[社区发布] [bdrip][百變小櫻][第1~70集][日粵雙語][mp3+aac][h264][外掛字幕]更換第69集連結

ngyan1600 发布于2009-4-9 23:34 30717 次浏览 334 位用户参与讨论     [复制分享主题]
hidashen 发表于 2009-4-10 13:36:02 | 显示全部楼层
另一個版本噶小櫻,截圖的畫質好清啊!!!4 ?* ~+ T5 A! h( E! `/ G" F
梗喺會支持!!!
/ q$ \' {2 X: i9 O& e/ g& H2 w謝謝!!

KO999 发表于 2009-4-10 13:39:42 | 显示全部楼层
我好彩没下载之前的合成版!!!我一定之支持1600兄你的!!

GavinDX 发表于 2009-4-10 14:26:19 | 显示全部楼层
4 D8 g2 U& ]1 N- g
我知~_~唔理點都好啦~佢肯發野就OK啦,要多謝佢先囉' Z! ?/ u9 f) x! {6 o0 `- r4 d: k
佢櫻小櫻真係發得好快,而家以經46集喇.....我之前清左HDD,而家审就爆, X  W. n2 R8 h5 R# |
ngyan1600 发表于 2009-4-10 12:47

, Q2 M2 U# i' Q! |" a) l1600,我谂你讲紧嘅人同我讲紧嘅人唔系同一个人。。。。。。。。。
4 \2 ]" v% Z4 s点都好啦,其实呢D都唔系咁重要,【动漫杂货铺】嘅转载我会继续,唔理有冇人要啦,之后嘅集数我都用转链接嘅方式,费事想下载嘅人因为扣税严重下唔落手。。。。。。$ y1 v: K- p, O$ B, o
同时支持你嘅合成,不过我个HDD就冇空间收藏啦

manofman 发表于 2009-4-10 15:19:00 | 显示全部楼层
呢层我都知道,扣税确实太过分,呢点我都好赞同,但我冇办法架喔,种子原作者就系分开发,我都冇距乎,而且更新得好慢。论坛嘅扣税设定更加唔系我可以改变得到。& W$ M& j' I/ W- y$ s7 h
咁一系我将上传种子嘅方式改为转载种子嘅下载链接 ...$ h1 |. |6 e+ B) c9 t
GavinDX 发表于 2009-4-10 11:36
4 {8 n5 @- w3 |+ ~; }
) K; X/ U, k4 Z- H5 T. m1 ~7 p+ T
你果个係咪720p啊?1080p我就无碟烧寿了,720p我仲可以啃的

ykcheung 发表于 2009-4-10 16:17:22 | 显示全部楼层
呢套版本非常之好,如果系1280*720就更加正.

GavinDX 发表于 2009-4-10 16:57:09 | 显示全部楼层
你果个係咪720p啊?1080p我就无碟烧寿了,720p我仲可以啃的
2 V1 L( _/ i+ G3 V6 l  Omanofman 发表于 2009-4-10 15:19
, h3 e$ @' W* J" X6 F# B9 r, F5 }
1080P,点解咁讲嘅?块CPU嘅速度唔够快,唔可以流畅播放?

huang 发表于 2009-4-10 17:03:56 | 显示全部楼层
收音频再说,支持啦

j95101 发表于 2009-4-10 17:58:59 | 显示全部楼层
百變小櫻,当然支持

Xoun 发表于 2009-4-10 18:24:54 | 显示全部楼层
X兄有无down重播版第一集睇过有无被修改音频速率7 p1 y, G9 X2 b" J3 B
如果旧版音频係电视录影版、唔係好似飞天猪旧录影版咁录少嘢、而係电视台的确cut片嘅话,咁重播一般都唔会播番被cut嘅部分。* S. h6 P  w9 A6 m+ `
ninaomu 发表于 2009-4-10 06:55

' T, y" H) ?5 C- ~5 v/ q' J  P& J9 [# ^, ~# N" r$ y1 j4 ^
好遗憾 我冇down到啊.其实我只系想要第一集嘅音频咋!!
3 v. G, d& ?* a0 J如果儿童台版集集都播完整版的话我都想要那些完整版的音频..到时真的有劳1600兄啦.
8 m1 y/ b5 |; {+ ]) e; k不过点都好.支持楼主发布BDrip合成版,.睇黎BDrip已经大众化啦...又要重新刻碟咯

alexhus 发表于 2009-4-10 18:33:59 | 显示全部楼层
1080P,点解咁讲嘅?块CPU嘅速度唔够快,唔可以流畅播放?
% F) z. X& c. WGavinDX 发表于 2009-4-10 16:57

p" M3 l; c& q# r3 d& T佢应该系话体积太大。。。冇空间摆。。。

ngyan1600 发表于 2009-4-10 18:48:14 | 显示全部楼层
呢套版本非常之好,如果系1280*720就更加正.
+ h! i5 i4 B$ \0 ]5 s! g' U/ s6 wykcheung 发表于 2009-4-10 16:17

# p- a  M# L3 _+ i1280X720-.-畫面咪變哂型?( @8 \) L. k  D  T, i7 f) r% R
人地本身係4:3你要轉16:9?????' \" i$ P2 x, a  x. M
1280X960先岩嘛4 b: o6 r& O/ @+ D
第二集開始就係1280X960& g7 G2 {' A3 d- W; J3 f, Q
第一集既960P版都上傳緊' P. V: T! z# x: v! U
第三集山3下星期先啦,而家仲未下完

ykcheung 发表于 2009-4-10 19:08:48 | 显示全部楼层
35# ngyan1600 # Y% K% i7 F* ^7 A  j
; v  T, s% m+ B
原來如此,不好意思,期待第一集的960P.