[管理投诉] K社 点解我这两天星梦突然少佐600呢

ET0-0 发布于2011-7-4 10:29 9149 次浏览 119 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kwanyeung 发表于 2011-7-4 12:02:42 | 显示全部楼层
仲有就系都未有最佳答案 点会扣呢 如果扣 起码要有真正的答案先喇 万一钱比佐 无得下载甘咪系将星 ...& C* C1 q6 N) ~2 A3 R& t
ET0-0 发表于 2011-7-4 11:44

& T1 m, b, n& V( a8 Z豬兜囉你。
( `7 N8 l! z& l8 e# j所以我求嘢只會畀一星夢求到先再轉帳畀人。

漫步雲端 发表于 2011-7-4 12:09:06 | 显示全部楼层
豬兜囉你。 5 P. w! ^# A+ D
所以我求嘢只會畀一星夢求到先再轉帳畀人。
9 k; V0 r8 i" ekwanyeung 发表于 2011-7-4 12:02
2 O3 y, q: X+ h/ F9 D$ Z  d

$ A# n& s8 G* F$ D( m) F4 n  ]  P0 j* Q

8 k  {4 Y3 ^3 ~: C4 \你仲笑人 沒啲同情心

kwanyeung 发表于 2011-7-4 12:11:41 | 显示全部楼层
+ A1 d4 z6 M$ ^
你仲笑人 沒啲同情心" r8 h: |2 s: a9 o! g* h2 B
漫步雲端 发表于 2011-7-4 12:09

( i# W) k* @% Y係你爆個真相出嚟。你仲衰啦爆人達啦。搞到佢畀我笑,你該當何罪。
- ?! n& @0 h5 s* K( l1 A你仲要收人手續費靜一市儈奸商

漫步雲端 发表于 2011-7-4 12:14:57 | 显示全部楼层
係你爆個真相出嚟。你仲衰啦爆人達啦。搞到佢畀我笑,你該當何罪。
5 K, l* y9 N3 c) y) x6 s- p你仲要收人手續費靜一市儈奸商 ...
5 N* Z# B6 L0 W& R( K3 Dkwanyeung 发表于 2011-7-4 12:11
4 S! A3 w( b6 Q0 Q5 `

' F: K. W) Y" A, V* y' f$ ?5 T6 ?0 {6 K9 b

( s) X; n3 _( ~7 F. b' k4 V# x你咁都得 簡直系強詞奪理

kwanyeung 发表于 2011-7-4 12:16:35 | 显示全部楼层
你咁都得 直接系強詞奪理
+ g; i9 Q9 X) Z& F, M# g$ F漫步雲端 发表于 2011-7-4 12:14
9 m  }3 y% ^& b" }# X/ x
有咩唔得,一件事不嬲有唔同嘅觀點。
6 v+ V; }: u, x3 P0 U6 h" y# [, L, r況且你版主借啲意又收手續費你都唔好得過我幾多。

漫步雲端 发表于 2011-7-4 12:23:43 | 显示全部楼层
有咩唔得,一件事不嬲有唔同嘅觀點。
* C3 a7 G. y& a況且你版主借啲意又收手續費你都唔好得過我幾多。
$ I+ A0 w$ R/ U: Skwanyeung 发表于 2011-7-4 12:16

0 W: q! f" W0 Q- c3 f* {7 u+ H$ t  E2 B+ z
+ }! j1 ?6 w0 d0 D/ m0 H

& k" O) B) b4 q0 x* t& ]6 @版主又如何,唔通要我倒貼錢啊 收返手續費都好應該啦
# i1 u8 Q  {0 ~; x" y我諗辦法幫樓主攞返啲錢 而你呢?一味系度笑 幸災樂禍 我好你好多

kwanyeung 发表于 2011-7-4 12:26:12 | 显示全部楼层
版主又如何,唔通要我倒貼錢啊 收返手續費都好應該啦, _* Y! W0 _! {5 A5 c  U
我諗辦法幫樓主攞返啲錢 而你呢? ...
6 D: @) O, b6 ^& ]漫步雲端 发表于 2011-7-4 12:23
: T7 p1 ~4 R2 Q
弊在你收完銀行手續費仲要收埋自己手續費 , [  A+ g  d2 T

9 e) _5 g0 ^, E# F* T6 w; q) h版主就係要幫人㗎嘛,我唔係版主我梗係留返畀你幫啦。唔係嘅話你都好冇面姐。仲好話我。

漫步雲端 发表于 2011-7-4 12:32:55 | 显示全部楼层
弊在你收完銀行手續費仲要收埋自己手續費
6 S$ S; ?- F3 U! T+ H9 J* f4 @: V
版主就係要幫人㗎嘛,我唔係版主我梗係留返畀 ...: G+ @& t/ Q' A3 F
kwanyeung 发表于 2011-7-4 12:26
4 Q# c! K5 c: Y

: U4 N4 |" O& y- O. h2 D/ ]% g# m5 N1 c
    / f: h9 p1 P  F4 v
我自己收手續費系為左唔畀人濫用啊,你知唔知道?如果人人咁搵我轉帳 咁我咪好唔得閒?
% |6 q$ x5 T2 j7 ^  L; C4 {0 B2 L" v唔好話你唔想幫人 仲大條道理諸多狡辯

kwanyeung 发表于 2011-7-4 12:39:08 | 显示全部楼层
我自己收手續費系為左唔畀人濫用啊,你知唔知道?如果人人咁搵我轉帳 咁我咪好唔得閒? .... F5 H4 U& O6 w/ O& W3 v3 t3 f
漫步雲端 发表于 2011-7-4 12:32

& o* z& H1 J- K4 d* y+ o& d# s1 Q2 W好囉,噉我免費幫樓主得未。 9 h# l- P6 s, p
濫用,唔好話你自己想抽水。

漫步雲端 发表于 2011-7-4 12:45:05 | 显示全部楼层
好囉,噉我免費幫樓主得未。
1 f/ y1 D$ O1 R9 h/ n濫用,唔好話你自己想抽水。
2 z7 T4 S) U% `, `1 Y) hkwanyeung 发表于 2011-7-4 12:39
) w( `$ V; Y) m2 B( w& F

r: F- I9 G0 Y3 C# h0 q" g0 Q. H/ o
- g& _$ q3 h( ^- d" r8 ]2 z. L   
% w/ [! N- U& Y+ T1 U/ |, x1 x你咪轉囖,忠告樓主一句小心啲錢畀某某人 夾帶私逃

Milanor 发表于 2011-7-4 12:48:47 | 显示全部楼层
经常转来转去
  Y2 y8 w& z+ {很容易出问题

kwanyeung 发表于 2011-7-4 12:51:19 | 显示全部楼层
你咪轉囖,忠告樓主一句小心啲錢畀某某人 夾帶私逃
% Z' g5 X* i" U1 ?. B- K; n5 `漫步雲端 发表于 2011-7-4 12:45

! l1 [: ^. I; N& ]# Z佢唔信我都冇辦法,另請高人,不過你都想抽水你都冇權話我。 ' a1 y$ L5 i+ Z6 g" t7 k
講真樓主申請個新AC,上傳頭像20星夢,再發2張新聞帖,開個銀行戶口50星夢。再轉返畀自己都平過你嗰57星夢手續費,抽水怪。