跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[粤语动画] 求數碼暴龍01 粵語合成版音頻(基拉或幽助版)

kwanyeung 发布于2011-8-1 16:24 6114 次浏览 80 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
1社区币
  P3 v, r4 E. r! I* \6 T7 M5 B% \  l; r
好耐之前收咗幽助版,硬盤搭火車跌咗冇影。
; Z. W9 M' l2 \0 q3 r5 M求幽助版或者基拉版音頻(基拉版優先因為有預告)* d8 g. j- C" g8 E

3 q* b- u# m0 [4 @酬勞100星夢+ 獨家試睇X264自壓數碼暴龍01 第一集粵日中英字幕。
; B9 N% j  T4 ?! l# \! H: Z. }/ Y3 H
唔要土豆音頻或重壓音頻。

最佳答案

查看完整内容

音頻我都有!!!,仲有現成link,基基版!!點睇!!

已有(80)人评论

Batcat 发表于 2011-8-1 16:24:22 | 显示全部楼层

aubert22 发表于 2011-8-1 16:34:50 | 显示全部楼层
獨家試睇X264自壓數碼暴龍01 第一集粵日中英字幕, b, F6 y  n' Y3 R, k
哈哈哈~帮你顶~~

chrisrex 发表于 2011-8-1 16:37:18 | 显示全部楼层
ky兄,你懂的

kwanyeung 发表于 2011-8-1 16:40:37 | 显示全部楼层
ky兄,你懂的
: U* c( K- E1 ]7 S# Lchrisrex 发表于 2011-8-1 16:37
: L( J2 _: k( F) f! @5 y
唔知你想講乜。唔係幫手就咪入嚟搞搞震。

chrisrex 发表于 2011-8-1 16:42:11 | 显示全部楼层
唔知你想講乜。唔係幫手就咪入嚟搞搞震。; W; B' V: ^: ~
kwanyeung 发表于 2011/8/1 04:40 PM
# }) |7 P2 T) c

]! R+ U; C' {9 k; X  c" J+ O
- g6 W$ a! Z- L+ l4 s, ?    原来你不懂,咁啱有货,现货嚟,不过,片源呢?

kwanyeung 发表于 2011-8-1 16:46:34 | 显示全部楼层
原来你不懂,咁啱有货,现货嚟,不过,片源呢?
, o6 H7 Y' L5 M. g/ q) Y' g7 Fchrisrex 发表于 2011-8-1 16:42
; D8 v9 n9 `: _
上傳咗音頻先畀酬勞,我冇粵語音頻點封裝上傳?

chrisrex 发表于 2011-8-1 16:49:32 | 显示全部楼层
上傳咗音頻先畀酬勞,我冇粵語音頻點封裝上傳?
5 y& S6 Y5 J: W. t% nkwanyeung 发表于 2011/8/1 04:46 PM

$ c4 v- r: c$ _- y+ L! B: i  b4 J, }6 r- Z* ]  _
& r2 e- v, G/ \0 q
    静鸡鸡,静鸡鸡

kwanyeung 发表于 2011-8-1 16:54:22 | 显示全部楼层
5 r+ ]. \0 V  \) ^; j9 Y3 v1 t$ lBatcat 发表于 2011-8-1 16:52
) U" V4 C+ y, k$ F1 Y
有人傳咗你上傳嘅MU LINK畀我 : @* @( P, p1 j+ z9 I
你搵佢算帳。

chrisrex 发表于 2011-8-1 16:56:52 | 显示全部楼层
有人傳咗你上傳嘅MU LINK畀我 * x$ I* @0 c: ]% U7 b
你搵佢算帳。
1 q) J1 S3 R3 g# v+ Y8 [kwanyeung 发表于 2011/8/1 04:54 PM
9 E2 @9 b- X  |
) B+ \2 U4 Y2 e- l8 g6 R

7 a0 `! d* @9 O# ^" {3 c5 {0 P    该页面不存在

Batcat 发表于 2011-8-1 17:03:03 | 显示全部楼层
该页面不存在5 C5 [* z4 r2 {+ a! e4 D0 K( V. X
chrisrex 发表于 2011-8-1 16:56

1 x6 K) G) e9 W
; e: }* g+ j# d$ @, e3 |/ i- e" n; R. Q
   分番半俾我!!唔系馬上刪檔

基拉杰特 发表于 2011-8-1 17:05:07 | 显示全部楼层
有人傳咗你上傳嘅MU LINK畀我 % ^/ z' S2 y4 L4 {0 F, B
你搵佢算帳。
7 P: U$ |' @5 O! v( p/ w. S( ekwanyeung 发表于 2011-8-1 16:54

* U! v' I. J; a' K5 a: q
, P: [- q0 ^+ j* N" p: k
3 D" E# u* S; [+ @. k5 C    超三竟然咁私传MU,我去轮佢