]
冇錯,慢慢來增添人手啦!

Kiver 发表于 2021-4-5 20:53:24 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-4-5 20:47: U/ v' a" Q$ v6 c! p
咁樣又係啊!最怕,就係唔幫手增添麻煩啊
. m! \; ]% _. m* c
最主要我也要些时间熟知这个申请者!!
( _# V- C7 I4 U; f' x! m8 r& D# i: U2 w9 u9 O
所有申请者都要你们三位街长冇异议
. i6 M% f! \2 a& i1 |% |4 A2 E1 B1 D5 i
我才考虑!!