[其它更多] 大家想要电影资源同卡通资源啊?

HKM@MYC 发布于2011-3-19 00:50 7501 次浏览 73 位用户参与讨论     [复制分享主题]

已有(73)人评论

vskenying 发表于 2011-3-19 00:57:35 | 显示全部楼层
童夢TV版,任何版本都要,當然越清晰或粵語越好啦.

hiimayay1 发表于 2011-3-19 01:05:46 | 显示全部楼层
变形金刚84版粤语

迪格斯 发表于 2011-3-19 01:20:25 | 显示全部楼层
你班友仔,一离就问人要绝版野,真系唔客气。。。。。不过如果有我都唔驱嘅。。。。

by.iceb 发表于 2011-3-19 01:31:29 | 显示全部楼层
绝版嘢我就唔求了..
* @! C7 U" t, j& i% T* K# j
  i/ z: _' Y* I3 ~! @, l! W$ J* I, O. f: J求抵死泰山dvdrip 粤日双语

chrisrex 发表于 2011-3-19 01:31:37 | 显示全部楼层
不如整个list嚟睇睇,等人慢慢拣

HKM@MYC 发表于 2011-3-19 01:36:10 | 显示全部楼层
回复 7# by.iceb   h9 ^5 }! P: r& M
+ U. W4 k8 `+ E

& ^; K$ E1 m# j0 l6 x; `: b) V    低死泰山,唔系好清涡,我要过多个礼拜上去,去买只清晰版

HKM@MYC 发表于 2011-3-19 01:36:50 | 显示全部楼层
回复 8# chrisrex
$ G- a" Z5 g2 _1 `7 |
7 G& o! @5 l4 x0 s1 g9 m4 b# y1 I  A- `& }5 [* }  o  Z
    大佬你讲中文OK无啊?

chrisrex 发表于 2011-3-19 01:42:36 | 显示全部楼层
回复 10# HKM@MYC
) u! I; p$ D, P1 |6 E3 i- i0 z
4 |  S& `1 R/ X; {3 S8 D
* F: \- }; s0 ?! s$ N   将你手头上有嘅dvd整个列表出嚟,等人慢慢拣

HKM@MYC 发表于 2011-3-19 02:11:18 | 显示全部楼层
回复 11# chrisrex
. i7 I. C6 P! v2 [! i2 P
  U6 K6 w1 `  h4 {" M/ k# Y' _7 n
" K. ~6 X* `) F& Y5 [6 C* `    你建议都唔错,不过我甘做,就系睇下边D人想要既片,距地揾唔到,我得闲顺边去揾下

LAIKAHEI 发表于 2011-3-19 03:46:35 | 显示全部楼层
勇者傳說....古怪獵人....疾風境界# C4 }6 G' G& G
超時空金牌小女將....超魔神英雄傳
& l* \  u* c- O0 G3 w* g反斗神劍...全部都想要...係tvb粵語就得

vskenying 发表于 2011-3-19 07:44:22 | 显示全部楼层
回复  chrisrex
( H" k+ R! j6 K+ S
3 L  H6 _* c) I2 V: `) g# e
3 j' k& L* E$ h# Q5 d: y/ y    你建议都唔错,不过我甘做,就系睇下边D人想要既片,距地揾唔到,我得闲顺边去揾 ...
4 {) p2 F$ ^, r8 l7 Q* lHKM@MYC 发表于 2011-3-19 02:11

# U/ Z& ]3 h# l5 \) j2 p
$ t& Y; ~/ f2 `) f- w1 Y0 D; f1 v0 t$ ^2 Q
    去便度揾啊?我都想知道便度有稀有資源揾.