[其它更多] 叼死电信,线路更新都吾同通知我们这些客户

huang 发布于2007-7-26 16:12 738 次浏览 44 位用户参与讨论   [复制分享主题]
***电信,收钱就快,做野就慢,交迟几天钱就催命似的日追夜追,惊死人地走佬甘
. u; ^3 G& r$ {9 p: x# O又吾知自已收得贵而且服务差,昨晚十二点就搞什么线路升级搞到宜家都未搞完,而且
& x" ~/ O, G- Z: p$ f搞时都吾用短信通知我们这些客户,电信广告就经常自动死出来,客户短信就一条都懒
4 w8 K% z1 h5 h+ P% i得发,什么世道,又经常搞些阴湿动作破坏我们下载和上传,可恶,今日我怒气冲冲叼了7 W7 k% ]! \  B- P+ c  k3 d( ?
10000三次,本人昨晚十二点几就想叼电信的了,不过那时无人功服务,搞到昨晚N多野) ^/ o8 x2 F; }" o6 m
无下完,你们下完的不要走佬那么快,做下种啊

已有(44)人评论

kiraljq 发表于 2007-7-26 16:17:05 | 显示全部楼层
啊~~H大叔唔好咁勞氣~~
ks128 发表于 2007-7-26 16:24:45 | 显示全部楼层
的确,电信系贵了好多
kiraljq 发表于 2007-7-26 16:26:58 | 显示全部楼层
原帖由 ks128 于 2007-7-26 16:24 发表 % f' K% Q8 S/ E! ?
的确,电信系贵了好多

. d' j. _6 G% C2 G. x0 h6 ~/ z+ ~系噶啦~~~我系大學城度開啊~~2月底開噶~~點知佢就算我2月系第一個月啦~~' X5 i* U2 u1 T) S
無拉拉無左一個月啊~
嚣のЪ 发表于 2007-7-26 16:29:46 | 显示全部楼层
原帖由 huang 于 2007-7-26 16:12 发表
: ^( y  R* X+ y3 S% y& N5 Y***电信,收钱就快,做野就慢,交迟几天钱就催命似的日追夜追,惊死人地走佬甘# a) ^- J% d2 B9 S7 d: G0 u( e' @6 P
又吾知自已收得贵而且服务差,昨晚十二点就搞什么线路升级搞到宜家都未搞完,而且! D- z3 B) q) q* u
搞时都吾用短信通知我们这些客户,电信广告就 ...
  ?9 \' u! U: m( ?  W+ h- n& u; P
乜甘火滚啊?!
: V, i/ p  o2 n& b0 a" X# B! h礼貌D人地可能会受D...
ks128 发表于 2007-7-26 16:41:18 | 显示全部楼层
原帖由 kiraljq 于 2007-7-26 16:26 发表
6 v7 w4 i& b: R6 A; Z- r! ]9 @% \+ z
系噶啦~~~我系大學城度開啊~~2月底開噶~~點知佢就算我2月系第一個月啦~~
* }. e# t# D2 k  U! k, g% A無拉拉無左一個月啊~

, y3 x" r- v, r+ C9 q0 h( H6 w我上次记得系10号前开的,我6号去结束距,点知又要交多个月先比结,话月尾先扣钱的,但我记得系一开始就已经扣了的,无奈只有又比多一个月钱,真系BT的,仲话我当月超的几日都要按日比埋钱先得,BT中的BT
kiraljq 发表于 2007-7-26 16:45:41 | 显示全部楼层
原帖由 ks128 于 2007-7-26 16:41 发表 + N/ |* h5 }4 G/ P7 H8 n! k4 G  J! c

- x" k8 ?" }# ~7 z6 h; U: u我上次记得系10号前开的,我6号去结束距,点知又要交多个月先比结,话月尾先扣钱的,但我记得系一开始就已经扣了的,无奈只有又比多一个月钱,真系BT的,仲话我当月超的几日都要按日比埋钱先得,BT中的BT

+ a/ l$ L; u1 e7 [4 R% g. O3 {系啊~~佢開機就即開~~計費就1號計算的~~超J~~
ks128 发表于 2007-7-26 16:49:14 | 显示全部楼层
原帖由 kiraljq 于 2007-7-26 16:45 发表
6 u# W: d6 M( j" h  G1 ^' _& B
/ @' p: I4 ?& N* z/ b$ G系啊~~佢開機就即開~~計費就1號計算的~~超J~~

l9 L; g% R2 @真系吾知距点计的,我有个同学包咗年,用吾晒,想话退钱睇得吾得,点知话包年要退就要交MODEM的200几纹,吾系就退吾到,真系明屈的
kiraljq 发表于 2007-7-26 16:54:20 | 显示全部楼层
原帖由 ks128 于 2007-7-26 16:49 发表 - f1 Y+ H1 X5 V8 `& z
( p( ~# Z& u2 B) m7 }1 @+ M
真系吾知距点计的,我有个同学包咗年,用吾晒,想话退钱睇得吾得,点知话包年要退就要交MODEM的200几纹,吾系就退吾到,真系明屈的

" g4 U- R$ y  }唉~你包左啊~佢邊肯退給你噶~~退都得噶~~咬你淡狼的~~問你還退唔退~~
Laputa81 发表于 2007-7-26 16:57:33 | 显示全部楼层
个标题有只字貌似激咗D啰·········
8 }  o0 a$ }  a5 T0 |6 ]7 }# m/ x2 c
H生睇开D啦·········( J+ b* O1 S+ g) C/ x. u! c) N
+ w4 X; S9 X% [7 P1 |$ U
电信喺咁衰咖啦,正一非洲和尚嚟~~~1 z/ U7 N$ v& ~0 O8 r- h4 U3 u. e
8 R4 c0 [: x9 M: @
之前仲搞到我部机仲晒剧毒~~~~
3 z( D" g; U  [
. J2 L. y7 u$ H. F+ M喺个垃圾拨号器上面放木马喺度·············8 {4 N8 L& c- V: [# ?
7 ^' {$ a9 e; A
搞到部脑乜毒都有咁滞············
4 o! @& S! T- g
5 g& g  I) C! V如果我喱边唔喺无其他网络供应商嘅话~~~
4 h0 |1 I8 q9 _# ?5 @) E$ \2 t+ R2 O7 {, F9 P
打死都唔用佢啊,服务厅嘅人态度又差~~~~~
ks128 发表于 2007-7-26 16:58:06 | 显示全部楼层
原帖由 kiraljq 于 2007-7-26 16:54 发表
  {8 V, S0 _9 u/ M8 d1 h$ X; M  e. y! s1 ?8 K
唉~你包左啊~佢邊肯退給你噶~~退都得噶~~咬你淡狼的~~問你還退唔退~~
: h" u, S1 d% \; g. d4 i
以前在学校里,刚好考试完了就够期了
嚣のЪ 发表于 2007-7-26 16:59:50 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2007-7-26 16:57 发表
  ^, I: w" i$ O# U个标题有只字貌似激咗D啰········· ( l* L% L4 n! d  y1 i4 k7 a' O' @

+ l" D8 h- c) K; o1 ?' I/ yH生睇开D啦·········: U+ C9 j! P1 T
1 _' E$ M" x; N& O3 r
电信喺咁衰咖啦,正一非洲和尚嚟~~~6 L7 l8 j% u' z6 i

2 o4 _, B! _7 }之前仲搞到我部机仲晒剧毒~~~~7 x2 Y* D5 P& ~$ T8 G
2 U$ ]$ e5 G2 J5 F) }' s2 w1 v
喺个垃圾拨号器上面放木 ...
! ~  O6 e+ I6 J  r
非洲和尚?!乜家伙?!!
1234下一页