[其它更多] 至F好友我曾經任務失敗過,請問如何成功完任務啊

vyea11 发布于2021-4-1 21:24 2976 次浏览 50 位用户参与讨论   [复制分享主题]
bingott 发表于 2021-4-2 22:52:04 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-2 22:51% O( B, \1 k  ?0 h/ Y
無記錯的話,加咗會有消息通知
* n. q( G$ g! B; Y
系會有消息通知我 不過我加咗好多人 先有一個通過/ I( i0 F. f- Z

( I' M2 F- r+ m% }9 s可能人地唔知點會無啦啦加佢

mkdi 发表于 2021-4-2 23:02:58 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-2 22:23
: r8 @/ m! t+ K4 [你试试才知道~~  Q8 ?2 F, q& \& x) \
1 F5 y% @  |* S; V4 @, i2 ^2 {
我也答不了你

: A6 `$ D" u& I" _" z9 m% z其實,理論上可以。不過,為咗做任務而解除好友有違加好友嘅道義

mkdi 发表于 2021-4-2 23:03:38 | 显示全部楼层
bingott 发表于 2021-4-2 22:44( e. q0 E8 E8 t9 }# H% f3 X
我加人家唔知人家會唔會加我
. O' ^5 d1 v) G; n8 q
呢個,要等人哋得閒先加得到嘅

bingott 发表于 2021-4-2 23:11:56 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-4-2 23:03' g6 Y" E8 m% }
呢個,要等人哋得閒先加得到嘅

/ k! O) `( ]0 t希望可以完成任務

vyea11 发表于 2021-4-2 23:18:07 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-4-2 23:02
# j3 E4 U9 [8 Q1 Z% v4 G其實,理論上可以。不過,為咗做任務而解除好友有違加好友嘅道義

! ]. Z3 t8 J8 |. f' G# O無所謂,老實講,當初為咗完成任務才加好友,點知最後任務失敗,早知我應該先集中完成加友任務,成功後才做吹水任務,依家我等級比較高,都唔知道可唔可以成功

mkdi 发表于 2021-4-2 23:25:02 | 显示全部楼层
bingott 发表于 2021-4-2 23:11' ^+ d) T: E" s' h6 V9 f
希望可以完成任務
) W% u) y+ W! t# G; `4 R' U
表示,希望你會成功啦!

mkdi 发表于 2021-4-2 23:25:34 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-2 23:18
9 h: ^' a$ y9 l8 E+ f# U! H無所謂,老實講,當初為咗完成任務才加好友,點知最後任務失敗,早知我應該先集中完成加友任務,成功後才 ...

2 b- B4 h: W7 ^$ `: n你無所謂啫!咁樣,之前嘅壇友又會點樣諗呢!?

vyea11 发表于 2021-4-2 23:36:57 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-4-2 23:25
$ r% |& m' [6 k/ ?5 e* T: j+ R/ }) q你無所謂啫!咁樣,之前嘅壇友又會點樣諗呢!?

( j, g. {: B' }9 }我相信他們會體諒我,因為如果係我的話,我會唔介意,並希望他們能夠成功完成好友任務

bingott 发表于 2021-4-2 23:42:02 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-4-2 23:25& S' T( |; ^, l( v8 `' K+ q
表示,希望你會成功啦!

$ p* j2 N4 R) v# N- p, x6 U其實點先算等級相近
1 r; w/ I; `8 @- S$ m
" A- v$ _2 k% ^加咗人但係任務進度無郁過+ ^, f- s& V1 m2 m

0 n4 @# y/ e4 o. s! c要好似我咁低等級的新人/ d# j% e5 s' Z- A- j
- T: Z- z* e' j7 F4 O
好似好少哦

mkdi 发表于 2021-4-2 23:44:23 | 显示全部楼层
bingott 发表于 2021-4-2 23:424 \$ G9 B+ J5 p9 ?- V! s) e) Y
其實點先算等級相近
7 x& a0 J: k3 _0 P; y' ?) k" l' m
加咗人但係任務進度無郁過

8 N6 e; W0 [4 h; T. ], u3 B我都回答唔到你架!呢個任務,或者先留空佢先搵到更多同自己等級有關嘅壇友先加啦

mkdi 发表于 2021-4-2 23:44:50 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-2 23:36
6 l: M4 |+ d3 b) j+ W* l我相信他們會體諒我,因為如果係我的話,我會唔介意,並希望他們能夠成功完成好友任務 ...

6 {. N* P7 G* _咁樣,你即管試下啦!

bingott 发表于 2021-4-2 23:46:56 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-4-2 23:440 I- B2 w2 C6 I9 X2 ?) ^% |, O
我都回答唔到你架!呢個任務,或者先留空佢先搵到更多同自己等級有關嘅壇友先加啦 ...

k: o- x5 W2 c' J# H好吧 我放棄了 哈哈