[粤语动画] 求旋風管家第一季tvb已調校對應漫步兄的字幕!

小比xD 发布于2011-2-20 10:50 2291 次浏览 19 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
老威 发表于 2011-2-20 17:45:36 | 显示全部楼层
等有个点人出现

基拉杰特 发表于 2011-2-20 20:08:01 | 显示全部楼层
原來我睇錯左~
0 V0 f' L( s% N% n3 N, ctimaousi 发表于 2011-2-20 15:40

( X, b# m4 u: H1 z: E4 _
& f+ Y" R  w  U2 i# k; P' O: f7 F4 t2 j6 Y* k3 Q
    看错都好正常,唔好伤心,治愈你

inber 发表于 2011-2-20 20:14:13 | 显示全部楼层
回复  小比xD
1 G+ C  F6 T/ _- V7 W( p2 ~' |- t9 p; }
( a' W' D$ c0 l( e1 ~6 P7 }9 m  Y" f
睇来你仲未睇到我的回帖
6 y9 K. t1 {7 u7 j3 W天才不二 发表于 2011-2-20 18:24
# M" S& I# J. N. N7 f" `+ O

6 B, v$ Y- \- y% m- V; }" v: x9 y) Y! a/ @. w% H
佢發呢張帖系早過你的回覆" ?3 c. j3 Z7 }; |
睇怕佢發完求檔後即走

timaousi 发表于 2011-2-20 20:19:13 | 显示全部楼层
看错都好正常,唔好伤心,治愈你0 [4 _4 u) g% U- k( E. N4 d
基拉杰特 发表于 2011-2-20 20:08

3 k: _; `( G3 ]
, S' R7 p8 l3 _" r) M% Q, I/ l+ V. a+ @9 z/ u( B, R/ G
    你系真定假架~

基拉杰特 发表于 2011-2-20 20:21:05 | 显示全部楼层
你系真定假架~) s5 G* d& @7 V- V; A; C" F9 t
timaousi 发表于 2011-2-20 20:19
+ f* s. D" p# W4 \  x% H* K1 [
2 u% y3 v$ F8 h( W9 A6 [
6 a4 N1 e7 X+ {6 ?4 F9 o+ U9 A
    当然是真啦,还有真相背后的真相!你明啦

小比xD 发表于 2011-2-20 20:26:04 | 显示全部楼层
好喇咁我比邊個呀個最佳回答- -囧

timaousi 发表于 2011-2-20 20:27:14 | 显示全部楼层
緊系13樓啦~仲洗講嘅~

kwanyeung 发表于 2011-2-22 02:35:35 | 显示全部楼层
順便傳送門埋我個帖 (1-21 TVB字幕)
+ W$ A! e+ x  q! N3 W  n
1 p/ \* x" Q' ~6 n4 b, t+ ?' B! nhttp://bbs.dreamxt.net/viewthrea ... %FD%EFL%B9%DC%BC%D2