[每日闲聊] 粵漫社★☆2021年3月水樓

mkdi 发布于2021-3-1 00:00 30973 次浏览 2212 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
抢楼 抢楼 本帖为抢楼帖,欢迎抢楼!  奖励楼层: *38,*68,*88,*108,*158 

[71]个楼层已中奖   返回抢楼帖

警告:不要为抢红包斋刷贴,讨论、留言与本主题或本主题引申开来的其它话题无关内容,将扣除红包所得10倍。
vyea11 发表于 2021-3-28 20:29:17 | 显示全部楼层
pusacg.org 发表于 2021-3-24 07:230 z( E* f8 z8 h. ?
带口罩好麻煩啊

/ Z3 m( L1 }  G我都咁認為

评分

mkdi + 20 搶獎樓層獎項

vyea11 发表于 2021-3-28 21:31:35 | 显示全部楼层
pusacg.org 发表于 2021-3-24 22:44
$ v( P% a0 _; K+ g$ r; A又嚟玩喇
# s5 E1 s2 S( m2 _" ~% M
歡迎來玩啊

评分

vyea11 发表于 2021-3-28 23:40:10 | 显示全部楼层
hdcy 发表于 2021-3-24 22:46
" g' l" Z% `7 E3 Z- g: m听下歌睇部片舒缓心情咯,运动都OK架。

0 |1 P& q& I4 Y  P- _' N3 S; h又相當唔錯

评分

vyea11 发表于 2021-3-28 23:52:17 | 显示全部楼层
yingjieyu 发表于 2021-3-25 21:36
* ^8 \# _1 i2 }. f% \( K来刷下存在先
4 I. N5 t# U$ @. \; j, {
我見到你啦

评分

vyea11 发表于 2021-3-29 12:06:35 | 显示全部楼层
pusacg.org 发表于 2021-3-26 18:47
4 o" U" h' c$ W  V  p我頂……頂住先喇
! M. Z" u8 |0 D( g3 b
再繼續頂下去

评分

vyea11 发表于 2021-3-29 18:51:46 | 显示全部楼层
pusacg.org 发表于 2021-3-27 11:29: G5 _; e( @' j
聽日又到星期日勒
' \( N/ z0 F, v2 h% V
已經到星期一啦

评分

vyea11 发表于 2021-3-29 23:03:18 | 显示全部楼层
pusacg.org 发表于 2021-3-28 01:09' k$ J' e8 S" n: G8 [7 I
訓教先聽日再嚟喇
3 J2 D6 r9 y5 t
晚安,下次見

评分

vyea11 发表于 2021-3-30 14:50:07 | 显示全部楼层
pusacg.org 发表于 2021-3-28 14:27
5 s$ `! [0 s. \, K$ ~1 c+ R壇主K社長 好似話當年論壇網頁 有D故障 再加上個人私事  i* {) W1 X9 C  \
詳情要問返K社長喇 ...
/ i6 O. q( I  O1 g; H5 j
咁你有無去問

评分

vyea11 发表于 2021-3-30 17:03:08 | 显示全部楼层
金仔 发表于 2021-3-28 15:25
% Z" U1 T; J4 f$ h+ G6 o# y+ [而家都138X啦 唔知係咪要1388呢
/ y1 H1 g9 E/ X/ c1 m/ z
已經過咗1388

评分

vyea11 发表于 2021-3-30 17:22:28 | 显示全部楼层
pusacg.org 发表于 2021-3-28 16:143 V* B7 w. G5 B$ O8 p" q
防賊仔係最重要嘅 一於SET高D就冇有怕喇
1 Y( k' y; g' Y" m7 h等我都攞唔到 係唔重要嘅 ...
1 o, ^* a; ^: e) A9 b
我完全很認同啊

评分

vyea11 发表于 2021-3-30 23:38:37 | 显示全部楼层
金仔 发表于 2021-3-28 20:41
% j/ g& X7 e1 S- r6 `收用戶嘅訂閱費用賺 你唔畀錢係冇得睇㗎~
$ _' c" ^, O2 T) P# Y
這種收費方式唔錯,順便唔差在搶埋1838啦

评分

vyea11 发表于 2021-3-31 09:30:41 | 显示全部楼层
金仔 发表于 2021-3-28 21:27
+ S2 |( O( Q2 Z$ d! o- b佢啲原創劇好悶㗎 覺得目前嚟講 viutv同其他台啲港劇都係冇大台嘅好睇 不過大台又沒落緊 唉 ...
+ ~2 r& G0 U+ W/ b+ H. [1 s! ^
希望將來有更多好節目看看

评分