[其它更多] 毒顯常常積塵死

abc-like 发布于2008-10-12 08:30 3069 次浏览 32 位用户参与讨论   [复制分享主题]
又壞1個貴既風扇仔, 係咪毒顯都會肺積塵(燒)架!!9 m8 g! t7 F! G, `1 X4 n

4 N. m1 {9 u8 n0 x) v有冇得救

已有(32)人评论

Kiver 发表于 2008-10-12 11:56:05 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2008-10-12 08:30 发表
# t" y" Z2 }1 E( y: G& b5 m 又壞1個貴既風扇仔, 係咪毒顯都會肺積塵(燒)架!!" ]( S4 l) x# r0 i" W% ]

& I5 o8 s6 v+ D1 \- u有冇得救

5 U# J. J! @) r$ x
! r2 f4 T8 a0 }有风扇的地方就积尘伽啦

ttsti 发表于 2008-10-12 13:31:22 | 显示全部楼层
买过甘多张显卡未坏过风扇,吾想积尘买水冷罗!!

熊猫仔 发表于 2008-10-12 13:39:08 | 显示全部楼层
我张显卡个风扇都坏左个啦~依家呢个用左半年左右,貌似又准备坏啦!

Kiver 发表于 2008-10-12 16:06:45 | 显示全部楼层
原帖由 ttsti 于 2008-10-12 13:31 发表
- Z7 W. w$ C8 R0 j; B" U8 J6 f买过甘多张显卡未坏过风扇,吾想积尘买水冷罗!!
9 W* D& p* `  s1 ^9 O& |: s" ~2 J
  y$ J' S- I( q2 l" U
显卡的风扇讲真
9 ]7 _: D, f0 l
  i* _; `+ ?4 `# ~. ]积尘过多坏是试过的8 R3 \5 ]" O- x* c+ d# n

$ f8 P  _& B6 P! W+ A不过就几元钱换过距又有好计较啊

ttsti 发表于 2008-10-12 20:29:18 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-10-12 16:06 发表
0 z% p* e+ @' j0 h9 x( j$ d
/ P0 d8 B  D& O% L; j2 k4 G! b" X8 K3 R
显卡的风扇讲真6 @5 z1 V" d! X5 r, ]# k" E& E
# F' {3 A$ {) O1 [6 y% _, [# @
积尘过多坏是试过的
% U5 j0 T9 l* x7 X7 `  D* u- \$ C$ B  p+ ~& Q
不过就几元钱换过距又有好计较啊

* }0 i" E5 [/ m1 {& l* T8 T甘就讲明你地吾爱机了,我几个月会清一次灰尘,部机都长命D!!

Kiver 发表于 2008-10-12 21:26:12 | 显示全部楼层
原帖由 ttsti 于 2008-10-12 20:29 发表
# h+ U, ^6 x: J2 i( J
; x; n2 F4 F  ]: v甘就讲明你地吾爱机了,我几个月会清一次灰尘,部机都长命D!!

3 w( \0 c; v% D8 B/ \8 R" |. x: j
我都有清啊``~
* M3 v0 E1 X% Q! h) z/ e
! c) S- i( ?* D# o: R6 O" i7 Z我的主机比很多人的都干净的了

gal 发表于 2008-10-12 22:00:03 | 显示全部楼层
买吸尘的工具

遗忘爱 发表于 2008-10-12 23:34:32 | 显示全部楼层
原帖由 gal 于 2008-10-12 22:00 发表 0 V, z1 i" W, m8 e6 Y6 h- I
买吸尘的工具
9 r$ |# C5 p( j' _) t

: H9 V" m  ^" G
5 m9 Y6 }' r8 r& m" w* J5 H9 `咩工具?

abc-like 发表于 2008-10-13 07:42:10 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-10-12 16:06 发表 4 U! F  l/ Q7 H! _* b
1 x- m% T0 N; k( a/ |" E. v! w7 w

; f0 g2 G1 E! s7 w/ H  y显卡的风扇讲真
5 c+ _/ d4 b3 v3 [. H+ E) T# c- A: t5 m! U- N
积尘过多坏是试过的) u* H* \0 b3 N3 K5 q; C
4 y7 k! v0 @  @( f7 U' D2 D' T
不过就几元钱换过距又有好计较啊
我買的要卅幾元, 幾元都係錢!!!

abc-like 发表于 2008-10-13 07:43:28 | 显示全部楼层
原帖由 ttsti 于 2008-10-12 20:29 发表
5 g4 P6 C) A) X1 P$ e% u% H. f  O4 C
甘就讲明你地吾爱机了,我几个月会清一次灰尘,部机都长命D!!
清完塵都係好嘈

yjb338 发表于 2008-10-13 12:09:25 | 显示全部楼层
用水冷就没尘啦!

123下一页