[粤语动画] 求旋風管家第一季tvb已調校對應漫步兄的字幕!

小比xD 发布于2011-2-20 10:50 2289 次浏览 19 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
10社区币
求旋風管家第一季tvb已調校對應漫步兄的字幕!
1 i  r; @8 ]7 K5 A9 d8 n- ?0 f: a& B有繁有簡更好=). J$ O: @* a6 E
收藏!. j  Y5 z: J+ f% l9 q$ F5 ]/ c
請上傳到115/mu/mf為佳^_^
3 t- W9 ^* E% E% Z9 ~謝謝!!!!!/ T- Q; B' D1 |* Y6 v
希望有喇/3\

最佳答案

查看完整内容

回复 1# 小比xD 睇来你仲未睇到我的回帖http://www.dreamxt.net/bbs/thread-71538-33-2.html

已有(19)人评论

天才不二 发表于 2011-2-20 10:50:25 | 显示全部楼层
回复 1# 小比xD : s2 N9 P: ~% j4 j
# O4 V  @9 F. _; v- M$ ?) P

; Y* ^* D: Z0 v+ f* v睇来你仲未睇到我的回帖http://www.dreamxt.net/bbs/thread-71538-33-2.html

inber 发表于 2011-2-20 11:11:51 | 显示全部楼层
如果有嘅我都要埋一份
6 r' X8 j# x" k0 F5 T8 i# n不過我唔系太介意有無字幕

asd123456 发表于 2011-2-20 11:42:57 | 显示全部楼层
5系TVB字幕咩??

漫步雲端 发表于 2011-2-20 12:57:07 | 显示全部楼层
嚇得我= = 系首頁見到我個名 仲以為有人搵我算帳管家TVB字幕建議樓主搵天才不二

timaousi 发表于 2011-2-20 13:20:12 | 显示全部楼层
$ T. D, T/ l( j0 X6 h
' P- T) y8 G- G* k& D搞錯左~都系聽漫步講去問不二兄啦~

inber 发表于 2011-2-20 15:33:26 | 显示全部楼层
傳左115啦~不過樓上漫步都話不二搞嘅字幕比較好~
% I- b% a7 x/ Etimaousi 发表于 2011-2-20 13:20
( ^0 O8 X. v1 b6 m# U% M
6 J" n% M0 K( I
' R* B0 m# I# j* t
這個字幕又系漫步私人醒你的?

timaousi 发表于 2011-2-20 15:35:12 | 显示全部楼层
這個字幕又系漫步私人醒你的?
: @: ^. T, l! K- `" {, niamaboyandog 发表于 2011-2-20 15:33
% B# R* s& b, U
2 S* _4 H" g6 O# q
4 X8 d6 a/ \6 b
    我自己抽嘅~點解會“又”~

inber 发表于 2011-2-20 15:38:17 | 显示全部楼层
我自己抽嘅~點解會“又”~
4 v% f& z1 {1 k, v8 [: i% K* otimaousi 发表于 2011-2-20 15:35
# A( {* t; N4 b$ |: M

4 J7 L. G3 y( q0 N/ u# |8 b6 x5 g0 v' x
tvb已調校對應漫步兄的字幕
9 l) M. f+ ?$ l( Q( O2 C
唔系咁解咩?

timaousi 发表于 2011-2-20 15:40:15 | 显示全部楼层
唔系咁解咩?5 N* a' T* l2 `! K  Z
iamaboyandog 发表于 2011-2-20 15:38
1 I. Z, u6 a! q& R, A6 n5 C0 T
$ b3 ?2 M' Q3 j+ {, U9 s/ k

" h/ T  S4 T- h% j    原來我睇錯左~

inber 发表于 2011-2-20 15:42:33 | 显示全部楼层
原來我睇錯左~" H$ y) {  Y# ?8 j" f1 `( s
timaousi 发表于 2011-2-20 15:40

2 }, }! x$ Z! p+ L; s7 ~5 w$ g. z
7 ]* z# ]  l0 W7 K' O
; z& T  j. J0 o2 [: h+ E" ~8 M唔好傷心2 H$ @0 j9 T, p% b- l4 I
我黎安慰你

timaousi 发表于 2011-2-20 15:45:23 | 显示全部楼层
唔好傷心
5 k* D, Q9 w  Z: \- C我黎安慰你! T' c+ I7 D% W" h! J7 M6 ~# Z
iamaboyandog 发表于 2011-2-20 15:42

" {+ `6 `. n3 g3 a, ]& K. T
: H0 m" m+ [$ G1 u( L, y0 o- S9 c& z/ f) M
    你講呢句~等陣俾某D人見到又會講某句說話架啦~仲有~LZ好唔中意人哋系距張貼吹水~停水啦~

12下一页