[其它更多] 大家想要电影资源同卡通资源啊?

HKM@MYC 发布于2011-3-19 00:50 7499 次浏览 73 位用户参与讨论     [复制分享主题]
vskenying 发表于 2011-3-19 07:45:53 | 显示全部楼层
你班友仔,一离就问人要绝版野,真系唔客气。。。。。不过如果有我都唔驱嘅。。。。' s. Q: W  l8 \  x# Z
迪格斯 发表于 2011-3-19 01:20
+ F7 Y9 Q, z3 U

: D: }0 f, j- N; [1 {% O! q% A& P# A; w% }
    如果唔繫甘稀有就唔駛勞煩人地啦.

vskenying 发表于 2011-3-19 07:48:03 | 显示全部楼层
還有吳大為拍的真人版電影<男兒當入樽>.

エツクス 发表于 2011-3-19 08:31:58 | 显示全部楼层
要超时空工要塞7,TVB配音嘅

基拉杰特 发表于 2011-3-19 10:05:37 | 显示全部楼层
梦幻战队! 还有就是,改了标签,社区发布很有问题

梦之星际 发表于 2011-3-19 10:30:34 | 显示全部楼层
个个都来求,我都问下楼主有无超时空少年的TVB粤语版

基拉杰特 发表于 2011-3-19 11:15:45 | 显示全部楼层
我是来看有没改子标题,顺便问楼主的DVD有没楼上的问的资源!列张表出来更好

最爱粤语 发表于 2011-3-19 11:27:26 | 显示全部楼层
如果有街头霸王DVD那更好啊

asd123456 发表于 2011-3-19 11:28:02 | 显示全部楼层
我要加旋,101-150  加唱K小鱼仙1 40集TVB 有字幕的,就系甘多~!!>.- u' m' `( F6 m' {7 z8 r  s
- s! p! b% M! V
  你有可以比我.

by.iceb 发表于 2011-3-19 11:29:17 | 显示全部楼层
回复  by.iceb
, \  V: Z( \6 x+ Z$ U6 ]6 H) I  o) S: Z: g
6 i1 ^6 {# N2 c# L: B  A
    低死泰山,唔系好清涡,我要过多个礼拜上去,去买只清晰版, S9 k. [) O$ k7 @% u/ q
HKM@MYC 发表于 2011-3-19 01:36

n7 R& K1 y& Q3 k; D) J" w1 {" Q# W" i- L( \* l3 T, T: M  H% W

% s$ \3 {% X& W+ A8 t8 U    上去?唔知你去边买

mcnynbajay 发表于 2011-3-19 11:40:53 | 显示全部楼层

5 T0 M- V/ m  x( h5 ]個個都求埋D無乜可能的……但哩個世上絕對有人有(某某人),死攬住唔放……
0 a/ h- ]* J7 X
4 o. C8 n2 t6 f9 g% b0 ]不如大家集體去HK,之後集體摞支機關槍打劫TVB片房仲實際了……不過傻先會咁做(正確最好搵錢搭路梗實際了)

HKM@MYC 发表于 2011-3-19 12:52:21 | 显示全部楼层
回复 20# asd123456
' H8 |  R7 R! B) a! Q  y' L
7 D  K1 B, z0 t9 B  ?# A8 ]; y+ b1 `) z& c, P) D7 M3 [* k8 S
    系咪小神童加旋啊?

huang 发表于 2011-3-19 13:10:31 | 显示全部楼层
摆街的东西完全无视,
9 `+ X& `  B  [5 o' E只对博物馆里面的东西有爱,1 ?; ]2 ?  o: g  j
鱼既不是馆长也不是收藏家,# m. @1 b+ M7 u& `
鸟说了也没用