[软件应用] 关于白菜价的内存应用及心得

happyh2h 发布于2011-8-17 12:10 3872 次浏览 54 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2011-8-18 01:04:56 | 显示全部楼层
预计今年内收山啦,退出合成界了...做个伸手党! j, e. \3 ~; q! m( o9 K* F$ @
我个时虚拟机设置咗512M内存炸,唔怪得你咁多啦...* t- i0 g8 m" j1 Q2 j" [
...
3 Q8 ]+ a( A% |3 R3 ^6 o漫步雲端 发表于 2011-8-18 00:56

2 f# u; `; I  y" \
& U. F. X, q$ q5 C0 N! g+ z& w! O# v& w( Y# X/ A
    咁计就梗係你环保啦,如果1:1时间,我功耗肯定低过你

漫步雲端 发表于 2011-8-18 01:10:29 | 显示全部楼层
咁计就梗係你环保啦,如果1:1时间,我功耗肯定低过你; r9 J1 p3 W2 _: Q* B; Z
kevinchan 发表于 2011-8-18 01:04
4 k% {  c; R% C9 u4 O5 G1 ?

# _5 R  R% h* a8 N, t/ U1 O0 H
7 e; H+ S+ R9 k5 o梗系啦,你部靓机...我呢啲烂同烂铁系咁上下了

kevinchan 发表于 2011-8-18 01:10:34 | 显示全部楼层
咪就系you逼我!7 m5 H# g- z  O  E8 d
Batcat 发表于 2011-8-18 01:03

9 a' r- A1 _  X/ f5 l7 h
: ]7 T" c# d5 ~5 Y2 v5 u
" G2 F- M/ Z9 F( U    我何德何能呢?
3 x; @9 T& n& d. I: E拜cat神,实好瞓,晚安

kevinchan 发表于 2011-8-18 01:11:52 | 显示全部楼层
梗系啦,你部靓机...我呢啲烂同烂铁系咁上下了5 Z+ z5 {% X' A  Q" x1 T9 T
漫步雲端 发表于 2011-8-18 01:10

5 P% K) O, o- u5 q) n! D9 X( T' z5 V' e; G% ]. V% f

; q+ H5 k( n! ?    我表示我的是普通电脑一台 - -!晚安了,下次倾过

kanatam 发表于 2011-8-18 01:57:07 | 显示全部楼层
哗 睇完张贴,真係完全唔明你讲乜

235795561 发表于 2011-8-18 21:28:10 | 显示全部楼层
如果技嘉有出ddr3噶ramdisk就爽了

soyang 发表于 2023-9-4 21:32:15 | 显示全部楼层
支持一下