[每日闲聊] 广州边到有美少女战士D卡卖

venuschen 发布于2010-1-21 12:25 2273 次浏览 36 位用户参与讨论   [复制分享主题]
请问有无人知广州边到有美少女战士D卡卖?
! b8 r5 h! L& {0 C9 w5 X' c" ZD卡我当年储得好辛苦好辛苦,我当成宝一样,结果俾我外公系执屋果阵全部掉晒1 Y8 Z' h4 W& N% [
或者有无人愿意割爱卖俾我?感激不尽

已有(36)人评论

雪比 发表于 2010-1-21 13:46:30 | 显示全部楼层
执屋掉晒??甘就真系惨咯!相信依家应该好难稳到卖的地方,稳到都不一定齐啦!0 }, R) \! @1 D. x
我都明白LZ的感受嘎,曾经我都齐一套魔动王的金卡、银卡、普通卡。但后来不知怎样成套不见左,当时心痛死我咯。% |& b' p& E) R  @2 z: q" E5 {0 b( W/ C
本人有都收藏,不过不好意思,我不舍得割爱。: q; K& F  \. L$ i7 M; N5 r
我是在东莞呢边嘎,如果我发现有的,就通知你啦。

183334257 发表于 2010-1-21 14:48:36 | 显示全部楼层
哈哈,楼上,我都系东莞的1 m: V! d1 h7 I* T& K! b( ?! `4 |
美少女卡我就好少储...以前储龙珠卡多D,不过宜家都唔知去左边了( i* ?) o/ y# [4 m1 e6 t
比人掉晒D珍藏的感受...生不如死

kyo1983 发表于 2010-1-21 14:53:45 | 显示全部楼层
LZ系指闪卡?怀旧既嘢,不妨上网搵搵,可能会容易揾D

venuschen 发表于 2010-1-21 15:07:29 | 显示全部楼层
执屋掉晒??甘就真系惨咯!相信依家应该好难稳到卖的地方,稳到都不一定齐啦!
& {. O" b7 P' }5 p# u/ O我都明白LZ的感受嘎,曾经我都齐一套魔动王的金卡、银卡、普通卡。但后来不知怎样成套不见左,当时心痛死我咯。) ~- b  i4 q; j/ ^+ e' F8 |
本人有都 ...
9 h2 G0 X: e+ Z- u雪比 发表于 2010-1-21 13:46
) X, u) u! _' |* _& h
我外公以为我大个左就唔完呢D野。。。
9 z3 f/ A- ]. g0 r我真系好伤心,好想发脾气ga,之但系唔掉都掉左罗,喊都无用啦% a$ A" P3 }, G. L* N7 t
D卡我储左好多年,储左成5,6本卡薄甘多!应该有几百张卡
/ ]/ h0 k2 l3 O9 R我读小学果几年系美少女战士最hit既时候,我地一班朋友仔好中意玩“换卡”8 f# G! ?; {' f
每次睇返D卡,D童年美好既回忆就会返晒来
) I5 }9 d: r0 W3 U我储既唔止系卡,仲有我童年既回忆!

venuschen 发表于 2010-1-21 15:08:14 | 显示全部楼层
哈哈,楼上,我都系东莞的
( V3 A8 X" E- q) R! c美少女卡我就好少储...以前储龙珠卡多D,不过宜家都唔知去左边了
% _4 y$ S) L/ \2 F( p: k' M- C+ E比人掉晒D珍藏的感受...生不如死2 Y: g4 C$ U- w1 r- u/ z
183334257 发表于 2010-1-21 14:48

1 Z. y/ O/ V. B2 n( E; q
# O- h" H$ ^1 S简直比死仲难受

熊猫仔 发表于 2010-1-21 16:27:53 | 显示全部楼层
依家想稳翻就是在太难了,
: b3 R, B! `' h2 `, U9 O+ x: I' D好采我以前d水浒传,宠物小精灵嘅贴纸全部都喺度...

雪比 发表于 2010-1-21 18:46:43 | 显示全部楼层
我外公以为我大个左就唔完呢D野。。。+ {, e, M# M0 ^6 J- M
我真系好伤心,好想发脾气ga,之但系唔掉都掉左罗,喊都无用啦; H0 {' d* N8 ?1 T9 x
D卡我储左好多年,储左成5,6本卡薄甘多!应该有几百张卡
  |/ ]3 k/ u) d我读小学果几年系美少女战士最hit既时 ...
! f6 X/ p% V8 e! E1 {venuschen 发表于 2010-1-21 15:07

3 Z8 p$ I- ]9 _! \1 P7 r$ m! b" Y' E2 {# E
无左就是无左,真系喊都无谓。
5 X9 C/ `/ I( q8 g0 n0 U3 G& f8 L% U8 ?
大家甘话啦,呢D都系我嘎童年回忆

雪比 发表于 2010-1-21 18:47:35 | 显示全部楼层
哈哈,楼上,我都系东莞的# K  f0 Q& U9 T3 G* x+ R
美少女卡我就好少储...以前储龙珠卡多D,不过宜家都唔知去左边了% a1 X2 o5 v( j/ \+ Q
比人掉晒D珍藏的感受...生不如死& n! [1 c/ j- t* J( W5 M
183334257 发表于 2010-1-21 14:48

, R" M1 R7 p6 g* ^9 {$ s5 H$ |8 }
/ s# u' I% b( c! n. b" J' Z呵呵,原来是同乡,真系失敬晒啦!

183334257 发表于 2010-1-21 18:53:17 | 显示全部楼层
呵呵,原来是同乡,真系失敬晒啦!" e1 D  h# ~% H8 S- B- n
雪比 发表于 2010-1-21 18:47
+ w: B, Y: P% _; `6 u. o

2 v9 V' I' g$ c; s  `* ]  M乜咁讲野,我应该叫你雪比姐就真

雪比 发表于 2010-1-21 19:19:29 | 显示全部楼层
乜咁讲野,我应该叫你雪比姐就真7 U( Y9 x/ d% t$ k" d3 f. O5 i
183334257 发表于 2010-1-21 18:53

; N. k# V8 s0 O* M  Z  W
1 R" k( Q3 L! r9 p& `8 A你唔好乱哎,呢到哥级、姐级的人甘多,几时轮到我阿!
0 W, x* r- s' `3 _$ q) f& P. A7 {2 h: z0 o* H/ ]; d( N7 U5 f
你应该叫LZ,Venuschen姐才系。
6 T1 z4 @5 `' ~5 A8 j# l; a/ v" J) Q0 m& G0 ]6 ~
我顶多都系个雪比妹妹咋!!

moschino 发表于 2010-1-21 19:28:17 | 显示全部楼层
我以前都有储过美少女战士D闪卡,但唔知道放左去边,而家稳到嘅得翻少数。+ n& l/ ]) Z9 w& U& e9 z
如果楼主真喺想买可以上淘宝,我见淘宝好多都有得卖

1234下一页