星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[小为作品]全系列索引.......后期会加上其他人的作品索引....至2008.11.22为止

佐為 发布于2008-11-22 17:08 3991 次浏览 39 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Laputa81 发表于 2008-11-23 11:46:53 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2008-11-23 10:28 发表
+ J; ?. D- i9 b! b) y4 w7 h6 ?  z% r& Y4 A4 W3 \% ~
哈哈,本嚟我仲想开一张架,点知小为先开咗,仲俾人打劫,咁我都系想发就发算啦。。。

+ Y% T1 v% ~8 h) L4 m8 b9 z, {8 ?- `% _2 B
4 w! D5 I+ T( T7 g6 V3 C
咪喐~~~
  b( F9 v$ J& G; Y; p3 Z- _$ E打劫!!& T8 ^0 Q& v" }4 E: M3 u
攞晒D动画出嚟!!

zjc5569 发表于 2008-11-23 20:52:19 | 显示全部楼层
唔系话打劫~只要系d好动画偏偏有一两集失效既~几令人唔舒服呢~等果两集刻碟架~

183334257 发表于 2008-11-23 21:32:32 | 显示全部楼层
请问为姐可唔可以将GPX的TV和OVA里所有MF的都改成AD?我好中意呢套动画,太想珍藏了,呵呵
2 v1 v1 }; N6 l) G不过你得闲先,只要能够收齐就得啦6 S: l8 L& i. g  V$ b
多谢晒

fatbobo 发表于 2008-11-23 23:29:12 | 显示全部楼层
请问JS空间用咩野软件载啊?

lmf1127 发表于 2008-11-25 13:29:42 | 显示全部楼层
哇哇哇~咁多好野~真係好多謝你呀~

jac2jac2 发表于 2008-11-25 13:35:46 | 显示全部楼层
原帖由 ks128 于 2008-11-22 19:09 发表
! J# _- j7 s$ a$ k/ T希望有人可以补下美战噶啦,因为有D已经下不到了
( v9 c" H- ?( @
/ R& c0 e1 G- [+ T  b; S4 l
是啊, 美战有6集過期了(9 12 24 25 26 31), 求AD空間補檔.

kianasd 发表于 2008-11-25 13:58:23 | 显示全部楼层
多谢晒..可唔可以帮我转个小魔女DOREMI啊

ks128 发表于 2008-11-25 15:57:58 | 显示全部楼层
原帖由 jac2jac2 于 2008-11-25 13:35 发表
: A) ^/ b% x+ A- z% K$ }
& b* C3 b  \) N! F5 u( C; A$ o5 T+ H4 |2 o* {# [* M9 t% ^
是啊, 美战有6集過期了(9 12 24 25 26 31), 求AD空間補檔.

" A. g7 f* r% \' E% m1 J( M不止了,还有几集都刚好失效了,下不到,希望有人可以帮忙补档

jac2jac2 发表于 2008-11-25 16:58:48 | 显示全部楼层
原帖由 ks128 于 2008-11-25 15:57 发表 6 o& }3 o; w3 Q$ c* w% r# t' e9 |

1 ]& [' T8 ^/ \不止了,还有几集都刚好失效了,下不到,希望有人可以帮忙补档
% K: I$ ^, m0 s( a3 Y  C

$ K6 a0 p* R$ \( j! C) h% Q還有邊幾集啊?

ks128 发表于 2008-11-26 09:16:06 | 显示全部楼层
原帖由 jac2jac2 于 2008-11-25 16:58 发表
3 Z# }9 x5 h7 K6 x
) q1 O" [& |8 D8 t1 c6 @0 `8 ?# j0 O, i4 {6 M
還有邊幾集啊?

6 h! X5 r$ S& y+ O% J' D9 O0 V' ~5记得了,等下完再数下就知道了

ks128 发表于 2008-11-27 23:43:35 | 显示全部楼层
高智能方程式的OVA好似有点过期了,还会补吗?

佐為 发表于 2008-11-28 09:14:22 | 显示全部楼层
会补.....3 V8 Z, t9 Q* D8 e6 K& ~0 {# T' U0 D* r
9 u6 h$ F9 M, R3 \' G3 ?6 u
其他会加上去,因为近排唔得闲,而且要看看边仲得的