[其它更多] [原创双洗]新机动战记高达w 粤日西(定拉丁)3语 完

chrisrex 发布于2011-7-7 11:18 13358 次浏览 152 位用户参与讨论     [复制分享主题]
chrisrex 发表于 2011-7-7 12:17:33 | 显示全部楼层
哩个片源我中意,够清晰,多谢超三合成。
' ]; ~- ?. F2 R6 K+ }6 f. c% Gby.iceb 发表于 2011/7/7 11:56 AM

6 V7 l0 j/ j6 {3 K1 f2 I! w3 U! m( Z
6 h$ c) o2 y! v+ v- _. r0 R+ t1 W" O
    记得捐款哇

漫步雲端 发表于 2011-7-7 12:22:52 | 显示全部楼层
记得捐款哇! P! `3 u) T- @
chrisrex 发表于 2011-7-7 12:17

6 J& N* Z; V/ U& N& s! x( d
- A! S9 T" L: S& A$ r' L3 m& Q+ K
0 U7 o3 t1 y1 b3 F   
$ m- c1 ]& Z0 T3 _( C, KI版未幫你加分

chrisrex 发表于 2011-7-7 12:26:13 | 显示全部楼层
I版未幫你加分
/ n' D% p( y8 U1 Q& M漫步雲端 发表于 2011/7/7 12:22 PM
0 f9 n4 d9 e$ n& v( T* G( M( B* q( S

. _" s7 v9 u& O! a% F# b
% e3 `  E! i; U- ^8 h    漫步帮我加 }70%[{{0E}}5EBB)1XQF$(E.gif

kental 发表于 2011-7-7 12:28:33 | 显示全部楼层
你貌似有2000几积分啵
" }  F6 n! ^3 y- }0 I$ J, Achrisrex 发表于 2011-7-7 11:34
  w+ ]8 J4 ^- J! }' R. z

" f% Y' Q8 S0 I7 `* U哦!唔好意思,我搞错左以为系阅读权限先;睇到积分两个字先知道原来超三你噶阅读权限先系75,几时有512甘高

chrisrex 发表于 2011-7-7 12:30:27 | 显示全部楼层
哦!唔好意思,我搞错左以为系阅读权限先;睇到积分两个字先知道原来超三你噶阅读权限先系75,几时有51 ...
% ~3 [7 \) k3 Y$ x' [& hkental 发表于 2011/7/7 12:28 PM

& N& J. k/ ^/ p+ M0 t: K
1 Q$ n) J' ]# y4 _k社都冇512,连一半都冇

kental 发表于 2011-7-7 12:31:09 | 显示全部楼层
回复 17# chrisrex
0 g1 S6 V: y* g/ h
5 |# a' C8 G$ c3 Q: d8 m, b  L- h0 h3 t0 |5 @
   呵呵,大摆乌龙

seed22 发表于 2011-7-7 12:32:23 | 显示全部楼层
请问,TVB粤语的只有第三那一集吗

漫步雲端 发表于 2011-7-7 12:37:06 | 显示全部楼层
漫步帮我加% T& O0 j* S' Y& w9 U8 x) t8 s, \
chrisrex 发表于 2011-7-7 12:26
! o1 z0 a! Z4 c% P' G1 t
" p% r6 d6 E5 M* t5 o2 |4 u0 n

; h+ K" [* N! n- N  P4 W3 y/ z加了,仲捐埋款 _$VDUI@05M%RL5IEMWCK2@O.gif 7 I! M- t; u; H" K( R6 E
" l% g5 n3 n- Y8 P, w
佢咁孤寒肯定只會加64比你

chrisrex 发表于 2011-7-7 12:41:48 | 显示全部楼层
加了,仲捐埋款+ R# e0 Y3 A- z6 j/ s( D
. `/ c  Y1 I+ Q2 |
佢咁孤寒肯定只會加64比你* [& ]7 }8 q# _2 x4 M7 Y
漫步雲端 发表于 2011/7/7 12:37 PM

7 S' W8 K) L6 r5 _* Y) ^7 A; J" o% w% Q

k' {/ P7 t/ j    整多嘢 8AD~5TXP9]AB6U9L3N]SI{X.gif

漫步雲端 发表于 2011-7-7 12:42:51 | 显示全部楼层
整多嘢
8 w, @5 h& v: z& U& j8 ichrisrex 发表于 2011-7-7 12:41
1 {7 _& n- I3 d' i" O  _5 S% a
8 o5 U6 L7 [3 [0 d5 H0 Y+ k$ r
5 @+ S, \: O0 i5 h" u6 l- W+ W& d
    8 b% y# u4 o" T1 A/ g4 m
豬籠入水啦

kwanyeung 发表于 2011-7-7 13:13:14 | 显示全部楼层
我想講拉丁語已經冇人再講,死語言嚟。所以一定唔係拉丁語配音。

kevinchan 发表于 2011-7-7 13:20:20 | 显示全部楼层
纯支持兼路过