[真人特摄] [原創][東京地震8.0][粵日雙語][BD 1080p][共11集完](補115+換片源)

漫步雲端 发布于2010-12-2 03:08 11606 次浏览 122 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
小c 发表于 2010-12-2 08:54:03 | 显示全部楼层
有几个版本窝,收那个好呢!!

murphy 发表于 2010-12-2 10:06:09 | 显示全部楼层
都几贵喔....

inber 发表于 2010-12-2 12:09:00 | 显示全部楼层
你自己仲意下边就边个' p$ y$ [1 U' A5 W- d
kruouo 发表于 2010-12-2 08:17
  h* F! M! O  f

& j* E* E9 j6 F6 h( W' ?+ t/ i& x0 r8 I4 u
我唔系好識睇參數5 s' s7 i0 S& u, {& X
信自己雙眼8 P2 x* r+ i* H4 A
下黎睇

漫步雲端 发表于 2010-12-2 12:24:02 | 显示全部楼层
都几贵喔....
# n6 B1 |% a% j, S  d. q# vmurphy 发表于 2010-12-2 10:06

) W# g3 m) t7 B) Z+ P% w6 d6 w7 _) _
# T, H+ {7 r4 d1 b8 b0 |$ P
9 o+ v5 C7 n$ G, l0 k/ \   
6 |) L6 P! }7 w, e音頻靚嘛,非從rmvb提取的 係192k ac3經合成後轉成256k mp3,再講音頻我只會在粵漫社呢邊提供的# E: T( t0 H8 r+ H
音質控要下就爽手了

kamisa 发表于 2010-12-2 12:53:37 | 显示全部楼层
这么贵啊20星梦……虽然想下……但有点压力

Batcat 发表于 2010-12-2 18:11:53 | 显示全部楼层
用qq截圖,係咁了
! h6 K4 a* W- U* z. @1 M漫步雲端 发表于 2010-12-2 08:24

, D2 V2 o) G5 O6 Q  Q& U
/ @! E9 V- T0 m' p+ W& d, M: g( p- M& Z3 W
   点解唔用播放器既截图功能!!

漫步雲端 发表于 2010-12-2 18:22:07 | 显示全部楼层
点解唔用播放器既截图功能!!$ u6 r6 A8 x, W
kruouo 发表于 2010-12-2 18:11
* T4 F6 W+ H0 |3 e  g" t

; \; S2 T( }7 H  a7 M1 @
- }7 f/ t1 I/ Y    * J2 Q" V/ o  Q+ c- z) f
播放器截出黎嘅圖好模糊

Batcat 发表于 2010-12-2 19:42:14 | 显示全部楼层
播放器截出黎嘅圖好模糊
5 M: g, k, m1 A( t  L漫步雲端 发表于 2010-12-2 18:22
! P6 f5 O5 v; p* ~* }

! z; u5 g2 N% i$ u; G6 ~
* e1 X( C  Q" s6 w) M, E   系咩?你用乜播放器,我時時都用播放器截的!!

漫步雲端 发表于 2010-12-2 20:34:06 | 显示全部楼层
系咩?你用乜播放器,我時時都用播放器截的!!* o- A3 B# L2 K: Z" n: R2 K
kruouo 发表于 2010-12-2 19:42

- X( W( s& H0 d0 K: Y
" G9 }$ U. m1 w" p9 o6 T- H. w
+ Z, K7 Z+ K7 T! i: w& p# b   
5 ]% o6 k' h' m) M6 E( h完美解碼的KMP

Batcat 发表于 2010-12-2 21:12:10 | 显示全部楼层
完美解碼的KMP3 c8 V% d, T7 }3 H5 }
漫步雲端 发表于 2010-12-2 20:34
7 x( c' e! `! g5 N) J/ p" `
- V1 F1 D9 _3 S+ h  y5 A# v

2 H. b6 L7 X2 F5 t+ a' c" T$ P  我用pot的沒甘既問題!!

mcnynbajay 发表于 2010-12-2 21:23:35 | 显示全部楼层
片源:OWA Raws
+ s  ^% A* u5 D/ k: w" \呵呵~~我之前系緋月系啃了哩個版~但睇過第一集,竟然有一處花佐,系悠貴畫一幅畫送俾媽媽生日!
! V- a" D" l0 ^1 s3 |: b* f( m- @5 [過多2個禮拜完了~~到時一次過買了~~記得打包果只喔~~
2 K, u' G' x; B7 Y- F字幕校對了?  我都想指教下了~~

漫步雲端 发表于 2010-12-2 21:33:01 | 显示全部楼层
片源:OWA Raws
( ], l( m# W6 b" K% `2 P呵呵~~我之前系緋月系啃了哩個版~但睇過第一集,竟然有一處花佐,系悠貴畫一幅畫送俾媽媽生 ...) j! N" g8 }  O9 b; |8 p: P9 o
mcnynbajay 发表于 2010-12-2 21:23

+ j. K! t" D) Q3 S2 U0 H1 D3 W1 K& E8 x& a
* B- A* n# o4 |* i; k; t1 b
    3 u) T- Z1 O" L% _6 O
片源我係FN網盤下載,係啊第1集花咗一下= =真可惜( B  t: L7 O% F+ ^8 v
我以為係下載過程中數據傳輸問題,校對字幕用PopSub