[其它更多] 至F好友我曾經任務失敗過,請問如何成功完任務啊

vyea11 发布于2021-4-1 21:24 2945 次浏览 50 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Kiver 发表于 2021-4-3 12:22:31 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-3 11:01, ~' i  z' D5 O5 M; p/ E# m
所以先問究竟點樣才任務成功啊

: G: ?0 n2 d4 V1 X; T' t+ T今天在弄粤漫云台机子的维护!!
) p! J' l5 g& m' b2 H8 y- ?" I5 R( D" `2 l" C/ J7 i1 Y2 B
所以暂时都冇法解答,真的冇法完成,我只好撤消这个任务

vyea11 发表于 2021-4-3 12:44:00 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-3 12:22/ g9 ?% r# `& J" x% k8 R2 z
今天在弄粤漫云台机子的维护!!
$ G! d) Y( o4 p4 w
. m) @: z+ F# P6 c5 ^8 y* `( `所以暂时都冇法解答,真的冇法完成,我只好撤消这个任务 ...
. W# R( V3 |/ G8 }. d* w. Z
噢,唔該你解答,我會再努力多一段時間,真係唔得的話,到時再找你啊

vyea11 发表于 2021-4-3 17:20:42 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-4-3 00:44
7 y) F. d- E* U; Q) n4 s; I7 L你要俾D信心自己

8 i5 t+ `. ^" Q聽講你成功完成好友任務,過程是點樣架,是否一定要用道具咭啊

勇者罗兰 发表于 2021-4-3 19:37:50 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-3 17:205 n7 I+ x7 e+ c  |) N! W7 D6 k' B- j
聽講你成功完成好友任務,過程是點樣架,是否一定要用道具咭啊
- [% G, Z: D/ n
唔记得了,11年噶事了

vyea11 发表于 2021-4-7 21:50:46 | 显示全部楼层
& c' [( g  Z- R( e$ I* I
Kiver 发表于 2021-4-3 12:22
- _- W1 Y7 K  f9 p今天在弄粤漫云台机子的维护!!2 [( A1 i. o) d& @: Q. F. G

! P; s2 D2 m! W9 d' Y6 X1 H所以暂时都冇法解答,真的冇法完成,我只好撤消这个任务 ...
5 e1 _8 \) C" u3 ]
我已經很努力,目前6位有和我等級一樣的人加入好友,超過任務指定的好友數,但係好友任務依然維持0%,難道真是可能要用三次道具先得,覺得好唔值得,更怕用咗都無法完成好友任務,會白白浪費啊

评分

Kiver + 16 提供BUG

Kiver 发表于 2021-4-7 22:17:44 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-7 21:50
9 H* N2 L2 J# n! }9 ]' t( I我已經很努力,目前6位有和我等級一樣的人加入好友,超過任務指定的好友數,但係好友任務依然維持0%,難道 ...
1 X, c" M# {! A% |+ C2 u2 Y
重新建立一个新的加好友任务,旧的可能是配置错误了
2 o# V! y, I& C( w3 C7 v8 H* m+ n& [
6 w  c! h1 J5 ZSORRY!!

vyea11 发表于 2021-4-7 22:43:09 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-7 22:17
) V( |# Z5 Y9 k% U! c. S6 ~2 C重新建立一个新的加好友任务,旧的可能是配置错误了
: D( K5 X5 ^* u3 X8 I; _: x* I
SORRY!!

& J" u% Q9 E' E! D2 }; n* O想問意思是否系統推薦不同等級的人(包括社長你)加入都可以計哩好友任務中?
; ~7 o) f. u7 R7 Y; J+ g亦即我不需要咁麻煩要解除好友之後重新加入好友,我這樣理解是否對嗎?

Kiver 发表于 2021-4-7 22:43:52 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-7 22:431 r8 ?) O9 d* h% W
想問意思是否系統推薦不同等級的人(包括社長你)加入都可以計哩好友任務中?# I' m0 U& U# J3 S: E: V; i( e/ K
亦即我不需要咁麻煩要解除好 ...
) g  e; \- o1 `( Y5 b, F8 s, R8 p/ m
正常应该是!!

vyea11 发表于 2021-4-9 20:43:38 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-7 22:43
0 o0 K; {$ g: ]) ]/ u0 M% R3 C# M/ S正常应该是!!
/ v9 |2 [3 t1 q" {/ r% t9 \
咁就好啦,我就依家開始做好友任務,希望能夠成功啦

vyea11 发表于 2021-4-9 20:48:54 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-7 22:43$ Q. J" ^" `* v1 A1 y4 `, a$ W
正常应该是!!

# T$ ~9 [% B# g好消息啊,任務一申請後即刻成功,看來系統承認我之前的努力,同時証明社長你已經修復bug啦

Kiver 发表于 2021-4-9 21:50:00 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-9 20:48
" w5 h; j$ @: H- P. b: v好消息啊,任務一申請後即刻成功,看來系統承認我之前的努力,同時証明社長你已經修復bug啦 ...

E7 S' t8 K- N5 _原来之前的操作都计数~~

vyea11 发表于 2021-4-9 22:27:46 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-9 21:50( {# {) K7 h/ B# x+ a  ?
原来之前的操作都计数~~
! s* D% X! V; k3 E8 r) R/ v3 q$ J
係啊,我仲以為又要重新來過,可能要花時間才完成,所以等到今天才開始做,點知一下就完成啦