[网络应用] 免费批量自动下载mu的工具。。。。。。(系网上稳既)

Batcat 发布于2010-7-19 18:04 15313 次浏览 165 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kingman 发表于 2010-7-20 18:38:15 | 显示全部楼层
回复  kingman
3 p" C' Y1 d6 Q5 L& Y& @1 W5 u" ]- Z2 @$ Y5 d1 D

2 c  a  ^; z. R2 o; r   系1楼有Microsoft.Net framework 2.0下载址!!5 y0 z* g  u3 \3 ?3 }
kruouo 发表于 2010-7-20 17:24
0 s& x6 T$ B0 N
' Q' `+ H& \% g  A2 F4 d9 t/ f. m

$ J# v5 W1 i0 L4 D1 n5 x& \我试下那个怎么样

kingman 发表于 2010-7-20 18:43:28 | 显示全部楼层
回复  kingman - u% N* Q9 m) e! A  [/ H/ c: ~
' V; U6 ^4 x4 k3 ^

2 V! @4 _- {# _: e. F   系1楼有Microsoft.Net framework 2.0下载址!!
& {6 m" M% r6 ^! B3 Q2 ekruouo 发表于 2010-7-20 17:24

; b; P, F* V, m, T9 q, F
& H4 Q$ g4 Y& B2 o- {! d多谢了,我下来试试

zoechanhy 发表于 2010-7-20 19:04:42 | 显示全部楼层
回复 58# kruouo 4 n9 t) @( \) z9 x$ b' {
我是香港的...但一直都連接不到..那該怎麼辦??
. W  P) D- ?; z; p7 P( i我好想下mu 檔哦!!!

Batcat 发表于 2010-7-20 19:32:16 | 显示全部楼层
回复 63# zoechanhy
* `+ |3 ]* O: L! B0 r7 h9 e$ w0 I% a5 g+ @3 _( ^
! L8 N5 v2 s, @8 T
   你可以试下用来个JDownloader

zoechanhy 发表于 2010-7-20 19:44:15 | 显示全部楼层
回复 64# kruouo
' g6 D) c  ~# q& @. z我有用它的..但每天只能下載3個mu 檔...不太足夠呢~~

alexhus 发表于 2010-7-20 20:27:35 | 显示全部楼层
今日用过,觉得唔错,可以最快1M/s。。。

Batcat 发表于 2010-7-20 20:34:57 | 显示全部楼层
回复 66# alexhus : q0 t0 f/ a9 i0 W! \# }% u

4 ^. X6 {( b: J9 [( X8 C) n, _# J: o/ i
   我个度下载有时都可满速下载

漫步雲端 发表于 2010-7-20 21:07:57 | 显示全部楼层
樓主沒考慮發過去dotmu?

chrisrex 发表于 2010-7-20 21:33:04 | 显示全部楼层
我试过用呢个下载Norm火影三语版入便嘅115网盘,好似对佢嘅支持有问题,, ]7 D9 N/ [* F7 x3 v
无标题.png 8 q- C) n; n. J, ^5 |) H
  B# P* y& [1 s
8 M1 S+ |1 x; \0 l
% J- k$ z; x7 r+ p  Y  Y  l
个问题症状为,第一集系96.95m,但係佢净係检测到得6.95m
3 `& l" s' D, Q) G2 y5 F% B% r                      第二集系114.45m,但係就净係得14.45m' ^8 f4 y+ i( v- Y7 J" ^8 t
................
2 t! F6 R! }* U................
( t# P! ~4 Y# A5 n% M# {: _! y& C而下载嗰时就话"下载错误"唔知系我嘅问题定係呢个软件嘅问题呢
* p% X9 L1 v% j/ H9 t  |你哋有冇咁嘅问题啊?

Batcat 发表于 2010-7-20 21:41:27 | 显示全部楼层
本帖最后由 kruouo 于 2010-7-20 21:48 编辑 5 c0 v0 X' y+ j/ _0 T  F+ Z
9 \" ?" P, j' x2 w) v3 U2 U
回复 68# 慢步云端   u" l) a5 x' A% W  o8 v& b( |5 V% c

/ I0 k* V5 G. C0 z; I/ ~( g
9 ^$ W$ l5 u" r- w" X   其实我有考虑过!!不过就唔知会唔会同保板学长发个个一样!!
( |& t$ r& M& k6 Q) e
再讲个边都系香港会员多!!香港的ip唔知会唔会同大陆个边甘好样!!
; `$ k' e9 {9 F
来度都有个香港会员试边,好似用唔到!!再过一排先!!

Batcat 发表于 2010-7-20 21:47:35 | 显示全部楼层
回复 69# chrisrex
* B* x! z8 n1 M5 J0 m! ]
% {+ X' s' t' U+ q& ]6 a/ r. `. j4 ^" @7 Y
   115网盘我未试过!!再讲115都有专用既下载工具,都几好用!!

jamjamjam 发表于 2010-7-20 21:54:21 | 显示全部楼层
好方便啊  怕 5怕 有病毒?