[新手问题] 大家推荐点好噶网盘吖?

4ycao 发布于2010-11-5 17:14 8498 次浏览 90 位用户参与讨论     [复制分享主题]
我吾选择咩网盘好呢?有点网盘有时间限制,容量限制,上传速度慢,花钱买的,就吾知有咩网盘好用呢?希望大家一起来# _' q: t+ y" q5 K, u! u, ~

已有(90)人评论

inber 发表于 2010-11-5 17:16:51 | 显示全部楼层
我估樓主今次發錯區
" A) a8 ~8 Y& r9 t( W: C; Q都系一句. N! e+ ]9 ]; _9 g5 |  Y/ Y; ?" @

P% h. ?& a) S1 J6 B/ G3 k1 ~2 }樓主好運

4ycao 发表于 2010-11-5 17:24:45 | 显示全部楼层
是嘛?那应该系边到噶?

基拉杰特 发表于 2010-11-5 17:28:39 | 显示全部楼层
MU!推荐这个

Ling1988 发表于 2010-11-5 17:42:56 | 显示全部楼层
115幾好用!推薦下

inber 发表于 2010-11-5 17:45:46 | 显示全部楼层
是嘛?那应该系边到噶?
/ ^# [* D9 e% I4ycao 发表于 2010-11-5 17:24

5 h1 e1 J; V4 q! v; N* u& M# x
& J$ x, B  Q2 [; S# ]9 R! r1 S8 z4 g* G! P' |* I8 [2 L6 ]
可能系我太多疑
  V5 g* f" V, Y. ?  E. M9 ?Ling1988版主入左黎都無話你
8 ~9 J  c5 w( y# L7 q9 H咁即系無事掛

inber 发表于 2010-11-5 17:49:24 | 显示全部楼层
而家正式回你個主題
7 p/ X* M9 k$ z# X如果下載黎講.....我喜歡以下呢幾個排名由上至下" r3 r& Q5 h; A/ [# Q% M
UF
% K7 n) x- \- l0 t, ]1 r( GMF* Q9 h# k+ w! W" s6 @
115) m  N/ X& {' Z  q2 P5 w
MU! |' H8 @: k" l, x& {# |0 P6 _
' Q7 v; F4 U1 L2 ^! n' X; A
如果計埋保存期
4 G; ?. ]+ w# i$ l咁我覺得MU最好

4ycao 发表于 2010-11-5 17:50:10 | 显示全部楼层
回复 6# iamaboyandog
, C3 g* i0 W) b3 K
! A9 u' s% Q* ?/ y: r
6 [; u( z$ [* S) U3 n5 X- F    甘你有无睇读心神探吖?
; W) V$ I! O- x7 r. E6 C9 @6 I2 R5 v7 k! M: k
      有的话,你就上脑啦!

4ycao 发表于 2010-11-5 17:51:02 | 显示全部楼层
回复 5# Ling1988 * L0 \) k; J& d3 Y% M

. {/ E( |+ Y2 \0 _$ \
% i; `# u2 t- w    我朋友讲115系限容量,得1G,太少啦!

inber 发表于 2010-11-5 17:52:25 | 显示全部楼层
回复 8# 4ycao 6 |/ j* w" M) R+ e
) j* [! _" P) B1 s, l8 w4 Q
4 r1 z( w, n3 K, T' M8 |7 e
無睇啊
/ h, G" ^5 n; A! v其實我本身系咁嘅性格7 n. |( Q  o/ H9 G$ E9 K' g& e
好難改6 q5 Y; z, n: l4 y! ]5 \. [9 W
+ o4 D* p( P! G: H3 |! D2 q
可能系細個的時候被某些的電視劇影響

4ycao 发表于 2010-11-5 17:52:33 | 显示全部楼层
回复 7# iamaboyandog ; {0 h6 R2 q' ^# B3 ~% I
& Z7 h5 k( n/ `/ w, x

8 X  G) @1 ^' C2 a. Z    MU好像吾系免费的哦?

Ling1988 发表于 2010-11-5 17:53:50 | 显示全部楼层
回复 9# 4ycao
2 E% K4 o  x7 M" Z
, G# W% L0 P: y. l  A$ {9 [. R- q  J& A; ~  g# V9 W& o: v
    邊個話啊!一注冊就有3G永久空間!空間多少就靠自己提升了