[真人特摄] [合成+轉貼][天元突破][日/粵雙語][704x480 16:9 DVDRip][已补档115]

Batcat 发布于2011-5-31 22:56 9958 次浏览 102 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
ET0-0 发表于 2011-6-13 16:25:32 | 显示全部楼层
楼主系咪准备没更新几集就回复收星梦

ET0-0 发表于 2011-6-14 13:29:37 | 显示全部楼层
* Y9 b9 K2 o: F3 \6 K* e& i
: q, D# j, a# R- u' p回复 1# Batcat 1 U  J7 I8 t8 h$ @
2 ^6 T. X0 ~* c* \/ T$ g; P% N
+ n8 D6 ?  O( s. e8 |
    几时更新音频啊楼主 我等住你更新音频下载我做伸手党

Batcat 发表于 2011-6-14 21:26:17 | 显示全部楼层
回复  Batcat / i6 C4 m8 C( @5 `
4 U0 h# |7 P' b- z

5 B4 `' d( k6 q! l6 x$ f) v    几时更新音频啊楼主 我等住你更新音频下载我做伸手党
- _7 \) g) X: W5 Y2 ]ET0-0 发表于 2011-6-14 13:29

- W& I8 Z/ [% O; |# r! r" H聽晚嚟個時候!!近排工作又開始忙了,所以更新慢左!!

Batcat 发表于 2011-6-18 21:47:40 | 显示全部楼层
更新到06

wulove 发表于 2011-6-20 16:52:42 | 显示全部楼层
搞咩野 一係唔搞一搞就咁多人一齊搞........

wulove 发表于 2011-6-20 16:54:09 | 显示全部楼层
2 金钱 (----------有冇新會員覺得貴既 呵呵

tenpp 发表于 2011-6-21 13:06:39 | 显示全部楼层
多謝樓主................

wenwen 发表于 2011-6-22 22:05:27 | 显示全部楼层
超热血的一部动漫!越看越爽!

wulove 发表于 2011-6-25 10:56:07 | 显示全部楼层
回复 1# Batcat 4 w' \) w$ ]8 B

& \3 q. p; |- y5 a/ L3 V* |! `; q% L) D! z8 t+ L+ V. }( C
    我想知放送版 同 解放版 有咩分別 睇完都唔兜有咩唔同=.=

Batcat 发表于 2011-6-25 13:56:54 | 显示全部楼层
回复  Batcat 7 ~" ]) Z4 R. j: ?

5 n6 |9 d. N/ y, _% p
* |# r) {1 E& d4 b8 e    我想知放送版 同 解放版 有咩分別 睇完都唔兜有咩唔同=.=6 B. h& U! `3 `* ]( k9 U
wulove 发表于 2011-6-25 10:56

; W% p1 r, x1 ^/ w4 _- B6 B0 B- l4 m; a4 }
! V2 R& N6 V2 D  b3 E
   好明顯,放送版前部都系回顧多,無乜祼露鏡頭,而解放版就唔同!!

by.iceb 发表于 2011-6-25 14:39:18 | 显示全部楼层
好明顯,放送版前部都系回顧多,無乜祼露鏡頭,而解放版就唔同!!
! J. U/ ^6 n: f' u6 O" B8 LBatcat 发表于 2011-6-25 13:56
( L' t  ]$ i0 b, D/ W& j

: K  S  i. {* s$ E
) {3 b. y* z% @9 }    求解放镜头

Batcat 发表于 2011-6-25 15:39:02 | 显示全部楼层
求解放镜头7 G" u2 d, l9 O9 i
by.iceb 发表于 2011-6-25 14:39
1 x3 ~+ W7 o  W! D" C- @
( O5 j' u& u0 t$ Z+ g& u
8 e8 e- B, Z! R, D& l7 _: W. ^  p
   咪玩嘢了唔系截左圖俾你睇咖啦