[动漫OST] [原创][JS][美少女战士初代粤语版主題曲][CD版]

venuschen 发布于2008-5-1 18:40 21730 次浏览 151 位用户参与讨论     [复制分享主题]
本帖最后由 venuschen 于 2009-11-3 17:47 编辑 ; R/ k. ~" K& x* Y: X* a$ l

% q; W# v3 [3 N7 S/ z: L美少女战士初代粤语版主題曲 - 美少女战士* \. K6 n$ K/ w) Q0 ?
演唱:汤宝如 王馨平 周慧敏9 g+ p9 @3 V5 J- ?4 _! n% S
8 x* |' N7 a0 ?) a/ ]' [: j/ m
系我从网上下载既原版CD(宝丽金双声情歌合唱精选2CD之CD2)度分割出来既
! P/ e- t) Q* P# `- W绝对唔系MP3转既,系原版CD音质

8 Z# K% ^: i/ b! s. N6 x: c0 `
, f+ j5 x+ a! H+ e# [0 x文件类型:wav
+ c! N, C# R; [8 b9 C
保存空间:JS6 ~3 ]. B6 \% |, S0 ]2 P; r
保存期限:永久保存

! L# E0 j3 K/ Q' y8 o8 Z, p# V6 Z5 v+ C7 b6 s, f
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

: ?9 d2 B2 z" j' e7 |- U, P- e( ~" k1 p

评分

tandong + 8 + 56 + 2 原创内容

已有(151)人评论

Xoun 发表于 2008-5-1 18:41:58 | 显示全部楼层
  ,唔该晒你啊..我收下了
venuschen 发表于 2008-5-1 18:50:35 | 显示全部楼层
原帖由 Xoun 于 2008-5-1 18:41 发表
% T0 \  N/ \8 t+ T  ,唔该晒你啊..我收下了
( s/ S, [- n; m/ D+ i" j
唔系客气
  i( X6 ^8 W; `7 D2 y. G我多谢你至真. Q' _) l& y0 b, I+ b) J( Q8 J/ Y
多谢你合成美少女战士同飛天少女豬事丁+ ^- d3 Y/ y# ?
呢两部我都好钟意
2 B* c1 c. p/ U唔知你下一步会唔会合成怪盗st tail ?
Xoun 发表于 2008-5-1 18:55:37 | 显示全部楼层
原帖由 venuschen 于 2008-5-1 18:50 发表 8 q  `2 r2 C  D, Y# L. \  r: Z

9 [- w& h0 ?% A& Q2 R唔系客气1 k  s$ C5 V; n& e: q% U, l
我多谢你至真1 |$ \4 Z; u) O8 \
多谢你合成美少女战士同飛天少女豬事丁
/ {6 c+ E# _8 `5 i  ~. Y/ r呢两部我都好钟意% ~* y8 Z  t& @. F* N
唔知你下一步会唔会合成怪盗st tail ?

' b: c1 }) o* m .我怕冇乜时间啊..哩部(花园好似有)有待你们合了..我就3部作品,都唔知要等到几耐先至合晒..如果tvb音频唔改速既话就好了
huang 发表于 2008-5-1 19:11:21 | 显示全部楼层
看看音质如何
venuschen 发表于 2008-5-1 19:13:06 | 显示全部楼层
原帖由 huang 于 2008-5-1 19:11 发表
0 Q' y( V! U' ]6 n8 d3 i8 r看看音质如何
, A* |' q. f2 G& T1 K
CD音质
9 e! H+ v( V, J4 Q' Z& M由原版CD度分割出来既
ninaomu 发表于 2008-5-1 19:32:46 | 显示全部楼层
原帖由 Xoun 于 2008-5-1 18:55 发表 ) O; _, Z4 H* Y
! u1 K7 T% P- X: ~* s4 C% U2 \7 H* r
.我怕冇乜时间啊..哩部(花园好似有)有待你们合了..我就3部作品,都唔知要等到几耐先至合晒..如果tvb音频唔改速既话就好了
; L% c" y; u% n, N2 w+ R6 p
慢慢合,唔使急,特别係飞天猪,因为重播紧,情况可能有变~~~~~$ Q* R& f7 p! v( v# n

! A% m) d4 a7 ^6 Q另外要多谢楼主的CD版呀~~~~~~~~
venuschen 发表于 2008-5-1 19:58:02 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2008-5-1 19:32 发表
* `4 Q. ]; D2 W) [9 H, g' ^) U" y5 f) E* a) Q; [
慢慢合,唔使急,特别係飞天猪,因为重播紧,情况可能有变~~~~~% F/ _) o0 m3 r& n. f

2 F; L- ?1 t9 [  r1 p3 M% V, X: w另外要多谢楼主的CD版呀~~~~~~~~
# C1 C6 g, J0 ~# V6 N" j& y
飞天猪重播紧?!
- ?# R$ l2 ^( B; g8 C系边个频道啊?
" W6 F* S. \5 o- E, @5 Q; z8 W
  j2 ~2 d- r5 V# x. q[ 本帖最后由 venuschen 于 2008-5-1 20:01 编辑 ]
xlm 发表于 2008-5-1 20:03:00 | 显示全部楼层
好久没来,下来听下先~
GavinDX 发表于 2008-5-1 23:49:38 | 显示全部楼层
唔错,多谢晒。
wailwfwai 发表于 2008-5-2 00:17:16 | 显示全部楼层
唔知系什麼格式,,下来看看
紫天使 发表于 2008-5-2 02:02:56 | 显示全部楼层
thx ,但點解個檔咁大