[综合综艺] (翡翠台) 超級無敵獎門人全套11部

hudawei 发布于2023-2-4 17:00 2721 次浏览 57 位用户参与讨论   [复制分享主题]
hudawei 发表于 2023-3-11 23:09:02 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2023-3-11 22:39- O- w& c" p" U: C8 D
我现在开了,你自己看吧
3 R9 S, R" q% Q$ p& z7 |% l$ ?
我仲會做1個半鐘頭左右嘅種就自動關電腦的,到時八點過後再開始做種,晚安先了!; F9 |7 h1 Y8 r

HQS 发表于 2023-3-11 23:14:34 | 显示全部楼层
hudawei 发表于 2023-3-11 23:02
+ d; r# u% G! K, y& i4 m$ B$ m0 @5 R, w怪不得啊,你睇睇而家嘅标题系乜嘢?
2 I+ n+ X. Q! h3 h特征码:82ca2c253e05012fb57d5228c391a344f84f8284

$ h8 l$ u2 z1 F& v有速度了,你之前是不是就没开?。。。我还是那句:你有空,就把资源 放上百度云盘,提取【度盘秒传】,然后把上传的资源删了。你的百度云盘有空间,又不怕占用。
" a- I6 E& [0 j* H) B只要把1、2KB的【度盘秒传】放出来,轻轻松松

HQS 发表于 2023-3-11 23:18:48 | 显示全部楼层
hudawei 发表于 2023-3-11 23:09  J8 m* F, }& X' X3 a9 P' S
我仲會做1個半鐘頭左右嘅種就自動關電腦的,到時八點過後再開始做種,晚安先了!; F" E6 v. q  K  A
...
' [; v& Z7 U  A
好的,我只下载第八部,今晚应该能下载一半的

hudawei 发表于 2023-3-11 23:21:58 | 显示全部楼层
) m( w: f% W$ l: _% q  w4 x0 e
HQS 发表于 2023-3-11 23:18# C0 I4 s' @  L3 n1 k% U. _
好的,我只下载第八部,今晚应该能下载一半的
+ t9 j" k6 J, k
我做種係方便一些海外仁兄的,百度同阿里我都會上傳去的!電腦平時都開著的,所有就一直開著做種咯!百度雲盤我都有3TB空間的,主要太多河蟹所有就先做種,後雲盤咯!

hudawei 发表于 2023-3-11 23:26:50 | 显示全部楼层
你話你而家有速度,但係我呢邊一個用戶都鏈接唔到,應該係長效發揮作用!左右角有上傳速度!9 a# `  }, o3 s8 J" S

HQS 发表于 2023-3-12 01:13:58 | 显示全部楼层
hudawei 发表于 2023-3-11 23:26
8 |2 b5 K' N4 h* a, x你話你而家有速度,但係我呢邊一個用戶都鏈接唔到,應該係長效發揮作用!左右角有上傳速度!( S  Q: v& a" y. N
...

c! @8 `3 f" u$ m多谢了,总之下载完了,

hudawei 发表于 2023-3-12 09:04:21 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2023-3-12 01:13
8 F* t: o! l* b% k/ O- v多谢了,总之下载完了,

1 k2 V: I) e1 @& o: m6 a唔使客气!

hudawei 发表于 2023-3-19 20:31:23 | 显示全部楼层
, l+ R, U- x, @3 ~: |1 x: N$ a% G" U+ x$ J/ L8 ~8 W
暂时全部更新完毕!全速做种中!

visionbab 发表于 2023-3-20 08:49:23 | 显示全部楼层
俾奖金.哇...送百万当系碎银...........

hudawei 发表于 2023-3-20 10:57:42 | 显示全部楼层
visionbab 发表于 2023-3-20 08:491 I- g6 h4 b- e; [+ f$ H% j
俾奖金.哇...送百万当系碎银...........

2 m$ R( u$ g. o' v8 y, |- J, B/ ^5 U系啊,super

ryokol 发表于 2023-3-25 22:16:34 | 显示全部楼层
呢个唔错,几好,无敌大电视早过王牌对王牌不知几多年!

guoconglee 发表于 2023-4-4 19:16:38 | 显示全部楼层
曾志伟牛逼