跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[粤语动画] 求花冠之淚粵語版

kwanyeung 发布于2011-1-14 07:07 1804 次浏览 10 位用户参与讨论   [复制分享主题]
1社区币
求花冠之淚粵語版呀。。( W# I) c3 u$ N/ @9 O3 p7 j' O% ]( Y6 z
懸賞300星夢吧暫時。。(當然我上面喺擺1星夢唔係到時我求唔到檔我又拎唔返啲星夢)
: \9 {1 {' D7 X! B可以再議。。最緊要有人有!!!' t# @1 n+ Y3 D& |! O2 x- V2 A
萬分感謝呀。咩格式都可以只要係粵語就可以。就算靜係得音頻都得。。。。。

已有(10)人评论

inber 发表于 2011-1-14 07:20:48 | 显示全部楼层
4 o# J/ }2 N: G& J7 G. Y. [" h! \
求到的機會好低
# s  q; M* K+ i9 t9 s* ]除非錄影組有錄, g# i- l) |# q1 N1 |' x. y1 ?/ a& P% \

" O! ^; a  o# z4 r4 t如果有人有,我要連視頻
) n5 f8 S0 _9 N7 K+ `加多300星夢转账
8 z* r$ p7 F4 ~/ ^+ d2 ~; O2 n, f' W* `- f" n6 b* j
PS:會扣稅的,稅我唔得閑計; Y# }5 d/ W2 N( d- I/ X
所以實際收入270~280
& w' `* [" K; f$ f所以我的付出系少過樓主

kwanyeung 发表于 2011-1-14 07:26:04 | 显示全部楼层
求到的機會好低
2 }% b! L$ p0 I5 \! ]除非錄影組有錄
, |$ M( w2 l3 Z% M% y3 liamaboyandog 发表于 2011-1-14 07:20

3 }. I9 N9 r% F/ [5 a我都知好低。所以我咪擺1星夢囉.... 發咗帖又冇壞處又唔會蝕。。。

基拉杰特 发表于 2011-1-14 10:33:02 | 显示全部楼层
求到的機會好低
' H# `& f7 G4 @3 V+ ?除非錄影組有錄
4 w2 U" ?, g9 L- Z; R6 M' x6 s: |/ s3 Y1 x+ x* E' z
如果有人有,我要連視頻
0 Q3 t  C% I8 q我加多300星夢转账
- g; V% l7 i1 A: t- C, P
0 z( J$ y1 A+ d# r. F9 S! QPS:會扣稅的,稅我唔得閑 ..." p/ p* W9 X" v* r
iamaboyandog 发表于 2011-1-14 07:20

2 G0 H7 S/ ~9 Z
2 ~; c* k6 }: d6 s' k% w! O
* L# w* v0 S2 p6 `( i    想的真周到

エツクス 发表于 2011-1-14 19:34:16 | 显示全部楼层
之前我都好似求过下,不过都係无人理

alam 发表于 2011-1-22 21:30:14 | 显示全部楼层
I also want to watch it!

vskenying 发表于 2011-1-24 01:41:32 | 显示全部楼层
咩来架?未睇过。

bobee 发表于 2011-2-8 13:54:00 | 显示全部楼层
animax好像只係有國語版,未曾有過粵語版的.
. e1 y/ Z( D# m1 m- D
8 q- C+ W6 p8 Q4 S5 M; G9 r' y如果有我都好想要啊!

inber 发表于 2011-2-8 13:55:03 | 显示全部楼层
重以為有好消息添

kwanyeung 发表于 2011-2-8 16:28:14 | 显示全部楼层
animax好像只係有國語版,未曾有過粵語版的.
$ l3 V( @( \! r7 C
6 \" I6 h) g$ w0 \# O; Y. X1 S如果有我都好想要啊!: C/ a' y; P3 H5 Q  g7 }
bobee 发表于 2011-2-8 13:54
, b$ T& a+ q, H) r& x% o8 C; T3 G. C6 s
有粵語版不過冇人錄。

mamama 发表于 2011-3-12 03:29:45 | 显示全部楼层
http://www.dotbt-plus.com/viewth ... mp;highlight=animax! V6 R7 C" k% O6 H- H, g
A few links works only, cause some links died already :(