[版务建议] 个人建议将回收站的贴子定期删除?

chen2010 发布于2010-9-1 06:32 3420 次浏览 27 位用户参与讨论     [复制分享主题]
小c 发表于 2010-9-1 21:34:16 | 显示全部楼层
回收站啊度明明写住发帖会减分的,五知点解仲有人回贴都有既!!

kevinchan 发表于 2010-9-1 22:17:13 | 显示全部楼层
回收站啊度明明写住发帖会减分的,五知点解仲有人回贴都有既!!+ c/ Y* Q5 y, X
小c 发表于 2010-9-1 21:34
, A! X3 I5 z; z/ P1 ~

5 w% s1 u2 T* l/ s% @& m. I. j2 o- e7 Z3 z2 s
    大把人回帖,尤其係嗰啲发错版区被移去回收站的帖子,好多人回复的

小c 发表于 2010-9-1 22:27:36 | 显示全部楼层
回复 14# kevinchan
* H% ]& O  m. f$ N- Q
& @' U! ]) o, J& j9 {% [3 k) V6 M: W: Y: @. `1 u: I: Y
    我曾经五觉意回过两次!!

kevinchan 发表于 2010-9-1 22:37:46 | 显示全部楼层
回复  kevinchan 0 F4 _# I' Y2 w: t3 l0 X, a5 {' H/ B

+ y9 C$ C6 A+ o
+ @* j# G: r, ~. H     我曾经五觉意回过两次!!; \$ X( l% I2 x& ?! J0 p
小c 发表于 2010-9-1 22:27

& Y) B  N+ U* I% e; Q: \( s1 j) K% T. o4 T! {. y9 M6 v

$ L" R, P0 s# J% K1 y! G* |5 G$ N5 Z    我绝对唔会唔觉意回复,但我试过几次刻意去回复,因为想同帖子里面嘅人讲啲嘢

chen2010 发表于 2010-9-2 05:39:13 | 显示全部楼层
对,一时不小心,以被咬了!

maplep 发表于 2010-9-2 05:42:49 | 显示全部楼层
= =呵呵。。。我每次找资源发现在回收站有我要的东东也会去回的=-=

inber 发表于 2010-9-3 20:47:35 | 显示全部楼层
我绝对唔会唔觉意回复,但我试过几次刻意去回复,因为想同帖子里面嘅人讲啲嘢  d- \) F) o* j/ k7 P
kevinchan 发表于 2010-9-1 22:37
! a) |. d) s$ T3 S- W
. K4 }3 Y* }. s/ y$ [
. c& U% r" R) j% _+ m0 t) l
我只試過一次刻意去回2 ~: a( M. Y, A% X, h1 U
(我當時系想睇下系唔系真系會扣分)

kevinchan 发表于 2010-9-3 21:02:37 | 显示全部楼层
我只試過一次刻意去回; ?# H9 n% v+ \' R3 m
(我當時系想睇下系唔系真系會扣分)/ M: S, J/ S4 _
iamaboyandog 发表于 2010-9-3 20:47
  S( N, i! E) {0 Z& p
2 e. n" _% i( l- s; S; q; z: w
5 p7 S2 q6 u! S; [6 n& p9 \% P! V0 i" S
    我都试过咁样,我想试下我街长会唔会扣星梦,果然係一样会

inber 发表于 2010-9-3 21:03:53 | 显示全部楼层
我都试过咁样,我想试下我街长会唔会扣星梦,果然係一样会
& z$ G2 f& T$ x3 d( r9 B+ Mkevinchan 发表于 2010-9-3 21:02

( h* B4 U. k" |' [) S( V$ h4 y& q5 T% k7 ]. a! X! e# R1 N

$ A6 S) N+ e1 u+ D# i估唔到你都會; Z" I% }% I4 e
當時我系新手出於好奇所以.....
6 g0 [. N# r; M- y1 ?點知連街長都會

kevinchan 发表于 2010-9-3 21:11:15 | 显示全部楼层
估唔到你都會
" t! N' j4 U* Y# p1 b: c# S2 [0 G$ [當時我系新手出於好奇所以.....
3 T9 x4 E; @  m& a點知連街長都會
2 ^3 Z; p4 X* f1 f) Uiamaboyandog 发表于 2010-9-3 21:03
/ K/ [+ D7 x- I- w' A7 k' ]2 @

6 \7 p' r6 s( Z
$ L5 @/ M  D1 A7 e1 M8 t    唔实践过到时教唔到人,你话係米?

inber 发表于 2010-9-3 21:18:15 | 显示全部楼层
唔实践过到时教唔到人,你话係米?' F3 a3 f$ t' Q: M( Z
kevinchan 发表于 2010-9-3 21:11
! W9 I" ^  C# q& a) B0 u
$ H; M6 N- {+ y* X, s

5 g! p! R- @( O( O$ |教去人地比回收站扣分

kevinchan 发表于 2010-9-4 00:21:28 | 显示全部楼层
教去人地比回收站扣分
& K  W/ ~! r7 U) L& uiamaboyandog 发表于 2010-9-3 21:18

5 h' F: |! I5 |/ d( _8 P3 c. \- w6 [- A+ L. D$ F

, K% p/ z$ w9 x% o% g    得你先会咁谂我= =!真无语了