粤漫社资源版块新分布计划

Kiver 发布于2010-3-9 13:50 16584 次浏览 119 位用户参与讨论     [复制分享主题]
aaron81 发表于 2010-3-14 22:47:39 | 显示全部楼层
为咗更好咁管理同埋方便大家搵资源囖!你唔觉得依家分享物流所好乱嘅咩?! @3 f% ~$ V" p# r
kevinchan 发表于 2010-3-14 15:52
, m8 X7 \0 I4 O' Z6 _
分更多区,只会更混乱,假若有好的资源,吾小心放错又会比老虎咬,依家已经好多人成日放错区,更多只会更添乱~

kevinchan 发表于 2010-3-14 22:58:43 | 显示全部楼层
分更多区,只会更混乱,假若有好的资源,吾小心放错又会比老虎咬,依家已经好多人成日放错区,更多只会更 ...
% u* R4 w2 U0 b/ j8 Uaaron81 发表于 2010-3-14 22:47
咬唔咬係另外一个问题!但我相信随著更好嘅管理,大家都应该会少啲发错版区,我都希望会係咁!

Kiver 发表于 2010-3-15 11:11:07 | 显示全部楼层
咬唔咬係另外一个问题!但我相信随著更好嘅管理,大家都应该会少啲发错版区,我都希望会係咁!2 V$ h1 {* }, ?& P+ E- ^0 Z, Z" S
kevinchan 发表于 2010-3-14 22:58
8 T' L  `, Y( r% {
/ [8 U' d" [" X( }$ e* c
+ @6 x/ h5 w! e3 u. C' d
    发错资源到版区就不应该咬吧~~1 B9 f$ {7 v, Y5 I0 ?
: Y2 q  |" Y6 _- Z! k+ V+ u* w
   用心转移一下吧5 I, y( Y/ d* `+ Q

1 I% t" a# r6 x; \( C/ y    整天咬不是办法

kevinchan 发表于 2010-3-15 11:14:38 | 显示全部楼层
发错资源到版区就不应该咬吧~~: Y) g, v& f, q: o. V4 D

5 h0 w& ?" w, U/ R. t! }' _4 E   用心转移一下吧1 e: |" f# Z5 T! q- t

4 n+ C/ ?: C2 S9 V    整天咬不是办法# x9 h9 L- B% R; z6 _; |& V
Kiver 发表于 2010-3-15 11:11
睇情况啦,发资源一般都唔咬嘅!其他捣乱的绝对要咬,小惩大诫嘛

kwanyeung 发表于 2010-3-15 13:30:25 | 显示全部楼层
依家我都一頭霧水了。喺版區搞掂之前我都唔發新片住了。。

Kiver 发表于 2010-3-15 14:33:24 | 显示全部楼层
依家我都一頭霧水了。喺版區搞掂之前我都唔發新片住了。。( |( b6 M; Y. I. T) ]: p* o2 G) k& o
kwanyeung 发表于 2010-3-15 13:30
( N' N" \! ^$ ~

/ b# I6 j4 v* `( O) R  I6 [3 ]$ L! d. _6 a
    系好似离晒题啊~~~~

kdash2o 发表于 2010-3-26 13:00:24 | 显示全部楼层
唔同类型既动画分开放啦

microlab 发表于 2010-3-28 20:25:43 | 显示全部楼层
最好能清晰些,让人明白分类。

klozepyj 发表于 2010-4-12 23:07:16 | 显示全部楼层
嗯,都可以,起码空间无甘易过期

haerde 发表于 2010-5-2 12:27:53 | 显示全部楼层
嗯  这样好点``支持``

ray1208 发表于 2010-5-8 20:47:01 | 显示全部楼层
How about 特摄 & Ultraman 区?

xjwzyh 发表于 2010-8-26 12:10:14 | 显示全部楼层
感样唔错