星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

很久沒來,大家有米有掛住俺呢呃。。。這個是回歸貼及提供一個好東東讓大家下載。。

佐為 发布于2011-8-29 11:51 6849 次浏览 87 位用户参与讨论   [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-8-29 13:46:12 | 显示全部楼层
無啦啦打簡體字( j0 }1 t: k, ~" P7 l, }6 s
差啲睇唔明
. d& k1 P5 c. ^2 R. u) }$ u$ zinber 发表于 2011-8-29 13:38
4 ^; S( {9 w! @& _# Q
4 a3 _6 O7 h6 N) s. x7 t
- D* S! U) V2 i+ K# w8 l0 U/ P
好吧,為左你 我打返繁體了

inber 发表于 2011-8-29 13:47:51 | 显示全部楼层
又摆我上台啦 水王I...
, O) l6 i, F" U5 O呢区三个版主之中我系最细果个/ G: ]! D! @- N
漫步雲端 发表于 2011-8-29 13:43

# J! G3 S* m$ g2 ]: I6 {  y5 H  ?6 _6 ^) z' [& Q# @

7 F" Q+ f4 x2 J8 ~/ z: _( e佢地都系街長
6 n5 N0 j8 ?( K* S& K8 H$ m8 e% P大把區可以管/ p/ g8 w) l# Z+ g* Z* {
所以哩個區你玩曬

inber 发表于 2011-8-29 13:48:35 | 显示全部楼层
真系唔知嘛,有乜出奇啫- |# o% G9 ^: y
漫步雲端 发表于 2011-8-29 13:44
/ d( P0 `$ ~# c# ]6 p

& R( _. r) P1 V) w% p& [0 D5 }' H
% j$ |: e2 b3 r: W8 ?" v$ v連我都知佢同你合作合火影1 g' U. E1 o2 I! N! A) j4 u! t
你合2XX集# d( P% u- t: e4 v9 {+ S
佢就合埋其他

aubert22 发表于 2011-8-29 13:49:55 | 显示全部楼层
有用过,不过用唔到~

inber 发表于 2011-8-29 13:50:06 | 显示全部楼层
好吧,為左你 我打返繁體了
5 P! @! t7 a& ^7 u3 ~, i漫步雲端 发表于 2011-8-29 13:46

; I, y+ h2 t5 Z6 L; ?7 b7 o8 C7 s0 u8 ~, |0 K& |6 E

! L9 ^! ]0 Y8 _1 H$ B1 [你唔系不嬲打開繁體咩) N. p3 j9 C7 N* l
而家整打好似為左我而打咁

asd123456 发表于 2011-8-29 13:55:59 | 显示全部楼层
為姐啊。~!我遲黎.唔系好識你~呵呵

chrisrex 发表于 2011-8-29 13:56:08 | 显示全部楼层
未开始合,啱啱完成左噬魂师想休息一段时间先
. g' O3 i" U: R7 i+ {* k- n1 k漫步雲端 发表于 2011/8/29 01:40 PM

+ O( ^. q5 c. l: }" `( h8 p0 @
1 U% K* g& v3 F2 y' T9 [) Y1 v. j% s' A( f* F0 ]- J# H3 Q
    唔使急,最紧要快,我合到50,幽助话有70之后嘅原档- -我都唔知点算好了- -

oolym 发表于 2011-8-29 13:56:23 | 显示全部楼层
可惜,太可惜..彼此吾相识

漫步雲端 发表于 2011-8-29 14:01:26 | 显示全部楼层
佢地都系街長% b3 B, b" ?9 o8 O* s$ `
大把區可以管
# Y5 i& N$ u4 d- t) g' ?; s- n所以哩個區你玩曬( w; r" W$ v0 Y) N% y
inber 发表于 2011-8-29 13:47
  Z7 Q4 ?1 z! y1 a
: M. Q1 E* e' Z! N0 T: v& U7 @
. k" y) v& U, t* c& u
你唔好亂講...我只系一個二打六 沒你殺手I咁大權力

漫步雲端 发表于 2011-8-29 14:01:37 | 显示全部楼层
連我都知佢同你合作合火影5 O: Y9 L/ h* ]  _& o+ i% I
你合2XX集& l+ f: v: T4 X1 y' e7 J; ]: j
佢就合埋其他
2 a1 h2 H5 K, o' k, g8 d2 jinber 发表于 2011-8-29 13:48

( g- V5 }9 ~. ?8 M$ n! u4 A0 Q% W8 q3 x/ s
5 z) m) ~) K6 R% c7 z9 d
點解你會知道我同佢合作搞火影?你肯定偷聽我地講野

漫步雲端 发表于 2011-8-29 14:01:43 | 显示全部楼层
你唔系不嬲打開繁體咩, [  S2 x' N% b; ]" ~: h
而家整打好似為左我而打咁/ |# p8 A+ \' Q( ^) T
inber 发表于 2011-8-29 13:50

" O/ ]3 X  ~2 c
/ x$ u# @% m5 O9 n4 t, ?, @  C5 |
我本來就系打簡體啦...的確系 為你左先轉用繁體

inber 发表于 2011-8-29 14:02:40 | 显示全部楼层
你唔好亂講...我只系一個二打六 沒你殺手I咁大權力
3 n* F: }4 C8 K2 t& w! y" _, J漫步雲端 发表于 2011-8-29 14:01
; q5 e0 `( N5 D$ z! E9 t5 a
0 [" p+ P' i# g

) x" d9 e' {& \2 B+ z/ q我咬左雀仔/ j, G. c; t2 P0 `3 g
比啲街長取消左1 k+ ~, c3 x2 l4 ?1 F& j5 P
搞到我有少少唔開心
+ D2 z4 s' v* @% u5 z* p2 [2 {! J+ i, O3 ^& E
所以我根本無權力