[其它更多] [原创双洗]新机动战记高达w 粤日西(定拉丁)3语 完

chrisrex 发布于2011-7-7 11:18 13367 次浏览 152 位用户参与讨论     [复制分享主题]
天使之风 发表于 2011-7-8 16:17:31 | 显示全部楼层
M记有几个版本啵,你指边个?........我呢个系重合拉丁文ldrip嗰个嘅,m仔嗰个音质差 ,应该音 ...
& r/ J, \2 y! x4 s& Q( schrisrex 发表于 2011-7-8 01:55

, o2 b* d  I/ N/ E: h
" R3 t+ |* k1 f8 y, |6 h: ^% z- W3 a. h# ?) L) Y! q
    快D校埋字幕。。译名小问题。。最主要系时间轴。。。。

chrisrex 发表于 2011-7-8 16:59:31 | 显示全部楼层
快D校埋字幕。。译名小问题。。最主要系时间轴。。。。
' \- I  D( g# D$ z& }- N天使之风 发表于 2011/7/8 04:17 PM

1 M& R, k* h: N& p  |, B% l! g5 p( g) a9 k' M% d3 u
hold住咗,不如你一路睇一路改啦,跟住分享

天使之风 发表于 2011-7-8 17:01:59 | 显示全部楼层
hold住咗,不如你一路睇一路改啦,跟住分享
  X+ J8 P3 _6 P1 K& e1 ~9 uchrisrex 发表于 2011-7-8 16:59
+ K; i2 H9 J/ q6 ^4 L  V- L* D* w

) w, L- Y$ Z0 a" M$ k! F( g3 q2 V* b: r5 y
    时间轴不会改~~~等你改

chrisrex 发表于 2011-7-8 17:07:33 | 显示全部楼层
时间轴不会改~~~等你改/ k0 X' s6 M( T" Y
天使之风 发表于 2011/7/8 05:01 PM
5 s. b1 r6 s" L8 ~/ @
! `" m! B$ _9 s2 ]

( A, U/ Z; Z  q) C) P7 N) A% R, V    咁简单都唔识改?咪玩嘢㖞

天使之风 发表于 2011-7-8 18:34:52 | 显示全部楼层
咁简单都唔识改?咪玩嘢㖞
3 C3 d+ j2 }  J. D1 b) xchrisrex 发表于 2011-7-8 17:07
4 d5 K" Q* ~0 x1 l. q9 V6 q' p
" R! L' l; v+ G) d

1 s3 B# M3 t" ~# v& F# d* b! F    唔识,老师冇教~~~~

117480 发表于 2011-7-8 18:40:47 | 显示全部楼层
的确,点解个希罗甘红的..

chrisrex 发表于 2011-7-8 18:53:12 | 显示全部楼层
唔识,老师冇教~~~~: L8 a' @2 Z9 B0 f6 h  k
天使之风 发表于 2011/7/8 06:34 PM

' i, E; L0 h8 W/ p3 V8 c* R
/ `1 |: N3 w7 ~. @整个软件就得啦..........藉口

maplep 发表于 2011-7-8 20:55:24 | 显示全部楼层
片源来自m仔嘅转贴,再次多谢m仔9 a! R' S4 }3 k; C
3 D3 [( L# W# e4 t: U; }% x. f/ I7 t
我会害羞的

chrisrex 发表于 2011-7-8 21:02:20 | 显示全部楼层
片源来自m仔嘅转贴,再次多谢m仔- \) `1 c1 X/ Q% s' e$ z

0 H& I) `9 v: g+ d5 i我会害羞的
$ B- F0 p7 J/ T9 _maplep 发表于 2011/7/8 08:55 PM

5 s4 }+ s- K( B  ?8 m$ C6 f2 i8 N5 i# l/ _
% H* s3 B& n$ N% ?* A9 z
    }70%[{{0E}}5EBB)1XQF$(E.gif 治愈你,咪怕丑

kevinchan 发表于 2011-7-8 21:35:46 | 显示全部楼层
唔识,老师冇教~~~~) L9 f- s. j# h& p5 W) p3 y/ x
天使之风 发表于 2011-7-8 18:34

( a; r) g" H$ C, d2 f
* l! B+ B: b! ?% k* _
# D5 e3 }4 p; l+ T# ^8 k- q/ P2 ~    此人纯粹玩嘢,拖出去喂鸟

天使之风 发表于 2011-7-8 22:03:42 | 显示全部楼层
此人纯粹玩嘢,拖出去喂鸟& |. O! J( x/ P8 x3 v$ m- Z4 x
kevinchan 发表于 2011-7-8 21:35
  K0 i9 C$ i* F, \5 f; w) y
3 H) i0 g5 |- R/ ~: A/ e( P
6 O7 p9 o& \9 D( k, j
    我宁愿喂猪都唔要喂雀~~~~

kevinchan 发表于 2011-7-8 22:51:16 | 显示全部楼层
我宁愿喂猪都唔要喂雀~~~~
( o+ V/ q" H0 F" `) S) |天使之风 发表于 2011-7-8 22:03
* o5 N9 `# `* _: A9 e9 v

! }2 m3 [9 }/ y7 R) s+ ?3 ~
# o; V/ {5 y+ s: ?5 d    咁快啲攞你去喂猪先得,死傻风