[其它更多] 边位玩PSP架?有问题想请教

kanatam 发布于2011-8-3 00:49 2540 次浏览 27 位用户参与讨论   [复制分享主题]
- h- _+ I2 m! d
  o; I( N" e' C0 \, s" m/ z0 J话说我部P仔买咗有几年,但係唔知点将D GAME 整落去P度,例如战神哩只GAME。我睇过个网址 http://gow.tgbus.com/news/2010/10/24/11511620942.shtml 好似冇中文版 ,而且D人留言,都好似话下载咗後玩唔到.1 Y! ]$ \1 y, m
我部P是2000,
# i1 r& C/ q  f1 ~9 q1 J  J4 [4 g+ o/ Z) |. G

已有(27)人评论

七咲逢 发表于 2011-8-3 00:55:55 | 显示全部楼层
将个游戏放落去一个叫ISO既文件夹度

chrisrex 发表于 2011-8-3 00:58:21 | 显示全部楼层
咩game?新game要新系统+破解补丁

我冇野讲 发表于 2011-8-3 01:01:40 | 显示全部楼层
你台机系咩系统啊,按一楼的做法就行了

我冇野讲 发表于 2011-8-3 01:02:17 | 显示全部楼层
战神我都爆机了,有中文版噶

lkm337490 发表于 2011-8-3 02:03:36 | 显示全部楼层
看型號吧~ 你是1000、2000、3000?

cuterinoa 发表于 2011-8-3 03:34:00 | 显示全部楼层
最重要睇系乜机种 7 X, N; @! ]. t& O! Q5 T9 c
1000机种 同 2000机种 可以用 5.50 prome-4& P: b" X- G. J, W2 ?
3000机种 有 4个唔同系统 5.03 prome-4 同埋 6.20 PRO-B8 / 6.35 PRO-B8 / 6.39 PRO-B8- W6 u: u- P1 J5 [# Z
如果3000机种最好就系用 5.03 prome-4
/ \4 Y2 Y6 _. Y& c4 ~: i9 W: j* Q! w; f& Q5 A5 g: c( z
去 System Setting > System information 睇系乜系统先啦~!!

aubert22 发表于 2011-8-3 09:04:06 | 显示全部楼层
晕~你系米用破解系统嘎?用官方系统梗系玩唔到翻版啦~~7 u3 }: g! p, p
战神有出中文,两部都有~~
  r! z- W, v3 |8 e你有去TGbus应该好易懂啫~~. T" O% K/ L0 T( p% z5 ]
http://psp.tgbus.com/, i' G; b* R/ {& n+ m5 V
睇右手边破解等教程吧~~
# d5 U7 u3 _! g7 O) q& R, s1 I我台系大红战神版2000限量版~

notoo 发表于 2011-8-3 10:18:11 | 显示全部楼层
8 Z( E/ s5 u- `
9 I3 S7 q! H! R作为以前tgbus  p区版主的我低调的路过

kwanyeung 发表于 2011-8-3 12:26:13 | 显示全部楼层
作为以前tgbus  p区版主的我低调的路过
" s6 u% l/ @$ R  dnotoo 发表于 2011-8-3 10:18

! v. p# U" r4 d/ z; L# w果然夠晒低調。

山夆亻子 发表于 2011-8-3 12:33:18 | 显示全部楼层
作为以前tgbus  p区版主的我低调的路过- Q- Q- O3 C3 |7 d
notoo 发表于 2011-8-3 10:18

, T( @( j0 _$ X3 `3 G- }3 S8 f0 h( q* ?' ^1 N

1 m9 F0 L3 c) R    果然够低调+1

kanatam 发表于 2011-8-3 13:01:48 | 显示全部楼层
最重要睇系乜机种 4 L. j' \5 ?8 s- F2 _8 C( Z$ o0 K6 G
1000机种 同 2000机种 可以用 5.50 prome-4
2 D- a6 Q' c$ A% `, J$ f% ~3000机种 有 4个唔同系统 5.03 prome-4 同 ...- C2 L0 `- s* {  Z( r) C( f4 P1 d
cuterinoa 发表于 2011-8-3 03:34
- M3 l+ E, z: A+ D9 r

( S" V! U  A8 _) O% }7 C7 V" b2 x( V3 |6 P
    我部是2000 , 至於 5 .50PROME-4 有咩用?唔係 直接将只GAME放落去就得啦咩?

123下一页